Mikko Nielikäinen

Mikko Nielikäinen (98)

Jack Chick - Doom Town (HQ)

Tämä Chikin homoutta käsittelevä traktaatti on niin ajankohtainen tänä päivänä että päädyin parantelemaan kuvanlaatua tekoälyn avulla. Jack Chick - Doom Town (16x upscaling)

Jack Chick - The Gay Blade (HQ)

Tämä Chikin homoutta käsittelevä traktaatti on niin ajankohtainen tänä päivänä että päädyin parantelemaan kuvanlaatua tekoälyn avulla. Jack Chick - The Gay Blade (16x upscaling)

Jack Chick - Sin City (HQ)

Tämä Chikin homoutta käsittelevä traktaatti on niin ajankohtainen tänä päivänä että päädyin parantelemaan kuvanlaatua tekoälyn avulla. Jack Chick - Sin City (16x upscaling)

Jack Chick - Home Alone (HQ)

Tämä Chikin homoutta käsittelevä traktaatti on niin ajankohtainen tänä päivänä että päädyin parantelemaan kuvanlaatua tekoälyn avulla. Jack Chick - Home Alone (16x upscaling)

Onko Homous syntiä?

Otsikon polttavaan ja erittäin ajankohtaiseen kysymykseen vastaa parhaiten tämä sananpaikka joka kertoo selvästi että homous on kauhistus Jumalan silmissä. Kauhistukset ovat syntejä pahimmasta päästä joiden harjoittajat eivät pääse sisälle Jumalan valtakuntaan elleivät tee parannusta. Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät…