Maurice Sklar - Näky Syyttäjästä (2015)

Maurice Sklar

Heinäkuu 22, 2015

 

Syyttäjä

Sain tänään iltapäivällä näyn. Minun annettiin seisoa Herran Valtaistuinsalissa. Ylistys Hänen Valtaistuimensa edessä oli mahtavaa ja ekstaattista. Olin täysillä mukana Herran laulussa häntä ihaillen.

Yhtäkkiä, tuli täysin hiljaista.

Sitten, ehkä joidenkin minuuttien jälkeen(?), näin kuinka täydelliseltä näyttävä “mies” astui esiin ja seisoi Jumalan edessä. Hän näytti prinssiltä ja hän oli erittäin komea mies, mutta minä tiesin että hänessä oli kamalalla tavalla jotakin pielessä. Hänessä oli jonkinlaista ylimielisyyttä, ja hän oli pukeutunut kuninkaalliseen viittaan joka vaihtoi värejä, mustasta aina sateenkaaren väri spektreihin ja sitten valkoiseksi, ja sen jälkeen taas takaisin mustaksi. Tätä tapahtui suunnilleen joka minuutti, mutta joka kerta kun väri palautui valkoiseksi, oli se enemmän ja enemmän harmaan väristä.

Hän seisoi siinä pilkallisen oloisesti pitäen käsiä lantioillaan. Kun hän hymyili, se näytti täysin pahalta… hänen silmistään loisti valtava viha Jumalaa kohti. Minä hämmästyin sitä että kuinka kukaan kykeni seisomaan tässä Pyhässä Paikassa tuolla tavoin. Ajattelin itsekseni, “Miksei Herra tee jotain ja heitä tuota julkeata miestä ulos täältä välittömästi?! Minä huomasin että kaikki musiikki ja ylistys loppui. Oli vain täydellinen hiljaisuus. Elävät Olennot leijuivat valtaistuimen yläpuolella, mutta ne eivät pitäneet minkäänlaista ääntä… kaikkien silmät olivat liimautuneita tähän ylpeään ja vihamieliseen “mieheen”.

Tätä hiljaisuutta kesti jonkin aikaa. Lopulta, Isä puhui Valtaistuimeltaan mahtavalla äänellä joka järisytti pilareita ja koko lattiaa. Minä tärisin. “SAATANA”, miksi sinä olet tullut tänne?! Hän jyrisi.

“Minä olen tullut tänne kertomaan sinulle että Sinun suunnitelmasi ovat epäonnistuneet. Sinun seurakuntasi on jakautunut, täynnä kaikenlaista syntiä, epäjumalia, epäpuhtautta. Isreael on minun soturieni ympäröimänä, jotka tulevat tuhoamaan hänet. Edes sinä”, hän jatkoi ylimielisesti, “et voi pysäyttää minua nyt! Tämä sukupolvi kuuluu MINULLE! He eivät rakasta sinua. He eivät alua sinua. He rakastavat minua! Eivät Sinua! Katso kuinka he juoksevat jokaisen minun nautintoni ja synnin perässä! Mitä sinä sanot tähän nyt, oi sinä suuri Aadamin toivottoman rodun rakastaja? Miljoonat katoavat ikuisesti minun valtakuntaani! Ja ainoa asia mitä sinä voit tehdä on katsoa epätoivossa… he eivät KOSKAAN tule sinun Valtakuntaasi ENÄÄ!”

Minä hämmästyin kun katselin tätä “kaunista” miestä kun hän alkoi muutta muotoansa kaikkien silmien edessä! Hän muuttui kuvottavaksi demoniksi, jolla oli suuret sarvet ja liskomainen iho. Sitten hänen silmänsä alkoivat hehkumaan punaisina ja hän kasvoi olennoksi joka näytti olevan noin 9m korkea. Käpälät kasvoivat sen tilalle missä hänen kätensä olivat aikaisemmin olleet. Hänellä oli valtavan isot siivet jotka näyttivät niinkuin ne kuuluisivat vanhalle lepakolle, niinkuin jokin kamala tauti olisi syönyt niistä palasia pois. Hän oli todella lihaksikas tässä muodossaan, mutta hänen lihansa oli tumman harmaata ja se oli mustunutta monesta kohtaa, niinkuin se olisi noen peitossa. Minä katsoin itse Saatanaa! Mikä kuvottava olento hän onkaan! Ehkä hän on joskus ollut kaunis, mutta sitä häne ei enää ole!

Silti, hän ei pysynyt kauan tuossa muodossa. Kun hän lopetti syyttämisensä, hän jälleen kerran palasi takaisin “mieheksi” joka oli astellut aikaisemmin sisään, sillä muutoksella että nyt pystyin näkemään haaleasti hänen selkänsä takana rajat siitä mitkä olivat olleet aikaisemmin olleet enkelin siivet.

“Saatana, minä olen nähnyt tämän päivän ennen ajan aamunkoittoa! Minä tunnen kaikki jotka kuuluvat Minulle. Yksikään heistä ei tule katoamaan! Minä kuolin ja vuodatin Minun Vereni kaikkien heidän puolestaan. Minut tuomittiin heidän sijassaan!”

Kun Hän sanoi, “Minun Vereni”, Saatanaa puistatti ja hän lankesi kasvoilleen Jumalan eteen. Oli täysin selvää ettei hän enää kyennyt puhumaan Jumalalle. Hänen syytöksensä olivat jälleen kerran vaiennettu.

Jumala jatkoi, “Ainoat sielut jotka ovat kadotetut ovat ne jotka SINÄ olet istuttanut maan päälle! Älä syytä MINUA tai Minun Kansaani uskottomuudesta! Kaikki ne jotka ovat minun, ovat määrätty tulemaan Minun luokseni ja heidän on kirjoitettu Minun Kirjaani. Mikään minkä SINÄ teet ei voi pysäyttää Minua tai heitä! Mikään ei yllätä Minua. Jopa sinun lankeemuksesi, ja sinun häviösi Ristillä olivat ennalta tiedossa ennen kuin sinua oli edes luotu. Nyt, sinun aikasi on ovat luetut. Sinun LOPPUSI on lähellä!! Pian, sinut hiljennetään ja sinä et enää voi satuttaa Minun Kansaani.

“Kuinka kovasti tahansa yritätkin, sinä et koskaan tule onnistumaan sekoittamaan Vanhurskauden siemeniä pahuuden siemenien kanssa. Sinun aikasi on lähestulkoon loppu! Tämän jälkeen sinä palat ikuisesti tulisessa järvessä joka on valmistettu sinulle ja kaikille niille jotka seuraavat sinua. Jokainen sielu joka liittyy kanssasi sinne tulee vain lisäämään sinun iankaikkisia kärsimyksiäsi.”

Saatana yhtäkkiä hävisi tuli ja savupilveen, ja tämän Pyhän Paikan täytti jälleen ylistys ja Herran kirkkaus.

Sitten näky loppui.

En väitä täysin ymmärtäväni tätä näkyä, mutta Hänen armostaan, minä olen uskollinen ja kirjoitin ylös sen minkä näin ja kuulin.

Siunatkoon Herra teitä ja varjelkoon hän teidät, rakkaani!

Maurice Sklar

Keskiviikko, Heinäkuu 22, 2015