Ateistista uskovaiseksi kertalaukauksella

Matthew Botsford ja hänen vaimonsa

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen artikkeliin

Entinen Ei-Kristitty: Minun Aikani Helvetissä (Christian postin reportteri, Josephine Vivaldo)

Kuolleista henkiin palanneen Matthew Botsfordin haastattelu Christian Postissa 3 Toukokuuta, 2011:

Luoti lävisti hänen takaraivonsa ja Matthew Botsfordilla ei ollut mitään mahdollisuuksia selvitä tästä. Hän oli kuollut. Kun hänen maallinen ruumiinsa antoi periksi, hänen henkensä oli jo vangittuna Helvetissä ja sieltä ei ollut mitään ulospääsyä.

Botsford puhui Christian Postille kokemuksistaan josta hän sanoo että hänet vietiin Helvettiin.

Kun häntä kidutettiin, käsi tuli alas pelastamaan hänet ja hänelle sanottiin ”Ei ole sinun aikasi.” Hän oli koomassa 27 päivää ja elää kertoakseen että Helvetti on olemassa ja se ei todellakaan ole paikka minne kukaan haluaa mennä, varsinkin kun sitä ei alunperin tarkoitettu ihmiskunnalle.

Seuraavat teksti on lainaus hänen haastattelustaan.

Christian Post: Voitko kertoa meille elämästäsi ennen onnettomuutta? Uskoitko sinä Jumalaan?

Botsford: En uskonut Jumalaan. Minä tiesin että Jumala oli olemassa mutta minulle ei ollut suhdetta Hänen poikaansa. Yliopisto aikoina minä käänsin selkäni; minä olin oman itseni pomo.

Christian Post: Saivatko poliisit ikinä kiinni henkilöä joka tappoi bisness kumppanisi ja haavoitti sinua?

Botsford: Kyllä, heidät saatiin kiinni paikan päältä. Heitä oli kolme ja he pudottivat ajokorttinsa rikospaikalle joten poliisi lopulta pääsi heidän jäljilleen. Heidät tuomittiin vankilaan muutamaksi elinkautiseksi.

Christian Post: Tapasitko sinä koskaan heitä?

Botsford: Minä tapasin heidät silloin kun olin vielä pyörätuolissa, murhaoikeudenkäynnissä.

Christian Post: Kerro meille Helvetistä, mikä on ensimmäinen asia minkä haluat ihmisten tietävän?

Botsford: Minä haluan heidän tietävän että se on todellinen. Minä olen nähnyt paljon kirjallisuutta julkaistavan jotka pääsevät bestseller listoille, jotka poistavat sen tosiasian että Helvetti on todellinen paikka. Minä haluan että ihmiset tietävät että Helvetti on vakava asia.

Helvettiä ei ikinä tarkoitetttu meille; Jumala ei halua että yksikään meistä menisi sinne. Hän haluaa että me kaikki tulisimme hänen luoksensa parannuksenteon kautta. Se on yksinkertainen asia. Me uskomme että Jeesus on Jumalan poika ja meillä tulisi olla suhde Häneen. On tärkeää viettää aikaa Hänen kanssaan ja oppia tuntemaan Hänen sanansa. Tämä kaikki perustuu suhteeseen. Minä haluan että ihmiset tietävät että Helvetti on todellinen ja se on paikka jota todellakin täytyy välttää; se on ikuisten kärsimyksien paikka.

Christian Post: Mitä helvetissä tapahtui?

Botsford: Kun luoti tuli ulos takaraivostani, osa siitö jääden tähän päivään saakka oikeaan aivopuoliskooni, se oli hyvin kivulias tunne. Minun koko kehoni vain luhistui, he dokumentoivat minun kuollen kolme kertaa. Minä olin koomassa 27 päivää

Mitä koin Helvetissä oli että minä olin välittömästä minun täydellisessä ruumiillisessa muodossani. Minä katselin itseäni mutta minulla ei ollut mitään vaatteita päällä ja minä roikuin ristiinnaulitsemis tyyliin syvässä pimeydessä. Kaikki mitä minä pystyin näkemään alapuolellani oli se että siellä oli se että siellä oli hyvin punaista, sekä todella kuumaa. Minut oli kahledittu kiinni molemmista ranteistani ja nilkoistani. Minä tiesin että se oli jonkinlainen luola. Oli täysin pimeää. Minä tiesin että minä tulisin olemaan siellä ikuisesti. Minä tiesin että minä en voisi tehdä yhtään mitään saadakseni itseni ulos sieltä. Minä en tuntenut Jeesuksen nimeä joten minä en koskaan rukoillut, tiedäthän, ”Jeesus, ole kiltti ja pelasta minut.”

Minulla ei ollut sitä mahdollisuutta. Minä en tiennyt Jeesuksen nimeä. Minä näin näiden silmäparien tulevan luokseni monelta suunnalta ja Herra kertoi minulle hiljattain että nämä demonist olennot, jokainen näistä silmästä oli oma demoninsa mutta ne matkustivat pareissa koska Saatana pilkaa sitä mitä Jeesus teki meidän edestämme. Esimerkiksi, Jeesus lähetti opetuslapsensa pareittain evankelioimaan joten siellä Saatana lähetti demoniset olennot pareittain ja ne tiesivät kaiken minusta. He tiesivät asiat joita olin tehnyt menneisyydessäni, he pilkkasivat minua ja he kiduttivat minua. He tiesivät asioita kuten pornon kanssa leikkimisen, he tiesivät kaiken tämän ja he tuomitsivat minut. Se oli mielenkiintoista että nämä demoniset olennot oli heitetty Helvettiin ja siellä minä olin heidän tuomittavanaan. Jotkin niistä tulivat taakseni ja niillä oli hyvin pitkät kynnet, jos niitä voi sellaisiksi sanoa ja minä tunsin niiden kasvavan pituutta lihastaan. He tekivät kaikenlaista minulle.

Me olemme luodut Jumalan kuvaksi; joten minä olen Helvetissä, heidän valtakunnassaan ja minä roikun siellä ja näyn laavan virtaavan. Minä luin hiljattain Ilmestyskirjaa missä puhutaan tulesta ja tulikivestä. Tulikivi on itseasiassa rikkiä ja ollakseen sulassa muodossa sen täytyy olla korkeassa kiehumis lämpötilassa, aivan kuten laava. Laava virtasi tähän luolamaiselle alueelle kun se lähestyi minua. Ennen kuin minä tulin tähän suureen syvyyteen osa laavasta roiskui minun jaloilleni ja minä pystyin haistamaan minun oman lihani palavan. Mikä vielä kiduttavampaa kuin tämä oli se että lihani muodostui uudestaan. Minä en ollut ajassa enää; minä olin ikuisessa paikassa. Ajalla ei ole mitään siellä mitään virkaa.

Minun lihani muodostui uudestaan ja siellä oli tämä jatkuva ilkkuminen, toivottomuuden tunne ja pahuus joka suunnalla. Siellä ei ollut mitään hyvää. Se oli täydellistä tyhjyyttä. Jopa elämässä, jos meillä on huonoja päiviä me tavallaan tiedämme että jotain hyvää on kulman takana. Siellä ei ollut mitään hyvää kulman takana. Minulla ei ollut muistoja vaimostani, ei mitään muistoja mistään hyvästä. Oli vain puhdasta välimatkaa; sielu vain säilyi mutta sitten asiat muuttuivat.

Vaimoni ja minä olimme olleet noin kolme vuotta naimisissa siihen aikaan. Hän ei myöskään tuntenut Herraa. Hän meni minun sairaala sänkyni viereen, hän sanoi, ”Herra, tuo takaisin minun mieheni ja minä lupaa pysyä hänen kanssaan hänen elämänsä loppuun saakka, huolimatta siitä oliko hän pyörätuolissa, laitoksessa tai missä tahansa, minä lupaan pysyä hänen kanssaan.” Mitä näin tapahtuvan Helvetissä, minun puolellani olemassaolon, oli sormet jotka lähestyivät ulkopuolelta.

Sitten minä näin että se oli kokonainen käsi; minä tiesin että se oli miehen oikea käsi. Kaikessa tässä kärsimyksessä minä tiesin että se oli pelastava käsi ja sitten kun Hänen oikea kätensä alkoi laskeutua minua kohti se pudotti tämän valtavan valkoisen valon ja minä kuulin kaikista mahtavinta musiikkia, enkelikuoron; minä rakastan musiikkia mutta tämä oli jotain mitä minä en ollut koskaan ennen kuullut.

Käsi tuli minun luokseni ja aivan kuten King Kong, joka laittoi kätensä naisen vyötärön ympärille, käsi nosti minut ylös ja kahleet irtosivat. Minä en tiedä oliko tämä Jumalan käsi mutta tämä käsi tarrasi minun vyötäröstäni kiinni ja pimeys katosi. Kaikki katosi. Sillä hetkellä minä tiesin että minä tulisin olemaan kunnossa. Minä kuulin äänen joka yksinkertaisesti sanoi minulle, kuulostan ukkosen jylinältä, virtaavalta vedeltä ja salamoinnilta, ”Ei ole sinun aikasi.”

Minä olin koomassa 27 päivää ja kuntoutuksessa vuosia. Tänään minä kävelen ja olen täysin parantunut. Nyt kaikki on Hänestä kiinni.

Christian Post: Onko sinulla mitään sanottavaa skeptikoille?

Botsford: ...Se mitä minä koin, minä todella koin. Se ei ollut hapenpuutos aivoissani; se ei ollut mitään lääkkeiden aiheuttamaa harhaa tai mitään muutakaan sellaista. Usko minua, minä tiedän mitä minä koin ja minä tiedän kivun jonka koin ja kauhut jotka minä näin, siinä kaikki… (Suom huom: vastausta lyhennetty)

Christian Post: Ovatko kuvat tuoreita muistissasi niinkuin ne olivat silloin kun sinä olit siellä?

Botsford: Ne ovat todella tuoreina muistissani. Oli aika jolloin en puhunut siitä koska se oli niinkuin elokuva, se vain pyörii päässäni ja minusa tuntui että minä olen siellä. Milloin vain puhun tästä ja todistan, se on siellä. Mikä on ainutlaatuista on se että Pyhä Henki kertoo minulle aina että on vielä paljon mitä en tiedä vielä sillä se on niinkuin Jumalan Sana ja Jumala itse. Me emme voi koskaan tuntea Hänen täyteyttään, aina on jotain paljon enemmän.

Me haluamme tehdä kaiken voitavamme, erityisesti näinä aikoina ja kertoa ihmille että Helvetti on todellinen. Se on olemassa ja sitä ei tarkoitettu meitä varten. Se on paholaista ja hänen enkeleitään varten.

(Haastattelua lyhennetty jättämällä pari kysymystä pois.)

ÄLÄ MENE HELVETTIIN VAAN PYYDÄ SYNTEJÄSI ANTEEKSI JA OTA VASTAAN JEESUS HERRANASI JA PELASTAJANASI NIIN PELASTUT.