Ken Petersin uni lopunajoista (1980)

Ken Peters ja hänen vaimonsa Tonya

 

Vuonna 1980, Ken Petersillä oli pitkä ja yksityiskohtainen uni lopunaikojen suuresta ahdistuksesta. On tärkeä yksityiskohta että Ken ei ollut uskossa siihen aikaan kun hän sai tämän unen. Hän oli Katolilainen, mutta hän ei ollut lainkaan tietoinen siitä mitä Raamattuun oli kirjoitettu viimeisistä päivistä ja ahdistuksen ajasta. Ken Peters tuli uskoon kaksi viikkoa näkemänsä unen jälkeen. Mikäli olen oikein ymmärtänyt niin unella oli hänen uskoontuloonsa kannalta merkittävä vaikutus. Tämä teksti perustuu videoon vuodelta 2005, jossa Ken Peters kertoo unestaan Prophecy Club ohjelmassa. Ohjelman kuvaamisen hetkellä siitä oli kulunut 25-vuotta kun hän oli nähnyt kyseisen unen.

 

KEN PETERS PROPHECY CLUB - 2005

YLÖSNOUSEMUS

Kun uni alkoi, minä kuulin jotain joka kuulosti auton torvelta.* Sitten minä näin ihmisten tulevan ylös haudoistaan joka puolella maailmaa. Ihmiset eivät tulleet ulos jokaiselta hautausmaalta, vain joistakin niistä. Samassa hautausmaassa saattoi olla kokonaisia kohtia joissa yksikään ihminen ei noussut ylös.

Nämä ylösnousemukset olivat hyvin rajuja. Se oli niinkuin haudassa olisi ollut pieni räjähdys joka sai sen lentämään auki. Minä näin kirjaimellisesti maaperän lentävän ilmassa. Tämä tapahtui joka puolella maapalloa. Ne jotka nousivat ylös oli puettu valkeisiin kaapuihin. Heidän vaatteensa sekä heidän kehonsa näytti kirkkaammalta kuin aurinko. Heidän vaatteensa saivat miehet näyttämään hyvin miehekkäiltä ja naiset hyvin naisellisilta. He näyttivät aikuisilta, mutta eivät vanhoilta. Ne jotka oliva menettäneet hiuksensa, saivat ne takaisin. Nuoret ihmiset jotka nousivat ylös olivat edelleen nuoria, mutta heissä oli jotakin aikuismaista.

Kaikki ne jotka tulivat ulos haudoista vain katosivat. Minä en nähnyt heidän menevän pilviin. He vain katosivat. Minä en nähnyt yhdenkään ainoan elävän ihmisen muuttuvan uuteen kehoon. Minä en nähnyt mitään muutoksia tapahtuvan elossa olevalle henkilölle.**

JOUKKOHYSTERIA

Heti kun ylösnousseet ihmiset katosivat maan päältä, joukkohysteria levisi maan päälle jääneiden ihmisten keskuudessa. Ihmisillä oli täydellisen epätoivoinen olemus. Joka puolella oli sekasortoa. Oli ihmismassojen epäjärjestystä, laittomuutta sekä pelkoa joka puolella. Minä pystyin näkemään monia osa-alueita maailmasta ja tämä ei tapahtunut vain yhdessä maassa, vaan joka puolella maapalloa. Hysteria toi hämmennyksen melkein jokaiselle ihmiselle. Kaikilla ihmisillä oli toivottomuuden ilme kasvoillaan. Kukaan ei näyttänyt olevan iloinen elämisestä. Laittomuus ja pelko tunkeutuivat yhteiskuntaan täydellisesti. Kukaan ei ollut eristynyt siitä epätoivosta joka kosketti maailmaa. Kukaan ei ollut piilossa siltä vaan se peitti alleen koko maapallon. Minä pystyin näkemään eri alueita ja maanosia ja kaikki kokivat sen. Oli ikäänkuin koko maailmasta olisi tullut kolmannen maan kansakunta, ollen täysin aikaansa jäljessä. Oli niinkuin jokainen henkilö maan päällä olisi juuri lähtenyt oman äitinsä hautajaisista. Siltä ihmiset näyttivät. He olivat hyvin murheellisia ja alakuloisia.

KAHDEN VIIKON KATKOS

Sillä hetkellä, kaikki elektroniset laitteet, sisältäen televisiot, puhelimet, radiot ja tietokoneet joka puolella maailmaa sammuivat kahdeksi viikoksi. Minä en tiedä mikä sai ne sammumaan. Katkos sai ihmiset jokapuolella olemaan varuillaan. Se oli hyvin häiritsevää liiketoiminnalle.

Noin kahden viikon jälkeen elektroniset laitteet alkoivat jälleen toimia. Kuitenkin, kaikki oli muuttunut. Lähetysten sisältö oli täysin erillainen. Viesti jota lähetettiin, kertoi tulevasta uudesta maailman hallituksesta ja johtajasta. He ilmoittivat että mies joka johtaisi uutta maailman hallitusta tulisi ilmestymään pian.

UUDEN MAAILMAN JOHTAJA

Uuden maailman johtaja ilmestyi sitten televisioon. Hän puhui hyvin kaunopuheisesti ja karismaattisesti. Hän oli rauhoittava ja hän lupasi vastauksia kaikkiin nykyisiin ongelmiin. Hän oli sulava ja äärimmäisen vakuuttava. Hän kykeni ratkaisemaan lähestulkoon kaikki ongelmat. Hän tiedotti asioista ihmisille täydellisesti. Hän selitti kuinka ihmisten häviäminen oli ollut Jumalan tuomio heille. Kun Adolf Hitler puhui kansanjoukoille hänellä oli demonista karismaa joka veti ihmiset hänen viestinsä puoleen. Mutta se ei ollut mitään verrattuna tähän uuteen maailman johtajaan. Koska minä en ollut uudestisyntynyt Kristitty siihen aikaan kun näin tämän unen, kun minä kuulin tämän miehen puhuvan hän alkoi saada minut vakuutuneeksi. Tämä mies piti puheita ympäri maailmaa. Se oli hyvin pelottavaa. Lähestulkoon välittömästi hän alkoi kommunikoida isojen tv-ruutujen välityksellä jotka oli sijoitettu strategisesti jokapuolelle missä ihmiset kohtasivat. Kaikki televisiot lähettivät samaa viestiä. Kun minä näin tämän unen 80-luvulla, isoja televisio ruutuja ei löytynyt mistään, eikä löytynyt myöskään 24/7 uutiskanavia.

Tämän miehen viestit koskivat uutta aikakautta joka oli tullut päällemme ihmisinä. Hän antoi uudet ohjeet maailmanrauhaan. Hän puhui siitä että ihmisten oli tarpeellista luopua oman maan kansalaisuudesta ollakseen maailman kansalainen. Vaikka nämä asiat vaivasivat minua, myös minut vedettiin siihen unessani. Minä aloin todella ajattelemaan kansalaisuudestani luopumista ja tämä sai minut valpastumaan. Vaikka tämä viesti oli vedetty raskaasti päälleni en jotenkin ollut täysin vakuuttunut tästä uudesta järjestyksestä.

Minä kuulin jatkuvasti käsitteen uusi järjestys, maailman järjestys ja uusi aikakausi, mutta minä en koskaan kuullut hänen käyttävän käsitettä uusi maailman järjestys. Minä en tiedä miksi. Hämmästyttävällä tahdilla ihmiset rupesivat uskomaan tähän suunnitelmaan jota tämä mies levitti ympäriinsä. Ei ollut minkäänlaista vastarintaa. Kukaan ei taistellut vastaan. Kukaan ei sanonut mitään julkisesti sitä vastaan.

Mies jonka näin telkkarissa, mies joka pystyi tekemään ihmeitä ja merkkejä ja korjaamaan kaikki ongelmat, minä en koskaan unohda hänen kasvojaan. Niin kauan kuin minä elän, en koskaan unohda hänen kasvojaan. Hänen kasvonsa olivat melkein yliluonnolliset olemukseltaan. Hän oli melkein liian täydellinen. Parempien sanojen puutteessa, hän oli kaikista komein mies jonka olen koskaan nähnyt. Hänen kasvoillaan oli ikäänkuin kulmikas ulkomuoto. Kaikki hänen olemuksessaan oli melkein täydellistä. Kun hän puhui, hänessä oli jotakin outoa.

Monta vuotta myöhemmin, minä luin kirjoituksista Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta, profeetta Jesajan kirjoittamana, jossa sanottiin että hänellä ei ollut muotoa johon me olisimme mielistyneet. Toisin sanoen, Jeesus ei ollut mikään komea näyte miehestä. Hän oli keskiverto, karski ja todennäköisesti erilaisen näköinen ihminen. Hän ei ollut henkilö jota todennäköisesti äänestettäisiin ulkonäkönsä puolesta erilaisten listojen kärkeen. Mutta tämä mies jonka näin, hän oli sellainen. Hän täytti sen täydellisesti. Eikö ole ihmeellistä että Antikristus olisi aivan kuin Jeesuksen Kristuksen vastakohta?

Vaikka tämä mies ei välttämättä ollut ylpeä, hän oli hyvin röykeä. Hänellä oli silti kykyä ja karismaa vedotakseen ihmisiin. Tätä uutta johtajaa ei vastustettu missään hänen toteuttamassaan politiikassa, ei yhdessäkään. Kukaan Amerikassa ei aloittanut vallankumousta. Ei ollut minkäänlaista vastustusta häntä kohtaan, ei edes ruohonjuuri tasolla, ei kansallisella tasolla, eikä millään muullakaan.

Televisio selitti meille jatkuvasti, lähes päivittäin, että jos me asettuisimme samaan linjaan tämän uuden järjestyksen kanssa, me pelastuisimme kaikilta elämän ongelmilta. Näin tämä mitä mies sanoi lähestulkoon joka kerta kun hän esiintyi televisiossa. Uuden järjestyksen sanottiin olevan vastaus kaikkiin ongelmiimme. Johtajuus oli tarpeellista tuomaan muutoksen, siitä seurausi viimeinkin kauan odotettu rauha. Tämä on se mitä me kuulimme uudestaan ja uudestaan. Minä aloin masentua vakavasti. Minä aloin kysellä itseltäni oliko tämä maailman loppu?

VANHEMPI EVANKELISTA

Minä törmäsin vanhempaan herrasmieheen. Hän oli ensimmäinen henkilö unessa, joka vaikutti olevan ystävällinen. Hän näytti siltä, kuin hänellä olisi jotain toivoa, tai että hän saattaisi tietää mitä on meneillään. Joten minä pysäytin hänet ja kysyin häneltä muutaman kysymyksen. Minä kysyin häneltä, ”Tiedätkö mitä maailmassa on tapahtumassa?” Hän kertoi minulle että loppu on tulossa ja hän ei ollut valmistautunut Herran aikaan. Sanoessaan tämän, suru täytti miehen olemuksen. Hän muuttui hyvin iloisesta hyvin surulliseksi. Hän sanoi minulle että hänen välinsä eivät olleet kunnossa Herraan. Sitten hän alkoi välittömästi kertomaan minulle Jumalan suunnitelmasta ihmisen pelastamiseksi. Hän kurottautui varovasti kohti takataskuaan, katsoen samalla molempien olkapäidensä yli nähdäkseen tarkkailiko kukaan häntä. Hän otti taskusta pienen kirjan, se oli pienikokoinen Raamatun. Hän alkoi selata Raamatun sivuja näyttäen minulle erilaisia asioita Jumalan Sanasta. Hän osoitti minulle että minulle oli tarpeellista että Jeesus tulisi minun Pelastajani. Hän kertoi minulle että minun täytyisi pyytää Jeesusta antamaan anteeksi minun syntisyyteni ja synnillinen luonteeni. Hän kertoi minulle että jos tekisin tämän, minä saisin ikuisen elämän ja Jumalan voima johtaisi minua tässä elämässä. Hän sanoi minulle että Jumala antaisi minulle voitokkaan elämän.

Minä sanoin, ”No, tuo kuulostaa melko hyvältä.” Minä oli vakuuttunut asiasta joten minä rukoilin. Minä vastaanotin Kristuksen sydämeeni minun unessani. Tämä oli hyvin outo tapahtuma minulle. Minä olin Katolinen henkilö, enkä tiennyt kuinka löytää Kristus uudestisyntymisen kokemuksen ja parannuksen tekemisen kautta, ja minä vastaanotin tämän tiedon unessa. Mikä on vielä mielenkiintoisempaa on se, että kun minä heräsin unesta, minä en kyennyt ymmärtämään sitä. Kesti kaksi viikkoa kunnes minusta tuli Kristitty. 

Joten minä rukoilin vanhan miehen kanssa. Hän laittoi kätensä päälleni ja rukoili joitakin erillaisia rukouksia. Välittömästi kun tämä tapahtui, ilo alkoi täyttää minut. Minä tein juuri kuten hän oli neuvonut. Minä pyysin Jeesusta antamaan anteeksi minun syntiset tieni ja täyttämään sydämeni hänen läsnäolollaan. Tässä miehessä oli jotakin poikkeavaa sillä pieni joukko ihmisiä seurasi häntä. Nämä ihmiset olivat niitä, jotka olivat ottaneet vastaan hänen sanomansa Jeesuksesta Kristuksesta. 

Hyvin epätavallinen asia tapahtui tähän aikaan maailmassa. Vauvoja hylättiin kutakuinkin jokapuolella. Melkein joka kadunkulmassa oli vauvoja hylättyinä lastenistuimiin tai koreihin. Tämä oli hyvin omituista sillä vauvat olivat iältään aina imeväisestä 16 tai 18 kuukauden ikäisiin. Minä pystyin sanomaan että yksikään näistä vauvoista ei ollut yli kahden vuoden ikäisiä. Me aloimme ottaa näitä vaivoja talteen ja pitää niistä huolta. Minä tavallaan liityin näiden ihmisten joukkoon, sillä he näyttivät olevan ainoita joilla oli minkäänlaista rauhaa tähän aikaan maan päällä.

Joitakin hyvin epätavallisia asioita tapahtui näille ihmisille. Se hämmästytti minua kuinka he pystyivät täyttämään ihmisten fyysiset tarpeet. He törmäsivät jatkuvasti ihmisiin joilla oli tarpeita ja he täyttivät ne ja johtivat heidät jotenkin Kristukselle. Ei, minä en tiennyt kuinka tehdä samoin sillä minä olin vasta juuri liittynyt heidän joukkoonsa.

Minun unessani myös minun vaimoistani tuli Kristitty, Jeesukseen Kristukseen uskova. Me molemmat liityimme tämän miehen seuraan ja autoimme häntä. Tässä vaiheessa minä ja minun vaimoni aloimme todella kytkeytyä tähän mieheen ja hänen seuraajiinsa. Yksi asia joka oli minulle hyvin omituista, oli se että jotenkin kaikki asiat näyttivät järjestyvän tälle miehelle ja sille ihmisryhmälle mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Unen aikana minä en tiennyt mitä oli meneillään. Minä en tiennyt että Jumala osallistui ihmisten asioihin. Minä sain hyvin uskonnollisen kasvatuksen ja minä en nähnyt Jumalaa tälläisessä valossa. Mutta minä näin hyvin epätavallisia asioita tapahtuvan tälle ihmisjoukolle. Ruoka moninkertaistui. He rukoilivat ihmisten puolesta ja sairaat tulivat terveiksi.

MAAILMANLAAJUINEN HERÄTYS

Nämä niin sanotut Kristityt tulivat tämän vanhan miehen ja hänen ihmisryhmänsä luokse ja he selittivät kuinka heillä oli kerran ollut suhde Jeesuksen kanssa, mutta kuinka heistä oli tullut kylmiä heidän uskossaan. He kertoivat kuinka he olivat langenneet pois kiinnostuksestaan pyhään elämään ja intohimoiseen Jumalan tavoittelemiseen. Lyhyen aikaa ihmiset tulivat Jeesuksen luokse täydellisesti antautuneena. Minä kykenin jälleen näkemään maapallon yläpuolelta ja minä näin jotain hyvin epätavallista. Minulle näytettiin tietyt osat maapallosta, mistä valonsäteet tulivat ulos ja ulottuivat korkealle ilmakehään. Ne olivat melkein niinkuin isot valonheittimet, mutta nämä olivat hyvin kirkaita valoja, lähestulkoon yliluonnollisia olemukseltaan. Sen jälkeen kun minä näin näiden valojen tulevan maasta jokaiselta suunnalta, minulle annettiin kyky katsoa alas näihin alueisiin ja nähdä omin silmin mitä siellä tapahtui. Annas kun kerron sinulle, se oli kaikista jännittävin asia mitä minä olen ikinä nähnyt. Tämä on juuri se asia joka antaa minulle päättäväisyyttä tehdä sitä mitä minä teen tällä hetkellä. Ilman tätä osaa unesta minä en olisi palvelustyössä Amerikassa enää. Minä siirtyisin kokonaan muualle.

Näin tapahtui seuraavaksi. Minä rupesin näkemään kaksitoista aluetta Yhdysvalloista ja muualta päin maailmaa, siellä missä nämä valonsäteet olivat tulleet ulos ja alkaneet loistamaan ilmakehään. Kun minä lähestyin niitä, minä näin kuinka valtava heräys osui maahan. Minä en nähnyt yhtään Ken Petersiä. Minä en nähnyt yhtään tunnetun nimistä evankelistaa, profeettaa, apostolia tai kuuluisaa tv persoonallisuutta, en yhtäkään. Minä näin kuinka tavalliset Jumalan lapset palvelivat senkaltaisessa voimassa, millä Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan kuvataan Raamatussa. Tämä tapahtui jokapuolella. Ihmiset rukoilivat sairaiden puolesta ja sairaat paranivat välittömästi. He rukoilivat sokeiden silmien puolesta ja ne rupesivat näkemään. He rukoilivat kuolleiden ihmisten puolesta ja kuolleet virkosivat eloon. He rukoilivat että kadonneet tulisivat sisään (Jumalan valtakuntaan?). Se mitä näin oli mahtavin asia mitä minä olen koskaan todistanut elämäni aikana. Tämä aikakausi kesti noin kolme tai neljä kuukautta, ehkä kuusi kuukautta maksimissa. Se oli niin mahtavaa! Kokonaisia alueita voitettiin täydellisesti Jeesukselle Kristukselle.

Se mitä minä näin, oli niin mahtavaa, että se oli melkein uskomatonta. Jeesus sanoi Johanneksen Evankeliumissa että me teemme samoja tekoja kuin Jeesus ja suurempiakin. Minä en nähnyt yhtään suurempaa tekoa, mutta minä näin niitä suuremman määrän. Minä en nähnyt mitään suurempaa kuin kuolleen ihmisen herättämisen, mutta minä näin ihmeitä määrältään suurempana. Oli melkein kuin jokainen Kristitty oli Jeesuksen kaltainen kävellessään ympäri tekemässä näitä tekoja. Unessa sinun ei tarvinnut seisoa puhujapöntön takana tehdäksesi näin. Itseasiassa minä en koskaan nähnyt ketään seisovan puhujapöntön takana. Minä luulen että ihmiset viimeinkin ymmäsivät että palvelutyön tarkoitus on varustaa ja lähettää sinut ulos ja olla Jumalan superstara. Tämä vuodatus kesti lyhyen aikaa ja joissakin osissa oli täydellisen valoisaa, kun taas aivan vieressä, joka oli melkein kuin kaupunki siinä vieressä, oli täysin pimeää. Hengen maailmassa alkoi olla liikettä joka oli uskomatonta.

MAANJÄRISTYKSIÄ JA NÄLÄNHÄTÄÄ

Kun minä olin matkalla tehdäkseni liiketoimintaan liittyvää rahasiirtoa, hyvin epätavallinen asia tapahtui. Tuli maanjäristys kun olin matkalla pankkiin. Minä olin juuri menossa sisälle pankkiin. Toisella puolen katua oli iso, seitsemän kerroksinen rakennus. Se oli kolmiolta näyttävä lasinen. Tuli maanjäristys ja se alkoi ravistella tätä lasista rakennusta. Se kaatui ja tappoi noin 200 ihmistä. Tämä maanjäristys oli massiivinen. Minä tiesin sen perusteella kun näin maan tärisevän, että sillä hetkellä että kyseessä oli maailmanlaajuinen maanjäristys. Maanjäristys iski ja niitä oli monta, miljoonia ihmisiä kuoli. Koko maailma oli täysin tyrmistynyt. Omaisuuteen ja ihmishenkiin kohdistunut tuho oli jotain niin suurta että sitä ei pystynyt käsittämään. Tuhon laajuutta ei pystytty mittaamaan. Jotkin alueet olivat niin tuhoutuneita että niihin ei koskaan vaivauduttu edes lähettämään pelastusryhmiä etsimään ihmisiä. Niin tuhoutuneita ne olivat. Tämä tuho oli maailman laajuinen. Se saavutti koko maailman. 

Maanjäristys aiheutti valtavat muutokset sääoloissa. Normaalit sääolot muuttuivat täydellisesti. Talven sääolot muuttuivat kesäksi ja kesä muuttui talveksi. Saattoi olla luminen päivä ja sitten kuuma päivä. Maailma oli täydellisessä kaaoksessa näissä sääoloissa. Sään ennustamisesta tuli täysin mahdotonta. Oli täysin hyödytöntä yrittää ennustaa tulevaa säätä. Sääennusteet eivät toimineet. Jotain hyvin epätavallisia asioita alkoi tapahtua lähestulkoon välittömästi kun säät alkoivat muuttua. Sadot alkoivat hävitä kuivuuden takia. Minä pystyin näkemään kaikkialle maailman viljavimpiin viljelysalueisiin. Nämä alueet olivat täysin kuivuuden ja nälänhädän tuhoamia. Paikat jotka olivat ennen hedelmällisiä olivat nyt kuivia aavikoita. Minun oli melkein liian vaikeaa ymmärtää kaikkea näkemääni. Tämä tapahtui melkein välittömästi. Oli niinkuin joku olisi ottanut asiat käsiinsä ja ravistanut koko järjestyksen.

Asia joka oli outoa minulle, oli se että säällä näytti olevan oma mielensä. Maa joka oli järkkynyt pois akseliltaan kontrolloi säätä.*** Minä olin maan yläpuolella ja minä näin sen tärisevän. Minä näin maan keinuvan puolelta toiselle niinkuin se olisi ollut juopunut henkilö, joka yritti kävellä. Tämä oli hyvin pelottavaa minulle.

Minä en pysty kertomaan sinulle kuinka toivottomalta tai tyhjältä minusta tuntui nähdä näiden asioiden tapahtuvan. Monta kertaa minä toivoin että minä voisin vain herätä ja teeskennellä että näitä asioita ei todella tapahtunut.

MILITARISOITU POLISIIVOIMA

Suunnilleen sillä hetkellä kun tämä maanjäristys oli iskenyt, hyvin epätavallisia asioita alkoi tapahtumaan lakien suhteen. Minä pystyin näkemään paikallisia kuntia ja poliisit eivät enää valvoneet siellä lakia. Lakia valvoi sotilaspoliisi joka ajoi hyvin epätavallisen näköisillä kulkuneuvoilla, joiden nyt tiedän olevan Hummereita. Näkemäni kulkuneuvot olivat mustia ja niitä oli melkein jokaisella pää kulkuväylällä ja niiden läheisyydessä. Niiden takaosassa seisoi miehiä mustissa uniformuissa ja sinisissä lippalakeissa tai kypärissä. Minä tein hieman tutkimusta ja opin että vuonna 1980 mikään armeija maanpäällä ei pitänyt sinisiä kypäriä tai lippalakkeja. Hummerin takana oli iso radio antenni tai jokin muu laite. Toisella puolella takaosassa oli lippu. Näytti siltä että miehellä joka seisoi Hummerin takaosassa oli jonkinlainen iso ase. Minä pystyin katsomaan auton sisälle ja kojelaudalla oli jotain, minkä minä nyt tiedän olevan kannettavan tyyppinen tietokone. Siinä oli tietokone näyttö, joka näytti hyvin paljon lentokoneen ohjaamolta jonka kyydissä olin tänään. He pystyivät katsomaan tähän tietokoneeseen ja se antoi heille kaikenlaista informaatiota.

Mikä oli epätavallaista oli se että he olivat rauhanomaisia. He eivät olleet töykeitä. He eivät olleet ilkeitä ihmisille. He eivät olleet ärsyttäviä. Minä en nähnyt ryöstelijöitä enkä ketään ammuttavan tai mitään muutakana sellaista. He näyttivät olevan rauhanomaisia. Yksi asia mikä tapahtui oli se että sinä et pystynyt ylittämään osavaltion rajoja ilman papereita. Nykyisiä papereita tarvittiin ylittämään osavaltion väliset rajat. Tämä oli hyvin outoa minulle. Samaan aikaan minä näin katuvaloja jonka päällä oli soikean muotoisia kameroita. Tässä unessa minulle paljastettiin että nämä kamerat tiesivät jokaisen kulkuneuvon sijainnin.

Muutokset astuivat voimaan melkein välittömästi ja se tapahtui hyvin helposti. Rauhallinen sotatilalaki oli voimassa. Sotilaskulkunevoja oli joka puolella. He tiesivät jokaisen ihmisen sijainnin. Minä sain selville kuinka tiesivät tämän, mutta en ymmärtänyt sitä ennen kuin se paljastettiin minulle. Kaikista maailman kansakunnista tuli yhtä. Ei ollut enää yhtään itsenäistä valtiota. Maanosia ei jaettu enää maihin vaan alueisiin.

Kun aika meni eteenpäin unessa, minun tietooni annettiin että televisioilla ei pystynyt pelkästään vastaanottamaan ohjelmia, mutta nyt niillä pystyi myös itseasiassa lähettämään signaaleja siitä mitä sinä teit sinun olohuoneessasi. Minä pystyin näkemään kuinka televisiot tarkkailivat ihmisiä heidän kodeissaan, seuraten heidän liikkeitään ja kuunnellen heidän keskusteluitaan. Minulle näytettiin unessa että television ei tarvinnut edes olla päällä. Riitti että se oli kytketty kiinni sähköverkkoon.

Jumalan läsnäoloa maailman näyttämöllä oli melkein mahdotonta havaita. Maailmanlaajuisella järjestyksellä ei ollut minkäänlaista Jumalan läsnäoloa. Pahuus alkoi tunkeutua joka puolelle yhteiskuntaa. Pimeys oli jokapuolella. Oli selkeä raja siinä kuka kuului Jumalan kansaan ja kuka ei. Sinä pystyit kävellä kadulla ja tietää välittömästä ketä kukin oli. Tämä ero oli aivan ilmiselvää. Hengellinen rajaveto oli selkeästi nähtävissä.

ENNENNÄKEMÄTÖN VAINO

Sillä hetkellä kun kaikki nämä ihmeet alkoivat tapahtua, tämä maailman järjestys tuli vihaiseksi siitä, sillä kaikki se mitä tapahtui ei ollut heidän hallinnassaan. He eivät pystyneet vaikuttamaan siihen tai lopettamaan sitä tapahtumasta. Tämä saa paholaisen hyvin vihaiseksi. Hän tulee hyvin vihaiseksi kun me alamme toimia oikeassa elävän Jumalan voimassa. Silloin hän tekee kaikkensa pysyttääkseen Jumalan työn. Tämä oli tapahtumassa. Minä aloin nähdä ennennäkemättömissä mittasuhteissa esiintyvää vainoa. Tässä vaiheessa toinen epätavallinen asia tapahtui. Tämä siunauksien vuodatus ja vainon vuodatus alkoi voimistumaan ja ihmisiä otettiin kiinni. Minä näin monia rangaistuslaitoksia kaikkialla Yhdysvaltoja, erityisesti Kaliforniassa. Unessa minä näin monia valtion vankiloita. Vuonna 1983 Pyhä Henki kertoi minulle että hän on sallinut paholaisen rakentaa vankiloita Kalifornian osavaltioon joita tultaisi käyttämään erityisesti Kristittyjen rangaistuslaitoksina. Nämä vankilat rakennettiin etäisille sijainneille jotka olivat normaalisti 24-40km pois pääteiltä. Minä kysyin Häneltä mistä tämä johtui ja Hän sanoi, ”Jotta ne ihmiset voitaisi viedä pois öiseen aikaan.”

Unessa jokin puhui minulle sisimmässäni ja käski minun lähteä pois niin nopeasti kuin mahdollista. Minä aloin ajatella itsekseni, ”Tämä on maailmanloppu.” Minä aloin juosta kotiani kohti niin nopeasti kun minä vaan pystyin. Kun minä juoksin, minä kuulin minun hengessäni seuraavan sananpaikan:

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilm 13:16-17)

Minä aloin juoksemaan takaisin kohti kotiani, niin nopeasti kuin vain suinkin kykenin, sillä minä tajusin että minun vaimoni oli siellä ja hän oli yksin. Minä tartuin ovenkahvaan ja aloin vetää ovea auki. Toinen sananpaikka tuli minun henkeeni joka käskee ihmisiä olemaan menemättä takaisin kotiin:

Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon - silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.” (Matt 24:15-18)

Minä avasin oven ja näin kaikista demonisimman olemuksen mitä olen ikinä nähnyt. Tämä olemus jonka minä kohtasin avatessani etuovea, oli hyvin synkkä ja hänet oli ympäröity pimeydellä. Ei pelkästään hänen ihonsa ollut tumma, vaan pimeys ympäröi tätä olentoa. Tämä olento oli hyvin pahan näköinen. Pelkästään hänen läsnäolonsa täytti minun sydämeni suurella pelolla. Tällä hetkellä minä aloin kirkumaan niin lujaa kuin pystyin.

Sitten minä heräsin unesta. Uni oli kestänyt tuntikausia. Minä nukahdin myöhemmin ja uni alkoi välittömästi samasta kohdasta mihin se oli jäänyt.

Minä olin taas kasvokkain erittäin pahan olion kanssa. Kokemus oli hyvin voimakas että se riipaisi minua sydämestäni. Minä paiskasin oven kiinni ja juoksin pois. Minä tajusin että minun vaimoni ei ollut kotona vaaan hän oli poissa. Minä tiesin sen tämän tuon olennon kautta. On vaikeaa kuvaille kenellekkään miten peloissani minä olin. Minä olen sen jälkeen oppinut taistelemaan demoneita vastaan joten minä en pelkää enää mitään tälläistä. Ne yleensä jättävät minut rauhaan, sillä minä tiedän kuinka rukoilla. Mutta tähän aikaan minulla ei ollut ymmärrystä kuinka käsitellä tuota pahaa olentoa. Joten minä aloin juosta ja minä juoksin juoksemistani. Minä juoksin muutaman kilometrin. Minut sai kiinni yksi sellainen oudon näköinen poliisiauto. He tiesivät minun nimeni vaikka en kertonut sitä heille.

RANGAISTUSLAITOS

He veivät minut virkavallan rakennukseen. Se oli iso rakennus. He veivät minut huoneeseen ja siellä oli minun vaimoni ja tämä vanhempi herrasmies, jota kutsuin aikaisemmin evankelistaksi. He olivat jo jääneet kiinni minua aikaisemmin. Nämä ihmiset tiesivät tarkalleen mihin minut tulisi viedä. Tämä hämmästytti minua sillä minä ihmettelin kuinka he pystyivät tietämään kaikki nämä asiat ihmisistä.

Poliisi alkoi kuulustella meitä kohteliaasti. He aloittivat pyytämällä meitä olemaan yhteistyössä heidän kanssaan ja tulemaan yksimielisyyteen uuden hallituksen kanssa, niin kaikki tulisi olemaan hyvin meidän kohdallamme. Minun vaimoni ja tämä vanha mies alkoivat saarnata näille ihmisille jotka yrittivät vakuuttaa meille, että meidän tulee olla samalla linjalla tämän hallituksen kanssa.

He veivät meidät ulos siitä huoneesta ja sitten meidät vietiin toiseen huoneeseen. Toisessa huoneessa oli paljon mielen hallinta kuulustelua. Minä pystyin tuntemaan kuinka minun mieltäni vedettiin tähän uuteen maailman järjestykseen. Minä aloin ajatella että jos me vain emme aiheuttaisi mitään ongelmia, me tulisimme olemaan kunnossa. Näin minun mieleni alkoi toimia. Mutta vanhempi herrasmies ja minun vaimoni alkoivat taistelemaan tätä vastaan kaikella heidän hengellisellä voimallaan ja he haastoivat sen kirjoituksilla.

Minulle oli hyvin ihmeellistä että meidän kiinniottamisemme oli melkein niinkuin he olisivat suunnitelleet sen. Kun meitä kuulusteltiin, mielen hallinta oli ilmiömäistä. Se ei ollut mitään mitä yksikään ihminen kykenisi tekemään kuulustelussa. Minun mieleni alkoi todella täyttyä ahdistuksella ja pelolla. Mutta koska minun vaimoni ja tämä vanhempi herrasmies jatkoivat rohkeana olemista ja heidän kasvoilleen hyppimistä, meidät vietiin pois tuosta huoneesta sellaiseen hyvin pitään käytävään. Tässä käytävässä oli tuhansia ihmisiä jonossa. Käytävä näytti olevan noin 90 metriä pitkä. Se oli todennäköisesti jopa pidempi. Joka viides tai kuudes minuutti tässä pitkässä jonossa olevat ihmiset ottivat askeleen eteenpäin.

Me olimme olleet tässä jonossa pitkän aikaa kun ihmisiä ryntäsi sisään käytävien sivuilla olevista ovista, he alkoivat painostamaan ihmisiä kieltämään heidän uskonsa. He eivät koskaan käyttäneet nimeä Jeesus. He eivät koskaan käyttäneet nimeä Jeesus Kristus. He eivät koskaan näyttäneet nimeä Jumala. He sanoivat että sinun tulisi kieltää sinun uskosi Häneen vielä kun sinä olet elossa. He sanoivat että sinun uskosi on tyhjä. Se oli pilkallinen haaste jonka nämä ihmiset nostivat jonossa olevia ihmisiä vastaan. Vähän väliä joku jonossa ollut murtui. He vain romahtivat maahan ja nämä ihmiset raahasivat heidät pois. He kielsivät heidän uskonsa Kristukseen.****

Tunsin oloni erittäin epämukavaksi ollessani tässä jonossa, sillä minä en ollut varma mitä he tulisivat tekemään meille. Minä mietin että he saattaisivat laittaa meidät vankilaan, tai pahoinpidellä meitä. Lopulta me selvisimme ja me menimme kolmen tuplaoven läpi. Kun me menimme viimeisen tuplaoven läpi, meidät laitettiin vankiselliin. Siellä oli vanha mies etulinjassa sekä minun vaimoni ja minä. He ottivat tämän vanhan herrasmiehen huoneeseen ja he sulkivat oven hyvin pikaisesti. Minä en tiedä mitä hänelle tapahtui.

VIIMEISET HETKET MAAN PÄÄLLÄ

Noin kuusi minuuttia myöhemmin he avasivat ovet ja näkemäni sai minut kokemaan tyhjimmän tunteen jota olen koskaan kokenut koko elämäni aikana. Minä näin miehen joka oli hyvin iso kokoinen. Hän oli pitkä kuten ammattilainen koripallon pelaaja, mutta hän oli kookas kuten ammattilainen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja. Hänellä oli iso satiininen huppu päässään, jossa oli silmänreiät josta hän näki ulos.

Minun vaimoni oli minun edessäni ja he alkoivat kertoa hänelle että hänen tulisi kieltää hänen uskonsa ja elää. Nyt minä tajusin mitä oli tapahtumassa, sillä tämä mies seisoi siellä ison miekan kanssa. Se oli hyvin pelottavan näköinen miekka. Minä näin tämän pöydän joka oli hieman pidempi ja leveämpi kuin keskiverto ihminen. Minun vaimoni sanoi ettei hän kieltäisi hänen uskoaan Jeesukseen. Sitten hän alkoi saarnata heille voimallisesti. Hän alkoi nuhdella paholaista. He tulivat vihaiseksi ja sitoivat hänet kiinni pöytään kasvot ylöspäin. Tämä mies seisoi hänen takanaan miekan kanssa. Hän otti miekkansa ja leikkasi hänen päänsä irti, suoraan siinä minun edessäni, minä näin sen.

Tämä miekka jätti pysyvän jäljen minun elämääni. Minä näin myöhemmin saman miekan punaisessa hatussa, jota vapaamuurarit (shriner) pitävät päässään. Heidän hattujaan kutsutaan nimellä fez. Ne ovat punaisia koska he ovat luvanneet kastaa ne Kristittyjen veressä.

Miekkaa kutsutaan nimellä Scimitar.*****

Minä olin enemmän peloissani siitä mitä minulle tulisi tapahtumaan seuraavaksi, kuin siitä tosiasiasta että minun vaimoni oli juuri kuollut. Minä olin enemmän huolissani minun omasta elämästäni kuin hänen kuolemastaan. Minä olin hyvin peloissani ja minä tiesin että minä tulisin kuolemaan. Minä tiesin minun mielessäni että en tulisi selviämään. Minä olin täysin halvaantunut. Minun mieleni alkoi tuottamaan minulle niin paljon kärsimystä että menetin melkein tajuntani. Minun vatsani alkoi huutaa melkein ääneen Jeesusta avuksi. Viesti ei tullut ulos koska minun mieleni oli halvaantunut. Oli niinkuin minä olisin ollut flunssassa. Minun hampaani kalisivat yhteen ja minulla oli vilunväristyksiä. Minä en pystynyt käsittelemään ajatuksia millään tavalla. Oli kuin olisin menettänyt kaikki mieleni kyvyt, minun kykyni olla älyllisesti tietoinen siitä mitä ympärillä tapahtuu. Se oli kauheaa. Vaikka sitä kesti vain viisi tai kuusi minuuttia, se tuntui useilta tunneilta johtuen tämän minuun kohdistuneen hyökkäyksen painosta.

Minä aloin todella yrittämään huutaa Jumalan puoleen minun vatsastani. Tänään minä tiedän että se oli minun henkeni joka huusi mutta unessa se näytti ikäänkuin sodalta vatsassani. Viimein tuntui siltä kun jotain pääsi lävitse vatsastani minun mieleeni, ja minä pystyin hengellisesti kutsumaan Jeesusta ja sanomaan, ”Minä olen peloissani Jeesus. Ole kiltti ja pelasta minut. Auta minua.” Juuri sillä hetkellä kun olin sanonut tämän, minä tunsin käden tarttuvan kiinni minun hartioistani. Lyhyen aikaa olin enemmän kiinnostunut kädestä joka tarttui minuun, kuin siitä mitä minulle tapahtui. Minulle tuli hyvin lämmin ja kylmänväristykset loppuivat. Oli kuin minun mieleni pystyi nyt näkemään ja minä pystyin ymmärtämään selvästi mitä oli meneillään. Minä en koskaan unohda tuota kättä. Se oli hyvin vankka käsi. Se näytti siltä kuin se olisi nähnyt paljon työtä. Se oli niinkuin duunarin käsi joka, niin kuin mekaanikon, rakennusmiehen tai putkimiehen. Se oli hyvin paksu käsi. Se oli hyvin jämerä käsi. Pienen hetken jälkeen minä käännyin ympäri ja siinä oli Herra Jeesus Kristus seisomassa minun takanani. Yhtäkkiä hän katsoi minua suoraan silmiin. Hän katsoi minua hyvin ankarasti. Se ei ollut nuhde tai tuomio. Se oli enemmänkin niinkuin hän olisi vain katsellut minun elämääni. Sillä hetkellä minä katsoin häneen, hänen silmänsä eivät olleet ruskeat, vihreät tai siniset. Ne näyttivät olevan punaiset niinkuin tuli. Ne katsoivat suoraan minun elämäni lävitseni. Jotenkin sillä hetkellä minä ymmärsin että kun hän katsoi minua, hän itseasiassa katsoi minun lävitseni. Hän tiesi kaiken minusta. Hän tiesi minun vahvuuteni ja heikkouteni. Hän tiesi jokaisen valheen syvällä sisimmässäni. Hän tiesi jokaisen petoksen. Hän tiesi jokaisen paikan jota pelkäsin ja jonka olin lokeroinut. Kun hän katsoi minun, minun koko olemukseni oli paljastettu minulle. Se oli hyvin pelottavaa. Se oli hyvin voimallinen hetki. Minä toivon että minä pystyisin kertomaan että Jeesuksen näkeminen sillä hetkellä teki minut hyvin iloiseksi. Se ei tehnyt minua iloiseksi. Se sai minut hyvin pelokkaaksi. Tämän kokemuksen takia minä ymmärrän nyt mitä Herran pelko on.

Hieman sen jälkeen kun olin ymmärtänyt oman alhaisuuteni, Hän puhui minulle. Hän katsoi minua ankarasti silmiin ja sanoi, ”Älä pelkää poikani sillä kuolema ei koskaan tule pitämään sinua.” Samantien oli niinkuin rohkeus olisi tulvinut lävitseni. Minä toivon että voisin kertoa sinulle että minusta tuli hyvin rohkea ja minä saarnasin hienon saarnan ja kaikki pelastuivat. Mutta minä en tehnyt niin. Se oli rohkeutta mennä sen läpi mikä oli edessäni.

Minä tiesin että hän oli pelastanut minut sen rukouksen takia jonka minä olin rukoillut vanhan miehen kanssa. Kun minä katsoin Häneen, minä tiesin että Hän oli kaiken Herra ja jokaisen kuninkaan Kuningas. Kun minä näin hänet, minä tiesin että ei olisi yhtään ihmistä joka ei kumartaisi hänelle. Ei ollut yhtään kieltä, joka ei tunnustaisi häntä Herraksi, siitä huolimatta millä puolella kolikkoa he ovat, kun hän paljastaa itsensä heille Herrana. Jokainen polvi tulee notkistumaan hänen edessään. Tämä läsnäolo jossa Hän seisoi oli niin voimakas, niin mahtava, niin voideltu ja niin kauhea, että sinä tiesit ettei maanpäällä ollut voimaa joka olisi voinut haastaa Hänet.

Sitten nämä miehet kiinnittivät minut pöytään ja he sanoivat, ”Sinä voit kieltää Hänet.” Minä sanoin, ”Ei, minä en voi kieltää Häntä, sillä hän on kaiken Herra ja Hänen pitäisi olla sinunkin Herrasi.” Tämä oli minun suuri saarnani. Minä toivon että se olisi voinut olla paljon pidempi, mutta jos olisin jatkanut sitä, minä olisin todennäköisesti mokannut sen niinkuin olin mokannut kaiken muunkin.

VAPAUS KUOLEMASTA

Sillä hetkellä kun tämä mies katkaisi minun pääni, minä näin että kun miekka osui minun kaulaani, minä olin poissa. Minä en tuntenut kuolemaa millään tavalla. Minä seisoin siinä pitäen kiinni jonkun kädestä ja minä katselin tapahtunutta. Se oli hyvin irvokas näkymä. Minun pääni oli katkaistu irti ruumiistani ja minä vuosin verta runsaasti. Vaikka tämä käsi piti minua ilmassa, minä olin itseasiassa enemmän kiinnostunut näkemään itseni kuolleena, kuin siitä tosiasiasta että minut oli juuri vapautettu kuolemasta.

Minä katsoin alas ja minä tajusin että se oli toinen samanlainen vankka käsi joka piti nyt minun kädestäni kiinni. Minä näin että siinä oli Herra jälleen. Se oli Herra Jeesus Kristus. Tuona hetkenä ankarasta, voimakkaasta ja kaikkitietävästä Jumalasta tuli Jumala, joka piti minun kädestäni kiinni, ja antoi minulle ymmärryksen, että minä olin nyt hänen poikansa. Minä olin hänen veljensä. Hän ei hävennyt kutsua minua veljekseen. Yhtäkkiä, minulla oli ymmärrys että minä olin tasavertainen hänen kanssaan. Ei Jumalana tai Jeesus Jumalan poikana, mutta Jumalan poikana. Minä en ollut Jumalan poika, niinkuin ainokainen Jumalan poika, vaan minä olin Jumalan poika. Siinä hetkessä oli tasa-arvoa siinä mielessä että me olimme veljiä nyt. Enää ei ollut pelottava asia seisoa hänen läsnäolossaan. Siinä hetkessä oli valtava hyväksyminen ja ymmärtäminen. Minulla oli selkeä ymmärrys asioista joista voin nyt saarnata palavasti.

Kirjoituksissa sanotaan että Herran silmissä on kallisarvoista Hänen pyhiensä kuolema. Minä tiedän nyt että kun Hänen lapsensa tulevat Hänen luoksensa kuoleman kautta, se on kallisarvoista Jumalalle. Kun Hän keräsi minut itselleen kuolemassa, Hän näytti minulle kirjoituksista että kun Hän ilmestyy, meistä tulee niinkuin Hän. Sillä hetkellä, minä olin niinkuin Jeesus. Minä olin niinkuin Hän heijastuksena, kyvyssä ja ymmärryksessä. Minä en enää nähnyt minun omaa heikkouttani. Mitkään minun heikkouteni eivät enää olleet minun tiedossani. Minut vapautettiin täysin kaikesta siitä. Totisesti Herran läsnäolossa oleminen on olla niinkuin Hän.

Yhtäkkiä, teloittaja otti huppunsa pois päästä, heitti sen maahan ja sanoi, ”Minä en tapa enää yhtään toista näistä ihmisistä.” Siihen uni päättyi.

 

Tältä näyttää Ken Petersin unessa näkemä pedon merkki

 

Omat loppukommenttini:

Omalta kohdaltani voin vain sanoa sen verran että näkemäni unet ovat yleensä olleet kestoltaan hyvin lyhyitä, eikä niistä yleensä pysty jälkikäteen muistamaan melkein mitään edes seuraavana päivänä. Omissa unissani on harvoin myöskään mitään järkeä eikä niissä ole varsinkaan mitään Raamattuun liittyvää. Silloinkin kun omissa unissani on jotain ”hengellistä”, siinä ei välttämättä ole minkäänlaista järkeä, vaan kokonaisuus on yleensä jotain hyvin sekavaa. Ken Petersin uni taas on hyvin pitkä ja yksityiskohtainen ja unen kokonaisuus vaikuttaa järkevältä. Tämän lisäksi hän sattuu muistamaan asioita unesta hyvin tarkasti jopa 25-vuoden jälkeen. Unessa on myös monia tosielämän yksityiskohtia jotka hän oppi vasta jälkikäteen, joka antaa unelle minun mielestäni omalta osaltaan lisää painoarvoa. On merkillistä että hänen unensa sattuu kaiken lisäksi olemaan Raamatullinen kuvaus lopunaikojen tapahtumista, sillä näistä ei Ken Peters tiennyt vuonna 1980 yhtään mitään.

Jumala ilmoitti aikoinaan Danielille lopunaikojen tapahtumia unien kautta. En epäile sitä yhtään etteikö hän tekisi samoin vielä tänäkin päivänä.

* Unen alussa kuuluva auton torvi voi mahdollisesti olla pasunan ääni josta kerrotaan myös Raamatussa.

** Vaikka Ken Peters ei nähnyt unessa seurakunnan ylösottoa, eikä edes yhdenkään elävän ihmisen muuttumista tai katoamista, se ei silti tarkoita sitä etteikö tempaus olisi voinut tapahtua samalla hetkellä tai sen jälkeen kun kuolleet nousivat ylös haudoistaan. Seurakunnan ylösottoa ei vain mahdollisesti näytetty juuri hänelle. Olen varma että häneltä jäi näkemättä monia muitakin asioita liittyen ahdistuksen aikaan. Tempauksesta ja varsinkin sen ajankohdasta on olemassa hyvin monia erillaisia mielipiteitä ja oppeja, itse en ota siihen mitään kantaa. Omalla kohdallani paras asenne on tähän mysteeriin on: ”Toivotaan että mukana ollaan kun se tapahtuu, ja jos se ei tapahdu niin Jumala antakoot voimaa kestää tulevat koitokset.” Pääasia on seurata Herraa Jeesusta Kristusta koko sydämisesti huolimatta siitä mitä tulee tapahtumaan, tai jää tapahtumatta.

*** Maapallon putoaminen pois akselilta on hyvin yhteneväinen esimerkiksi Paavo Järvisen näyn kanssa.

**** Olen itse käsittänyt että selän kääntäminen Jumalalle tällä tavoin, sekä Jeesuksen kieltäminen ja julkinen häpäiseminen lopun aikana tuo ihmiselle kadotustuomion. Näillä uskonsa kieltäneillä ei ole enää mahdollisuutta tehdä parannusta pelkuruudestaan, kuten esimerkiksi Pietarilla oli, sillä heidät tullaan tappamaan joka tapauksessa, tai sitten heidät pakotetaan ottamaan pedon merkki joka tuo turmion heidän sielullensa.

Sinä joka löydät itsesi tästä tilanteesta, mitä tahansa teetkin ÄLÄ KOSKAAN KIELLÄ JEESUSTA! Maailmassa oleva kärsimys, vaikka kuinka ikävää se olisikin, on loppujen lopuksi vain väliaikaista. Sitten kerran kun pääsemme Taivaan iloon, kaikella kokemallamme kärsimyksellä ei ole enää mitään merkitystä. Jumala on luvannut meille että hän tulee itse kuivaamaan meidän kyyneleemme. Tämä on itselleni yksi niistä Jumalan lupauksista jolla kannustan itseäni vaikeina hetkinä:

Ilmestyskirja 21:3-8: ”Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt." Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet". Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi. Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.

Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

Matt 10:32-33: ”Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.”

Raamattu sanoo myös seuraavasti Matt 10:22: ”Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Tästä voi myös tehdä käänteisen päätelmän, eli ”Joka ei pysy vahvana loppuun asti, ei pelastu.”

***** Mielenkiintoinen ”sivuseikka” liittyen Scimitar miekkaan ja vapaamuurareiden hatussa olevaan kuvaan, on se että nämä molemmat ovat yhdistettävissä myös Islamiin. Puolikuu ja tähti ovat käytössä myös monissa Muslimimaiden lipuissa, tosin hieman eri kulmassa. Scimitar miekka on taas ollut käsittääkseni käytössä lähi-idän maissa vuosisatoja. Muslimithan odottavat messiastaan, Mahdia, joka yhdistää muslimimaailman. Aivan kuten unessa olleella teloittajalla, myös muslimeilla on tapana katkoa ”vääräuskoisten” päitä, mikäli he eivät ole valmiita kääntymään Islamiin.

Ilmestyskirja 20:4 sanoo: ”Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.”

Lukuisissa Englanninkielisissä Raamatun käännöksissä sana teloitettu on käännetty sanalla 'beheaded', joka tarkoittaa mestaamista, eli siis ihmisen teloittamista katkaisemalla hänen kaulansa. Eli osa tätä jaetta kuuluisi näin Englanninkielisessä Raamatussa näin: ...ja minä näin niiden sielut joiden kaula oli katkaistu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden…

On mielenkiintoista kuinka hyvin tämä käy yhteen Ken Petersin unen kanssa, sekä ylipäätään sen kanssa, millaisella tavalla Muslimit vainoavat Kristittyjä myös tänä päivänä.