Daniel Masika - Herra, miksi tulosi viipyy? (2023)

Daniel Masika

Daniel Masikan näky 23.2023

Minä näin auringon ja kuun. Kuu oli punainen niinkuin veri ja minä näin kuinka aurinko pimeni ja tähdet menettivät niiden kirkkautensa ja ihmiset minun ympärilläni juoksivat hengensä edestä. Olimme vehnäpellolla ja minun jalkani muuttuivat raskaaksi enkä kyennyt enää liikkumaan. Minä kaaduin maahan ja näin kuinka valo tuli alas pilvestä minun näyssäni. Minä näin kuinka Jumalan Karitsa ilmestyi minun eteeni tuolla vehnäpellolla. Hän sanoi minulle, “Nouse ylös Daniel”, jolloin minä nousin ylös niin että minun polveni kolisivat toisiaan vasten. Hän sanoi minulle, “Yö on pitkälle edennyt ja päivä on käsillä jolloin sapatti on valmiina, jolloin jokainen saa levätä työstään, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä.” Valkeus oli niin suuri että jopa pimeys hävisi meidän edestämme.

Minä sanoin, “Herra, miksi sinä viivytät tulemustasi? Jopa valitut ovat menettämässä uskonsa?”

Kyyneleet alkoivat virrata hänen silmistään ja meidän eteemme ilmestyi verinen risti joka oli täynnä veripisaroita. Sitten Hänen kätensä alkoivat vuotaa tuoretta verta, sekä myös hänen päänsä ja jalkanssa. Minä lankesin kasvoilleni ja itkin. Silloin yläpuoleltamme puhui ääni joka oli niinkuin ukkonen ja karjuva leijona, joka sanoi, “Karitsa joka on teurastettu ennen maailman perustamista antaa armoa, antaa armoa, antaa armoa…”

Sitten miljoonat ihmiset ilmestyivät pimeydestä jotka olivat pukeutuneina valkeisiin vaatteisiin ja he huusivat, “Sinun armosi kestää iankaikkisesti, sinun suuren rakkautesi tähden meitä ei kuluteta.”

Hän avasi suunsa ja sanoi “Daniel, kunnes sinun veljiesi ja sisartesi lukumäärä tulisi täyteen. Heillä on veren merkki ja heidät on otettu eroon jo ennen maailman perustamista, niin että he ovat pyhiä valtaistuimen edessä, he joilla on minun nimeni ja minun Isäni nimi kirjoitettuna heidän otsassaan ja sydämessään. Mutta loppu on tullut, mene ja seiso vartiossa, seiso sinun vartiotornissasi, sillä pasuuna soi ja kirkkauden valkeus tulee ilmestymään, ja sitten hän lähti.

(Pyhä henki tulee sinun päällesi kun vastaanotat Jeesuksen Kristuksen)

Rakkaudella, Daniel 

Linkki Danielin orpokodin ja hänen järjestönsä kotisivuille

Danielin Email - rhcpngo@gmail.com

 

Toinen Pietarin kirje 3:9-13 Raamattu Kansalle: Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, vaikka jotkut luulevat hänen viivyttelevän, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan. Hän ei näet tahdo, että kukaan joutuu kadotukseen vaan että kaikki kääntyisivät. Mutta Herran päivä tulee kuin varas. Silloin taivaat katoavat pauhinalla ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, maa palaa ja kaikki, mitä siihen on tehty. Koska tämä kaikki näin hajoaa, millaisia teidän tuleekaan olla pyhässä elämässä ja jumalanpelossa odottaessanne ja jouduttaessanne Jumalan päivän tuloa, tuon päivän, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat. Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.