Daniel Masika - Näky seitsemänpäisestä naisesta (2024)

Daniel Masika

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin

 

Daniel Masikan näky seitsemänpäisestä naisesta

2.1.2024

Minä näin öisessä näyssä naisen joka seisoi ja jolla oli seitsemän päätä. Naisella oli voima puhua 7000 eri maanpallon kieltä ja jokainen päistä puhui tuhatta kieltä (Suom huom: maailmassa on joidenkin arvioiden mukaan olemassa noin 7000 eri kieltä). Hän pystyi kuunnella kaikkia kieliä maan päällä. Nainen valmisti kiireisenä viiniä kaikille maailman kansoille ja kielille ja kaikki joivat sitä ja humaltuivat siitä. Tämän viinin tarkoituksen oli saada koko maa pysymään sekavassa tilassa ja koko maa oli harjoittanut hänen kanssaan haureutta, sillä hänen viininsä oli sekoitettu vihasta ja hänen haureudestaan.

Kuulin äänen takanani sanovan minulle, ”hän on se vanha Iisebel joka sai koko maan täytetyksi siemenellään ja nyt se siemen tulisi johtamaan koko maan palvomaan epäjumalia ja teurastamaan uskollisia, jotka pitävät valon ja Karitsan todistuksen. Tuon naisen siemen tulee vainoamaan profeettoja ja toisia tullaan tappamaan tappamaan. Kuninkaat, mahtavat miehet ja sotapäälliköt ovat myyneet tuolle naiselle sielunsa ja he tulevat toimimaan hönen käskystään. Mutta nainen ja hänen siemenensä ei tule pakenemaan Karitsan vihaa.

”Yhdessä päivässä tullaan heidät kaikki tuhoamaan, naisen siemen,ja nainen ja kaikki maan kuninkaat jotka ovat harjoittaneet haureutta hänen kanssaan, sekä kaikki jotka ovat juoneet hänen viiniään, joka oli sekoitettu vihalla ja hänen haureudellaan. Daniel, mene ja puhu tälle sukupolvelle. On vain ohut seinä pimeyden ja iankaikkisen valkeuden välillä ja pimeyden keskellä valo tulee murtautumaan esille.”

Heräsin näystä väsyneenä ja erittäin heikkona.

 

Rakkaudella, Daniel Masika

Danielin nettisivut 

Danielin Email: rhcpngo@gmail.com