Korealaisen pikkutytön näky Jeesuksen toisesta tulemuksesta

Sarang

 

https://www.youtube.com/watch?v=NE7jnuGC9NA

Alkuperäinen englanninkielinen teksti

Näky Jeesuksen paluusta ja Tuomiopäivästä, joka annettiin nuorelle Aasialaiselle tytölle nimeltä Sarang (tarkoittaa Koreaksi ”Rakkautta”). Seuraava teksti on Sarangin ja hänen äitinsä haastattelu, joissa hän kuvailee näkemäänsä:

 

Hiljattain, Herra näytti lähitulevaisuutta pienelle Korealaiselle tytölle nimeltä Sarang. Herra antoi hänelle voimallisen hengellinen kokemuksen ja puhuu nyt hänen kauttaan kaikille ihmisille maan päällä. Hänelle näytettiin maailman viimeiset päivät, kun hän oli unen ja hereilläolon välisessä tilassa. (Joel 2:28) Hän näki että vain muutamat ihmiset pääsivät Taivaaseen, kun muut maan päällä olleet ihmiset poltettiin auringolla. Se oli niinkuin Lootin päivinä, kun tulikivi satoi alas Taivaasta ja Tuhosi Sodoman ja Gomorran. (1Moos 19) Sarang näki ihmisiä, yhtä lukuisan määrän kuin hiekkaa meren rannalla, putoamassa Helvettiin sen jälkeen kun tulikivi oli satanut heidän päälleen.

Herra Jeesus ilmaisi surunsa kaikkien ihmisten puolesta jotka tulevat palamaan ikuisesti ja ikuisesti Helvetin tulikivessä. Sarah jakaa hänen hengellisen kokemuksensa, vuodattaen kyyneliä Jeesuksen surun puolesta. Hänen kyyneleensä edustavat Jumalan surua ihmisten puolesta jotka tulevat poltetuksi tulikivellä.

Sinä joka luet tämän viestin, ole kiltti ja ota osaa Herran suruun. Minä rukoilen että jokainen teistä tekee parhaansa toivottaakseen Herran tervetulleeksi ja pysyäkseen hereillä, jotta sinut voidaan nostaa Hänen käsivarsilleen.

 

SARANGIN HAASTATTELU

 

HAASTATTELIJA: Sarang, olisitko kiltti ja kertoisit minulle sinun hengellisestä kokemuksestasi.

SARANG: Muutama päivä sitten kun minä olin lukemassa Raamattua, lyhyen aikaa olin tilassa joka oli hereillä olemisen ja nukkumisen välillä.

Tuona aikana, minä näin Taivaan ja Helvetin ja Herra sanoi minulle että minun täytyy kertoa kaikille maan asukkaille mitä minä näin.

SARANGIN ÄITI: Hiljattain, Sarang tuli minun luokseni ja sanoi, ”Äiti! Minä näin Taivaan ja Helvetin!” ja hän alkoi kuvailla näkemäänsä. Minä vain kuuntelin hänen kertomustaan, ja ymmärsin että hän ei ollut nähnyt tavanomaista unta, vaan hänellä oli ollut hengellinen kokemus. Minä uskon että Jeesus antoi hänelle tämän kokemuksen, jotta hän voisi varoittaa kaikkia Tuomiopäivästä.

Sarang kasvatettiin päivittäin Jumalan Sanalla, Ju-Sarang Seurakunnassa. Hän pystyy kuulemaan Jumalan äänen hyvin selkeästi. Minä olen varma siitä että Herra valmistaa Hänen kansaansa, kertomalla heille uhkaavasta Tuomiopäivästä viattomien lasten kautta kuten Sarang.

HAASTATTELIJA: Mitä sinä näit?

SARANG: Minä näin pitkän, ison bussin, joka loisti kirkkaasti. Bussin edessä oli noin 30 ihmistä odottamassa jonossa. Kun ovi avautui, kaikki ihmiset jonossa alkoivat nousta bussin kyytiin. Kun he kaikki olivat kyydissä, ovet sulkeutuivat.

Yhtäkkiä, ihmiset harmaissa vaatteissa ilmestyivät bussin oven eteen ja alkoivat takoa sitä, pyytäen että se avattaisiin. Kuitenkaan tuota ovea ei enää ikinä avattu. (Luuk 13:25) Ja niin he luovuttivat ja kävelivät pois, mulkoillen kauhean näköisesti tuota taivaallista bussia. Kun he kävelivät pois, he muuttuivat mustiksi.

HAASTATTELIJA: Mitä muuta sinä näit bussin luona?

SARANG: Sen luona oli myös kaksi enkeliä. Enkelit näyttivät viisi kertaa pidemmiltä kuin tavalliset ihmiset. He olivat pukeutuneet kimaltelevan valkoisiin vaatteisiin ja heillä oli tuliset miekat heidän oikeassa kädessään. He suojelivat bussia ja ihmisiä jotka olivat sen sisällä.

HAASTATTELIJA: Mitä ihmiset tekivät bussin sisällä?

SARANG: Jokainen heistä hymyili. Kun minä katsoin tarkemmin, minä näin kuinka jotkin heistä lukivat Raamattua, osa taas kuunteli Elämän Sanaa MP3-soittimilla.

HAASTATTELIJA: Kuka bussissa oli kuskin paikalla?

SARANG: Minun pastorini ja hänen vieressään istui häikäisevän kirkas mies. Hän oli niin kirkas että hän ei näyttänyt olevan ihminen. Pastorin takana oli sisar Seon-eui. Minä en tiedä keitä muut valkeisiin pukeutuneet ihmiset olivat.

HAASTATTELIJA: Minne sinä menit tämän jälkeen?

SARANG: Taivaallinen bussi lensi ylös Taivaaseen enkelien kanssa. Mutta heti kun se nousi ilmaan, tulikiveä alkoi palaa alas Taivaasta, maa avautui ja siitä alkoi tulla ulos tulta sieltä ja täältä. (Luuk 17:29) Ihmiset parkuivat apua huutaen, ”Auttakaa minua! Auttakaa minua!” mutta tuli poltti kaikki ihmiset jotka eivät päässeet taivaallisen bussin kyytiin.

HAASTATTELIJA: Miltä ihmiset jotka olivat bussissa näyttivät?

SARANG: Heillä oli rauhallinen hymy kasvoilla.

HAASTATTELIJA: Minne sinä menit sen jälkeen kun taivaallinen bussi oli lentänyt ylös Taivaaseen?

SARANG: Bussi nousi ylöspäin ja saapui erääseen paikaan Taivaassa. Minä näin loistavan valtaistuimen, ja Herra Jeesus istui siinä. Valtaistuimen takana oli ovi, jonka vain enkelit pystyivät avaamaan. Jonkin ajan päästä, enkelit avasivat tuon oven, ja bussissa olleet ihmiset kävelivät sen läpi. Heti kun he olivat kaikki menneet sen läpi, ovi laitettiin kiinni. Minä tunsin silloin hyvin vahvasti että tuota ovea ei tultaisi enää koskaan avaamaan.

HAASTATTELIJA: Mitä sinä näit kun ovi avattiin?

SARANG: Kun ovi avattiin, kirkas valo loisti, ja kaunis luonto näkymä tuli esiin. Se oli niin kaunista, minä olin todella hämmästynyt. Minä näin monia enkeleitä, eläimiä, kukkia ja puita. Enkelit hymyilivät kukille ja eläimet lepäsivät ja leikkivät. Kukat olivat täydessä kukoistuksessa ja puut olivat ilman minkäänlaisia virheitä. Minä ajattelin itsekseni, ”Vau! On niin rauhallista. Minä haluan asia täällä!”

HAASTATTELIJA: Mitä tapahtui jäljelle jääneille ihmisille?

SARANG: Minä yhtä lukuisan määrän ihmisiä kuin hiekkaa on meren rannalla, seisomassa Jumalan Valtaistuimen edessä. Heti kun näin sen, minä tiesin että se oli 'Jumalan Tuomioistuin.' Enkeli seisoi Herran vieressä, yhtäkkiä enkeli otti miehen kiinni joka oli Tuomioistuimen edessä ja alkoi raahata häntä maata pitkin, Helvettiin menevää kuilua kohti. Enkeli luovutti hänet toiselle enkelille joka seisoi kuilulla, sitten mies heitetiin Helvettiin. (Ilm 20:15) Sen jälkeen Herra tuomitsi jäljellä olevat ihmiset. Heidät kaikki heitettiin Helvettiin. He anoivat armoa ja itkivät, ”Herra! Ole kiltti ja pelasta minut! Ole kiltti ja pelasta minut!” mutta Jeesus sanoi, ”ON LIIAN MYÖHÄISTÄ TEHDÄ PARANNUS!”

HAASTATTELIJA: Mitä sinä näit Helvetissä?

SARANG: Minä näin verisisen, kiehuvan tulisen meren Helvetissä, ja savun joka nousi taivaalle. Taivas oli niin synkkä ja pimeä, että minä en nähnyt mihin se päättyi. Minä näin siivekkäitä petoja jotka lensivät taivaalla ja huusivat. Se oli niin pelottavaa ja kauhistuttavaa. Siivekkäät pedot solvasivat ihmisiä kamalalla tavalla, sanoen, ”Te ette tehneet mitään muuta kuin syntiä!” Ihmiset itkivät tuossa tulimeressä, huutaen, ”Ole kiltti ja pelasta minut!”, mutta mitä lujemmin he huusivat, sitä enemmän heidän kärsimyksensä koveni. Pedot lävistivät ihmisiä miekoilla.

Siellä oli paljon pieniä matoja jotka söivät ihmisiä. (Mark 9:48) Minä olin todella peloissani, mutta sitten minä katsoin ylös taivaalle ja näin Taivaan Valtakunnan, ja en enää tuntenut itseäni pelokkaaksi. Minä tunsin itseni pelokkaaksi kun näin Helvetin, mutta sitten kun minä näin taivaan, minä täytyin ilolla. Kun minä katsoin tarkemmin, minä näin enkeleiden lentävän taivaalla ja laulavan, ”Ylistäkää Herraa! Palvokaa Herraa!”

Tämän kokemuksen jälkeen, minä tulin jälleen täysin tajuihini. Minusta tuntui kun olisin juuri tullut takaisin Taivaasta ja Helvetistä. Tämän hengellisen kokemuksen jälkeen, minä ajattelin itsekseni, ”Minä menen taivaaseen hinnalla millä hyvänsä, ja minä en mene Helvettiin.” Minä luulen että hyvin harvat ihmiset maailmassa tulevat pelastumaan, sillä minä näin vain 30 ihmistä taivaallisessa bussissa, ja maan päälle jääneet ihmiset heitettiin Helvettiin.

Voi olla että kyseessä on jopa vähemmän kuin 30 ihmistä, sillä Luuk 17:26:ssa sanotaan että Ihmisen Pojan päivinä, mikä on maailman loppu, tulee olemaan niinkuin Nooan päiviänä. Vain kahdeksan ihmistä pääsi Nooan arkkiin ja pelastui. Minä uskon että vain hyvin pieni määrä ihmisiä tulee pelastumaan.

Minä olen vakaasti päättänyt pysyä valveilla tästä edespäin ja mennä Taivaaseen hinnalla millä hyvänsä. Herra sanoi että Hänen tulemuksensa on lähellä. Kuitenkaan kukaan ei tiedä tarkkaa päivää tai hetkeä. (Matt 24:36) Sentähden meidän täytyy aina olla hereillä ja valmiina tapaamaan meidän Herramme. (Luuk 21:36), sillä ihminen joka ei tapaa Herraa, sitten kun Herra tulee kuin varas yössä, ei pääse Taivaaseen!

Herra! Kiitos tästä arvokkaasta kokemuksesta. Minä rakastan sinua!

Spiritlessons.comin loppuhuomautus:

Sarangin todistus siitä että vain pieni joukko ihmisiä tuotiin taivaaseen, ei välttämättä tarkoita sitä että vain muutama ihminen tulee pelastumaan. Ilm 7:9-14 kertoo meille että ”suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä” tulee pelastumaan ja seisomaan valtaistuimen edessä Taivaassa.