Matthew Dovelin itsemurha kokemus

Matthew Dowel

Tässä hyvin mielenkiintoinen kokemus Matthew Dowelin itsemurhasta ja hänen matkastaan tuonpuoleiseen. Juttu on kotoisin Christian Postista 15.7.2007 (reportteri Nathan Black)

Matthew Dovel uskoo että hän näki välähdyksen Helvetistä omassa rajatila kokemuksessaan.

Niinkuin useimmat ihmiset kuvittelevat, ”siellä oli äärimmäisen kuumaa sekä hiillostava ja sankka ilma,” Dovel kuvailee ABC'n 20/20 ohjelmassa.

Kuinka hän päätyi sinne? Dovel sanoi että hän teki itsemurhan syömällä kolme purkkia unilääkkeitä ja juomalla pullon giniä, hän näki pari valon välähdystä ja löysi itsensä pudonneena sysimustaan kuoppaan.

Mutta fyysisen kivun lisäksi, Dovel kertoi äärimmäisen henkisen kivun kokemuksesta kun ihmiset hänen menneisyydestään lähestyivät häntä, tönien ja kiljuen kun Dovel eli uudestaan hetkiä jollooin hän oli aiheuttanut kipua näille ihmisille. Hän kertoi myös nähneensä hänen kuolemansa aiheuttaman kärsimyksen hänen äidilleen ja silloin 18-vuotiaan ikäiselle siskolleen kun he löysivät hänet kuolleena.

”Pidin käsiä kasvoillani, itkien ja nyyhkyttäen. En vain itkien mutta nyyhkyttäen Jeesusta pelastamaan minut,” Dovel selittää. Hän sanoi että hänet lopulta nostettiin ulos kuopasta kun hän vielä itki ja hän kuuli äänen joka sanoi, ”Sinulla on työtä tehtäväksi ja jos sinä jatkat samalla tavalla elämistä, tämä on missä tulet viettämän ikuisuutesi.”

Kun Dovel päätti tehdä itsemurhan, hän toivoi että hän pääsisi takaisin taivaaseen jonka hän näki aikaisemmassa rajatila kokemuksessaan.12-vuotiaana, Dovel yritti sukeltaa uimaltaan päästä päähän ja kun hän tuli pintaan, hänen ystävänsä työnsivät hänet leikillään takaisin veden alle. Valkea valo ”peitti” hänet ja hän näki välähdyksiä kaikista hyvistä hetkistään hänen elämässään. Hän näki myös kuinka Jeesus Kristus ilmestyi hänen eteensä tarttuen häntä kiinni ranteesta sanoen, ”Sinun täytyy mennä takaisin.”

Dovel heräsi uima altaan vierestä. (Juttua lyhennetty hieman tässä kohtaa)

Miriam Van Scott, Helvetin Tietosanakirjan kirjoittaja kertoi ABC:lle että tänä tieteen aikakautena, ihmiset liikkuvat pois ikuisen kadotuksen ajatuksesta.

”Helvetti on liian keskiainainen,” hän sanoo. ”Se on liian äärimmäinen.”

Suurimmalle osalle Kristittyjä tosin, Helvetti on erittäin todellinen. Ainut tie taivaaseen, niinkuin monet evankelistat saarnaavat, on tunnustaa että sinä olet syntinen, tehdä parannus synneistäsi ja kutsua Jeesus Kristus sydämeesi.

Niinkuin Anne Graham Lotz, evankelista Billy Grahamin tytär sen ilmaisi, ”Ainut tapa millä kukaan pääsee ikinä Taivaaseen on se koska he pitävät Jeesuksen kädestä kiinni.”