Daniel Masika Sadaka - Käsi joka kirjoitti pilviin (2022)

Pastori Daniel Masika Sadaka

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin

Pastori Daniel Masikalle annettiin 2022 hyvin erikoinen lopunaikoja koskeva viesti jossa on varoitus lopun aikojen pyhille ja Jumalan seurakunnalle. Hän oli nähnyt käden kirjoittavan taivaan pilviin, samalla kun ääni taivaasta oli kertonut hänelle tulevaisuutta käsitteleviä asioita.

 

SEURAKUNTARAKENNUKSET TUHOTAAN JA PYHIEN USKO KOETELLAAN

Daniel Sadaka

Joulukuun 16 päivä 2022, ollessamme kiireisinä työn ääressä pellolla, kuulin äänen yläpuolelta. Hän joka puhui minulle kirjoitti taivaan pilviin hänen sormillansa. Hänen äänensä sanoi minulle, “Katso ylös ja vastaanota ymmärrys ja varoita tätä sukupolvea ja seurakuntaa siitä että yö on ohi ja aamu on tulossa. Aamu tulee nopeasti ja se yllättää monet jotka eivät ole valmiina, silloin kun he ajattelevät että Hän viipyy, niin sillä hän joka on pukeutunut kirkkauteen ilmestyy!!!"

Ilmestyskirja 3:3 “Muista, kuinka kuulit sanan ja otit sen vastaan, tarkkaa sitä ja tee parannus. Ellet ole hereillä, minä tulen kuin varas, yllätän sinut hetkellä, jota et aavista.”

Hän kirjoitti sormillaan pilviin seuraavasti, “Liha tullaan tuhoamaan ja sen himo, ja ne jotka seuraavat maailmaa Saatanan kanssa. Sillä kun he ajattelevat että on heidän juhla-ateriansa, se tullaan muuttamaan häpeäksi. Siunatut ovat ne jotka on kutsuttu Karitsan häihin, ja jotka valitsevat oikean polun päästäkseen häihin sisälle. Huuto maan sydämestä on kantautunut korviini, ja maan seitsemän enkelin huudot ovat kantautuneet taivaisiin. Minä en odota enempää, maa ja sen vuoret tullaan ravistelemaan ja niiden perustukset tullaan tuhoamaan...”

Ilmestyskirja 16:15 “Minä tulen kuin varas. Autuas se, joka valvoo ja pitää huolen vaatteistaan, ettei joutuisi häpeään, kulkemaan alasti kaikkien nähden.”

Sen jälkeen kun Hän oli kirjoittanut pilviin käyttäen hänen sormiaan, Hän puhui minulle sanoen, “Muutama minuutti ennen aamun valoa, pyhät ja seurakunnat tulevat kärsimään, seurakuntarakennukset tullaan tuhoamaan ja pyhien usko tullaan koettelemaan, sillä Synnin poika ja Paha Prinssi tulevat esiin yhdessä Lihan Kuninkaiden kanssa ja hän tulee täysin tuhoamaan heidät ja se tulee vaikuttamaan pyhiin…”

Ilmestyskirja 14:12 “Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.”

“Maailma kuolee nälkään, epätavallisiin tauteihin, heidän rahansa romahtavat, heidän kullastaan ja hopeastaan tulee kuin eläinten jätöksiä, sillä totuuden aika on tullut ja hän joka petti heidät tulee olemaan alastomana heidän edessään, hän joka petti koko maailman, silloin kun Jumalan Uhrikaritsa ilmestyy aamunkoitossa. Ylistäkää Jumalaa ja pelätkää Jumalaa, oi maa. Ja sinä Daniel, seiso vuorilla ja kukkuloilla ja huuda kovaan äänen ja kerro heille, se mikä maan päälle on tulossa ei tule olemaan miellyttävää. Varoita heitä, huuda kovaan ääneen.”

Rakkaudella, Daniel

Linkki Danielin orpokodin ja järjestön kotisivuille