Oletko koskaan miettinyt miltä Jeesus Kristus oikeasti näyttää?

AKIANE KRAMARIK - "PRINCE OF PEACE"

 

Jos olet koskaan miettinyt miltä Herra Jeesus näyttää niin siihen kysymykseen auttaa Akiane Kramarikin maalaama teos, "Prince of Peace" (Rauhan Ruhtinas). Akiane maalasi kyseisen taulun vain kahdeksan vuoden iässä, nähtyään unessa Herran Jeesuksen. 8-vuotiaat eivät normaalisti osaa maalata tämän tasoisia kuvia, minkä takia uskallankin laittaa kuvan tänne blogiin. Toinen vahvistava tekijä on se että useat muutkin rajatila kokemuksien kautta Jeesuksen nähneet ihmiset ovat kertoneet että Akianen tekemä kuva näyttää aivan Jeesukselta.

Tähän todistajien ryhmään kuuluu kuuluu myös pieni poika nimeltä Colton Burbo, joka irtautui ruumiistaan ollessaan sairaalassa leikattavana vain neljän vuoden ikäisenä. Hänen isänsä näytti Colton toivuttua hänelle 3-vuoden ajan erillaisia kuvia Jeesuksesta. Kun Colton lopulta näki kuvan Akianen maalamasta  taulusta, niin poika totesi saman tien että tältä Jeesus todella näyttää.

Jeesus Kristus elää ja hän rakastaa sinua aivan suunnattoman paljon, niin paljon että hän kantoi syntisi Golgatan keskimmäiselle ristille ja kuoli puolestasi.

Jos haluat saada syntisi anteeksi ja pelastua niin tee parannus ja rukoile esimerkiksi seuraavasti:

"Jeesus, minä uskon että sinä olet Jumalan poika ja että sinut ristiinnaulittiin minun syntieni tähden. Uskon että sinä kuolit minun tähteni ja nousit kuolleista. Anna kaikki minun syntini anteeksi ja tule minun Herrakseni. Kiitos että olet pessyt minut puhtaaksi verelläsi ja tehnyt minusta uuden luomuksen. Kiitos Jumala että rakastat minua ja saan kutsua sinua isäkseni. Kiitos että olet kanssani joka päivä aina päivieni loppuun saakka,. Sinä et koskaan jätä etkä hylkää minua. Jeesuksen nimessä, aamen."

Tämän jälkeen kannattaa ostaa oma Raamattu ja lukea Uutta Testamenttia päivittäin jotta vahvistuisit uskossa.