Voimallisia ihmeitä Indonesiasta

Johannesta lukuunottamatta jokainen Jeesuksen opetuslapsista kärsi marttyyrikuoleman. Koska saatana vihaa Jumalaa ja hän on ollut murhaaja alusta alkaen, siinä ei sinäänsä ole mitään erikoista että hän uhkuu vihaa ja murhaa myös meitä Jumalan kuviksi luotuja kohtaan, varsinkin niitä jotka ovat hänen omiaan. Mutta kuten voimme itse näistä kahdesta Indonesiaan sijoittuvasta tositarinasta todeta, edes kuolema ei kykene estämään evankeliumin leviämistä. Kiitos, ylistys ja kunnia Jumalalle.

Ensimmäinen tositarina Indonesiasta:

Pari viikkoa sitten olin erään henkilön kanssa, joka on yksi aasian johtavista apostoleista. Hän valvoo monia aasian maita joihin sisältyy mm. Indonesia. Hän kertoi kuinka muslimien tappaessa indonesiassa heidän evankelistojansa, niin heidät herätetään takaisin henkiin joka kerta. Tämän seurauksena muslimit ovat alkaneet pilkkomaan heitä palasiksi viidakkoveitsillä, jotta heitä ei voisi enää herättää kuolleista. He siis tappoivat yhden evankelistan, leikkasivat hänen päänsä irti ja ottivat hänen ruumiinsa ja heittivät sen toiselle puolelle tietä ja hänen päänsä he heittivät vastakkaiselle puolelle. Kolme tuntia sen jälkeen kun tämä oli tapahtunut, tuli eräs muslimi paikalle ja joka tämän nähtyään sanoi itselleen: “Tämä ei ole oikein, ei edes kristitylle”. Hän meni ja poimi evankelistan pään ylös ja laittoi sen hänen ruumiinsa viereen. Kun hän oli tämän oli tehnyt, niin hän näki omin silmin kuinka evankelistan pää kiinnittyi takaisin sen ruumiiseen. Evankelista heräsi silloin henkiin ja sanoi hänelle: “Koska olet osoittanut minulle tälläistä ystävällisyyttä, niin minä aion näyttää sinulle tien”. Hän johdatti tämän muslimin pelastukseen ja he kummatkin kävelivät sinne samaan kylään, missä ne miehet olivat, jotka olivat tappaneet hänet vain muutamaa tunti aikaisemmin. Kuolleista herännyt mies todisti niille miehelle ja he kaikki pelastuivat ja suuri herätys puhkesi siinä kylässä.

Toinen tositarina Indonesiasta:

Ihmiset olivat ottaneet erään kristityn kiinni, jonka he olivat sitten tappaneet ja pilkkoneet hänen ruumiinsa viiteen eri osaan. Tämän jälkeen he lähettivät yhden ruumiinosan viiteen eri kylään. Siellä he laittoivat ne julkisesti näytille, antaakseen kristityille viestin että heidän ei olisi turvallista olla siellä, eivätkä he olisi tervetulleita. Tätä jatkui pari viikkoa jonka jälkeen he kokosivat yhteen murhatun miehen ruumiinosat ja hautasivat hänet. Kun he olivat tehneet tämän, niin seurakunta jatkoi edelleen rukousta tämän kuolleen miehen puolesta. Kaikki miehen paloitellut ruumiinosat kokoontuivat yhteen ja ne kiinnittyivät uudelleen toisiinsa ja mies heräsi henkiin. Hän meni ja saarnasi jokaisessa noista viidessä kylässä, niissä missä hänen ruumiinosansa olivat aikaisemmin olleet näytillä. Tämän jälkeen noin 19000 ihmistä Indonesiassa otti vastaan pelastuksen lyhyessä ajassa.