James Durhamin näky sähköverkon tuhoutumisesta

James Durhamilla on ollut elämänsä aikana suuri etuoikeus käydä useamman kerran taivaassa. Tämän lisäksi hän on saanut Herralta mielenkiintoisia näkyjä. Tässä hänen lopunaikoja koskeva, kaksiosainen näkynsä jonka hän kertoi Sid Rothin Yliluonnollista ohjelman jaksossa 734.

Näky käsittelee sähköverkon tuhoutumisesta sekä Jeesuksen pikaista paluuta. Hänelle näytetään että kaikista elektroniikkaa sisältävistä laitteista tulee  tulevaisuudessa täysin hyödyttömiä. Kännykät, tietokoneet, autot, gps... käytännössä kaikki mikä käyttää elektroniikka. Toisin sanoen kyseessä on paluu niin alkeelliselle ajalle että sitä on vaikea edes kuvitella. Selvää on että tälläisen tapahtuman seurauksena maailmaan tulisi hyvin vaikeat ajat. Sähköverkon tuhoutuminen on monien tiedemiesten pelkäämä skenaario.

Tähän ovat muuten valmistautuneet eri maiden armeijatkin, niin hyökkäys kuin puolustustarkoituksessa. Ehkä kyseinen näky näytettiin juuri sen vuoksi James Durhamille, sillä hänellä on takanaan yli 30-vuoden mittaisen uran armeijassa. James Durham ei ole ainoa henkilö kenelle on näytetty tämä asia näkyjen tai ilmestysten kautta, joten ottaisin itse tämän sanoman kyllä vakavasti.

Alkuperäinen video TV7 arkistossa

 

James Durhamin näky sähköverkon kaatumisesta

Se oli kaksiosainen näky. Ensimmäisessä minut siirrettiin hengessä paikkaan, joka näytti vanhalta tehtaalta. Kaikki oli tehty puusta. Metallia oli hyvin vähän. Keskellä oli hyvin suuri kone. En ollut eläessäni nähnyt sellaista. Ajattelin, että maailmassa ei luultavasti ole enää ketään, joka osaa käyttää tuota konetta, mutta joskus ihmiset osasivat käyttää sitä. Koneessa oli pitkät nahkahihnat. Arvelin, että ne oli yhdistetty vesipyörään, josta kone sai voimansa.

Herra sanoi: "Tulee vielä aika, jolloin ihmisten pitää opetella jälleen rakentamaan ja käyttämään koneita ilman sähköä ja fossiilisia polttoaineita jonkin aikaa.

Yhtäkkiä siirryin näyssä toiseen paikkaan. Kävelin ison alueen poikki. Se näytti tuhotulta. Näin työkaluja, jotka oli hylätty sinne. Monia erilaisia työkaluja. Näytti kuin alueella olisi riehunut massiivinen tulipalo (ydinpommi?). Isoja metallityökaluja oli sulanut yhteen möhkäleeksi.

Kävelin eteenpäin. Näin kasan tietokoneita. Täysin hyödyttömiä. Ei sähköä eikä internetiä. Näin maassa kännykötä.

Herra sanoi: "Tulee päivä, jolloin kaikki nämä tutut esineet heitetään pois, koska ei ole sähköä. Teidän pitää oppia luottamaan minuun ja tekemään asiat eri tavalla."

 

James Durhamin toisessa näyssä Jeesus sanoi etteivät hänen omansa ole valmiita:

Herra tuli taivaan valkopukuisen armeijan kanssa. He ratsastivat minua kohti. Olin innoissani siitä.Kohdallani Jeesus pysähtyi, katsoi minua silmiin ja sanoi:

"Katso, minä tulen hyvin pian, mutta omani eivät ole valmiita." Hänen äänessään oli surumielisyyttä.

Parin päivän päästä olin taivaassa taas. Se oli samanlainen kokemus. Jeesus ratsasti luokseni, mutta nyt Hän sanoi jotain erilaista.

Hän sanoi: "Minä tulen hyvin nopeasti, mutta omani eivät ole valmiita."

Koin hengessäni vahvan kehotuksen, että Herra sanoo minulle: "Teidän täytyy alkaa valmistautua ja opettaa muitakin valmistautumaan. Älkää tehkö, niin kuin ihmiset yleensä tekevät, kun he ajattelevat tätä."

Meidän täytyy saada henkistä lujuutta, niin että pysymme pystyssä missä tahansa olosuhteissa. Kuten Paavali sanoi: kaikki suoritettuanne pysykää pystyssä. Kun valmistaudumme, meistä tulee sellaisia sitkeitä Jeesuksen seuraajia.

Näyn toinen osa käsitteli hengellistä lujuutta, sillä asiat tapahtuvat Hengessä niin nopeasti, että ellemme pysy Herran perässä, jäämme jälkeen. Meidän pitää rakentaa sellaista lujuutta, että pysymme pystyssä, pidämme hengen vahvana, turvaamme uskoon ja luotamme, että Herra on kanssamme ja pitää meistä huolta.

Jotkut tosiaan sanovat niin että (siihen voi olla 50-100 vuotta). Minun huoleni on että he eivät osaa erotella asioita hengessa, he tarvitsevat erottelun armolahjaa. Se, mitä Jeesus opetti lopunajoista, voi mielestäni tapahtua jo nyt. Se voi tapahtua tänään tai huomenna. Siihen voi mennä sata vuotta. Jos menee, halleluja. Ei siinä mitään. Mutta se voi tapahtua tänään.

Jos ja kun, todella uskon ja ymmärrän niin, minun täytyy olla joka päivä ja hetki valmis kohtaamaan Hänet, kun Hän palaa. On aivan välttämätöntä valmistautua. Monet ovat kyllästyneet kuulemaan siitä. He ovat kuulleet samat asiat yhä uudelleen, ja mitään ei ole tapahtunut.

Jeesus käski sanoa ihmisille: "Älkää antako periksi. Älkää väsykö. Ãlkää luovuttako. Pitäkää kiinni minun opetuksistani ja ajatuksesta, että se voi tapahtua hetkenä minä hyvänsä."