Maurice Sklar - Näky vuodelta 1985 - Kuusi Babylonia ja Amerikan tuho

Maurice Sklar

Tämä näky on jatkoa Maurice Sklarin vuonna 1985 vastaanottamalle näylle, jossa hänelle näytettiin elektroninen verkko, joka peitti koko maapallon ja toi tuhon ihmiskunnalle.

Näky Kuudesta Babylonista.

Toisessa näyssä, minä näin Amerikan ilmakehästä käsin. Vaikuttavassa laajakuvassa, minä näin Amerikan loisteliaassa pyyhkäisyssä rannikolta rannikolla ja pohjoisesta etelään. Minusta tuntui kuin olisin lentänyt äänen nopeudella, niinkuin raketti tai ohjus, vain joitakin kymmeniä metrejä maan pinnan yläpuolella. Se oli majesteettista ja kaunista! Minä näin rannikkojen isot suurkaupungit pilvenpiirtäjineen, keskilännen sen hedelmällisine viljelysmaineen, ylittäen mahtavan Missisippin, ja sitten lännen suuret tasangot ja preeriat, jota seurasi mahtava Grand Canyon, majesteettiset Kalliovuoret, aina pitkälle länsirannikolle asti, Golden Gate sillalle, josta seurasi pyyhkäisy kohti eteläistä Kaliforniaa, Tyyneen Valtamereen asti, Alaskasta Hawaiin. Sitten, yhtäkkiä, minä näin kuinka tuli alkoi iskeytymään pienissä taskuissa eri kaupungeissa, aivan kuten yhdessä vuosia sitten ilmestyneessä kylmää sotaa käsittelevissä kolikkopelissä.

Siltä se näytti minulle kun katselin näkymään. Sitten minä näin lisää ja lisää räjähdyksiä. Niistä tuli yhä isompia ja isompia, ja sitten isot jättimäiset räjähdykset alkoivat tapahtumaan joka puolella Yhdysvaltoja samanaikaisesti. Ne menivät kaikki sienipilveen. Mikä vaikutti ikuisuudelta, vaikka minä tiesin että se oli näyssä ajallisesti vain muutaman minuutin, minä en pystynyt näkemään mitään muuta kuin nämä mustat savupilvet. Sitten viimeinkin tuli selkeää. Minä olin tyrmistynyt näkemästäni! Koko Amerikan Yhdysvaltojen maa oli palanut ja hiiltynyt. Sen päästä päähän ei näkynyt yhtä ainoatakaan vihreää asiaa kasvia kasvamassa. Se näytti mustalta, hiiltyneeltä ja palaneelta meren äärestä toiseen. Se oli täysin pyyhitty pois!

Sitten Herra sanoi minulle, ”Tämä on Babylonin loppu. Hänet tullaan täysin kuluttamaan tulella.”

Minä sanoin Herralle, ”Varmasti, tämä ei voi olla Amerikka. Miksi sinä sallit tälläisen asian?”

Hän sanoi, ”Tämä on kaikkien niiden kansojen loppu, jotka hylkäävät Minut Babylonin epäjumalien tähden. Heidät tullaan täysin polttamaan tulella. Heidän maataan ei tulla enää koskaan jälleenrakentamaan. Vain Minun valtakuntani aikakautena tullaan kansat asettamaan ennalleen, ja sitten minä luon uudet taivaat ja uuden maan, missä vanhurskaus asuu. Kun aika on oikea, Minä sallin sinun vapauttaa nämä näyt, varoittaaksesi Minun kansaani pakenemaan tulevasta vihasta.”

”Minun poikani, kirjoituksissa on kuusi erillaista Babylonia. (Maurice Sklar: ”The Wine of Babylon” opetus kertoo tästä lisää.) Jos sinä et tarkoin kiinnitä huomiota siihen mistä minä puhun, sinä et tule ymmärtämään sitä minkä minä paljastin profeetoille. On kolme kirjaimellista, historiallista Babylonia, ja on kolme profetallista lopunajan Babylonia. Niinkuin Kuningas Nebukadnessarin näyssä puusta joka peittää maan, niin tulee koko maa viekoitelluksi pahuudella ja petoksella Saatanan voimassa, ennen kuin Minun valtakuntani perustetaan maan päälle.

Ensimmäinen Babylon

Ensimmäinen Babylon on kaupunki joka rakennettiin, sekä ensimmäinen torni joka perustettiin Ensimmäisessä Mooseksenkirjassa, siihen muinaisen kaupunkin, Sinarin kukkuloille.

Minä tuomitsin sen ja hajoitin ihmiset luomalla monia uusia kieliä maan päälle. Tämä on Baabelin tornin tuho.

Toinen Babylon

Toinen Babylon on muinainen Nebukadnessarin valtakunta minne minun kansani Israel lähetettiin pakkosiirtolaisuuteen. Myös se tuhottiin eikä sitä enää koskaan jälleenrakenneta, vaikka muutamat ovat sitä yrittäneet.

Kolmas Babylon

Kolmas Babylon on maantieteellinen alue nykypäivän Irakissa/Iranissa/Persiassa. Päivä tulee pian jolloin myös se tullaan tuhoamaan tulella täydellisesti, ja sitä ei enää koskaan jälleenrakenneta.

Neljäs Babylon

Neljäs Babylon nousee juuri nyt. Minä kutsun sitä myös Tyyron Valtakunnaksi Minun muinaisen maailman profeettojeni kautta. Se on lopunajan maailmanlaajuinen taloudellinen järjestelmä joka orjuuttaa maailman kaupankäynnillä, liiketoiminnalla ja epäreilulla kiskonnalla (koroilla). Raha on jumala joka on valittu Minun sijastani, ja se tulee orjuuttamaan kaikki jotka eivät notkista heidän polviansa Minun ristini luona, sekä antaudu kokonaan Minun Herraudelleni ja Minun valtakunnalleni.

Viides Babylon

Viidettä Babylonia kutsutaan ”Salaiseksi Babyloniksi”. Se on kaikkien väärien uskontojen petos, joka lopulta vangitsee kaikki jotka minut hylkäävät, Antikristuksen hengen alle. Salaisen Babylonin perustukset alkoivat muinaisessa pakanamaailmassa, mutta perustus joka rakennettiin kirkon aikakaudella, tulee Roomalaisen kirkon korvausteologiasta. Se on lopulta tieto ihmisen hengellisestä HYVÄSTÄ joka tulee olemaan lopullinen petos. Ihmisen hyvät teot erillään Minusta eivät voi koskaan maksaa hintaa sielun lunastamisesta. Vain minun vereni voi tehdä sen.

Kuudes Babylon

Kuudes Babylon löytyy viimeisten päivien vauraista maista jotka hylkäävät Minut ja kääntyvät epäjumalien puoleen. Se on kaikkien niiden kansojen maantietellinen alue, jotka ovat tulleet rikkaaksi näiden aikojen taloudellisesta järjestelmästä. Heidät löydetään meren saarista, suuren omaisuuden turvasatamista, sekä kansoissa joissa nämä omaisuudet on varastoitu. Kun Minun kansani viimeinkin poistetaan näistä kansoista ja saarista, minun tuomion tuleni kuluttaa heidät. Älä luule että Amerikka tullaan säästämään, sillä hän on kääntynyt pois Minusta.

Osa tätä kuudennetta Babylonia on kaupunki. Sitä kuvataan Ilmestyskirjassa maailmanlaajuisena talouden, elinkeinon, kaupankäynnin, taiteen, musiikin ja kaiken ihmiskunnalle hienon ja haluttavan keskuksena. Se on uuden liiton Tyyron kaupunki. Mammona on sen jumala. Saatanan taloudellinen valtaistuin on siellä. Hänen pakanallinen ihmisuhrin valtaistuimensa löytyy Kalkutasta, Intiasta. Hänen väärä uskonnolinen valtaistuimensa on rakennettu Vatikaanin seitsemän kukkulan päälle, Roomassa. Mutta suuri Babylonin kaupunki on New Yorkin Kaupunki. Se jumala on raha ja rikkaudet. Se tullaan tuhoamaan yhdessä tunnissa sen jälkeen kun Minun kansani - sekä Juutalaiset ja seurakunta - poistetaan hänestä. Mikä kaupunki on niinkuin TÄMÄ kaupunki? Myös se poltetaan tulella ja sitä ei tulla enää koskaan jälleenrakentamaan. Amerikka tullaan myös täydellisesti tuhoamaan tulella, jos se ei tee parannusta ja käänny takaisin Minun puoleeni, kuten Minä olen näyttänyt sinulle tässä näyssä.

Omat Loppukommenttini:

Mikäli haluat tietää lisää siitä mistä Roomalaisesta kirkosta lähtöisin olevasta korvausteologiassa on oikein kyse, niin suosittelen lukemaan seuraavan Reijo Telarannan artikkelin:

KORVAUSTEOLOGIA - väkevä eksytys ja harhaoppi