ISIS Terroristin "paratiisimatka"

ISIS-TAISTELIJA KÄÄNTYY KRISTINUSKOON SEN JÄLKEEN KUN JUMALA KIELTÄÄ HÄNELTÄ PÄÄSYN TAIVAAN PORTEILLE

ISIS jihadisti kääntyi hiljattainan Kristinuskoon sen jälkeen kun hänet oli jätetty kuolemaan lähelle Syyrian Itäistä rajaa, mistä Kristityt lähetys työntekijät lopulta pelastivat hänet, raportoi Aleppo Herald tänä aamuna.

Mies, joka ihmeellisesti selvisi useista ampumahaavoista jotka tulivat ISIKSEN ja Syyrian Armeijan välisten joukkojen välisistä laukaustenvaihdoistam pelastettiin Saint Dominican Katolisen Presbyteerien toimesta Aayashassa, tunteja sen jälkeen kun konflikti oli alkanut.

Kristillisen järjestön työntekijät halusivat antaa miehelle Kristilliset hautajaiset, ja kantoivat häntä 26 kilometriä ennen kuin mies ihmeellisesti heräsi henkiin, hänen uskottiin kuolleen vammoihinsa.

”Miehen uskottiin olleen tunteja kuolleena ennen kun hän yhtäkkiä heräsi eloon”, muistelee pappi Hermann Groschlin, kuka löysi kuolleen miehen ruumiin.

Kun mies palasi takaisin tajuihinsa, hän raportoi pappi Herman Groschlinille hänen näyistään mitä hänellä oli tuopuoleisesta, tapahtuma joka syvällisesti muutti 32 vuotiaan jihadistin ja lopulta johti hänen kääntymykseensä Kristinuskoon päivä myöhemmin.

”Hän kertoi minulle että hän aina ajatteli että marttyyrinä kuoleminen avaisi hänelle Taivaan Portit”, muistelee pappi. ”Mutta kun hän alkoi kohota Taivaita kohti, paholaismaiset olennot, tai Jinnit, niinkuin hän heitä kutsuu, ilmestyivät ja johtivat hänet Helvetin tuliseen pätsiin. Siellä hänen täytyi elää uudestaan kaikki kipu mitä hän oli aiheuttanut toisille ja jokainen kuolema jonka hän oli aiheuttanut koko elämänsä aikana. Hänen täytyi jopa elää uudestaan hänen uhriensa pään leikkaaminen heidän omien silmiensä läpi.” Jihadisti kertoi näiden kuvien vaivaan häntä hänen loppuelmänsä, myöntää pappi. ”Sitten Jumala, puhui hänelle ja kertoi hänelle että hän on epäonnistunut surkeasti ihmissieluna, ja että häneltä kiellettäisiin Taivaan Portit mikäli hän valitsisi kuolla, mutta jos hän päättäisi elää uudestaan, hän saisi uuden mahdollisuuden tehdä parannuksen synneistään ja kävellä Jumalan tietä jälleen kerran.”

Nuori mies sanoo heränneensä eloon hetkeä myöhemmin ja lopulta kääntyneensä Kristinuskoon päiviä myöhemmin, uskoen että häntä oli johdettu harhaan koko hänen uskonnollisen elämänsä aikana Allahin palvonnan alaisena.

Nuori mies, jonka vammat parantuivat yllättävästi hyvin lyhyessä ajassa, on päättänyt elää Katolilaisen prebyteeri kirkon jäsenten kanssa jotka pelastivat hänet aavikolta ja toivoo että hänen tarinansa auttaa muita ISIS taistelijoita muuttaan teitään ja kääntymään ainoan oikean Jumalan puoleen, pappi kertoi paikallisille reporttereille.