David Eelsin profetaalinen uni pedon merkistä

Alkuperäinen englanninkielinen teksti

David Eellsillä oli uni YK-joukoista keräämässä Amerikkalaisia ja sijoittamassa heitä keskitysleireille.

Hän huomasi hänen unessaan sen että pidätetyt ihmiset vietiin noille leireille, ja ne jotka eivät suostuneet yhteistyöhön ammuttiin samantien ja jätettiin yksinkertaisesti mätänemään heidän koteihinsa.

Alla oleva uni on hyvin saman kaltainen Maurice Sklarin ja Ken Petersin lopunaikoja käsittelevien unien kanssa.

Maurice näki myös YK-joukkoja menemässä taloihin, pidättämässä ihmisiä, tai ampumassa heidät kuoliaaksi paikan päällä.

David Eellsin Profetaalisessa unessa, sinä saat hyvän kuvan siitä mitä näillä leireillä tapahtuu. Näet kuinka ihmisille annettiin valinta, ottaa vastaan tämä merkki, ruokaa ja vettä vastaan ja että heidät päästettäisi vapaiksi, tai toinen valinta joka oli kuolema.

On myös mielenkiintoista huomata että Ken Peters näki myös nämä leirit hänen unessaan. Hän näki jokaisessa kadun kulmauksessa YK-joukkoja. Hänet otetettiin kiinni vaimonsa kanssa ja lähetettiin keskitysleirille, missä hän näki myös giljotiineja.

Mikä on surullista ja pelottavaa samaan aikaan, on se valtava joukko KRISTITTYJÄ jotka ottivat pedon merkin vastineeksi ruokaa ja vettä vastaan. (Suom huom: siinä on kyllä kaikkien aikojen surkein vaihtokauppa. Älä koskaan suostu vaihtamaan sieluasi yhtään mihinkään.)

David Eelsin videossa, “Christians Will Take The Mark”, hän kuvailee kuinka YK-joukot saapuvat USA:n maaperälle.

 

David Eelsin uni:

Olin keskikokoisessa Amerikkalaisessa kaupungissa. Isommassa kuin Pensacola, mutta pienemmässä kuin suuremmat kaupungit, kuten esimerkiksi Chicago. Kaupungissa, kaaos ja paniikki olivat päässeet valloilleen. Sotatila laki oli laitettu voimaan ja kadut tulvivat panikoivia ihmisiä ja YK-joukkoja – YK siis tarkoittaa Yhdistyneitä Kansakuntia. Minä olin täyttynyt Pyhällä Hengellä, niin minä muistan tästä unesta. Tässä unessa, minun elämäni maan päällä tulisi kohta olemaan ohi. Minä tiesin tämän. Minä uskon että tämä uni on väläys siitä mitä minun elämäni voisi olla tulevaisuudessa. Minä uskojn että Pyhä Henki valmistaa ihmisiä tulevaan.

Tässä unessa minä pakenin YK-joukkoja, ja minä olin korkeassa rakennuksessa kolossa piilossa. Siinä oli pieni sisäänkäynti eikä kukaan voinut päästä sinne, sillä sinun piti olla hyvin laiha päästäksesi siitä lävitse. YK-joukot jahtasivat minua. Näillä tyypeillä oli täysi mellakka varustus päällä ja mustat poliisi uniformut päällä. Heillä oli päällään mustat sotilas jalkineet, mustat paidat joissa oli olkapäillä valkoiset merkit missä luki UK. Heillä oli myös luodinkestävät liivit, mellakka kypärät ja heillä oli automaattiaseet toisessa kädessä ja he olivat todella hyvin valmistautuneita. Heillä oli mukanaan mini panssarivaunujen näköisiä kulkuneuvoja ja kaduilla oli vanginkuljetus kulkuneuvoja joihin he keräsivät ihmisiä.

He löysivät minut piileskelemästä siitä rakennuksesta, heillä oli paljon kaikenlaista edistyksellistä teknologiaa, paljon kehittyneempää kuin mikään mitä me tiedämme tänä päivänä. He pystyivät löytämään sinut ja sillä ei ollut mitään merkitystä missä sinä olit, tai kuka sinä olit, kuinka piilossa olit ollut… he pystyivät löytämään sinut. He kutsuivat minua tulemaan ulos kolosta jossa olin piileskellyt.

Tämän unen näkemisen jälkeen, minä tutkin tuota teknologiaa joita heillä oli, ja heillä on paljon kehittynyttä teknologiaa, joka on kehittyneempää kuin me edes kykenemme ymmärtämään. He löysivät minut ja minä tulin ulos rakennuksen rakosesta. Minut täytettiin Pyhällä Hengellä, ja minä olin alamainen sille esivallalle jonka Herra oli asettanut yläpuolelleni, eli näille ihmisille. He laittoivat minulle käsiraudat ja toivat minut vankienkuljetus autoon. He toimittivat minut perille isoon jumppasaliin. Kun astuin tähän saliin sisälle, edessäni oli kaksi hyvin pitkää jonoa. Näiden kahden jonon päässä oli molemmilla puolilla pöydät joiden luona oli kaksi hallituksen edustajaa, ja pöytien takana istuivat naiset.

Tässä jonossa olleet ihmiset, monet heistä olivat seurakunnasta. Suurin osa heistä tosin olivat ivan tavallisia ihmisiä… kansalaisia. Monet heistä olivat kuitenkin seurakunnasta. Minä muistan kun minä ensin kävin sisään tähän jumppasaliin, näin jonon edessä yhden ihmisen jonka he ottivat ja veivät rakennukseen minun oikealla puolellani. He veivät ihmiset johonkin huoneeseen, ja kukaan ei tiennyt minne heidät oli viety. Minulla oli omat ajatukseni tästä, mutta en ollut täysin varma.

Kaikki olivat valmiita hyväksymään mitä he tekivät, ja jokainen, MUKAANLUKIEN veljet ja siskot jotka… Ne joista uskoin että he olivat minun veljiäni ja siskojani minun seurakunnastani, menivät toiseen huoneeseen. Sen jälkeen kun he tulivat ulos sieltä huoneesta, pystyit näkemään kuinka he ihailivat heidän uusia mikrosiru implanttejaan jotka oli ruiskutettu heidän oikeaan käteensä. He olivat tämän rakennuksen rajojen ulkopuolella ja tämä rakennus oli ympäröity piikkilangalla. He saivat silloin itseasiassa poistua tuolta alueelta ja palata takaisin muun väestön sekaan. Sen jälkeen siis kun he olivat saaneet heidän uudet mikrosiru henkilötietonsa.

Olin murheellinen siitä kun olin nähnyt ihmisiä seurakunnasta hyväksyvän tämän koko jutun. Minä uskon että se oli pedon merkki. En silti voinut olla pahoillani näiden ihmisten puolesta sillä tajusin että he eivät olleet todella minun veljiäni ja siskojani, vaan he olivat tehneet heidän päätöksensä ja valinneet sen, mikä uskoin olevan pedon merkin, ja he olivat näin valinneet kuoleman. Raamattu sanoo että jos sinä otat tämän merkin, sinä tulet palamaan [helvetissä]. Minulla ei ollut minkäänlaisia tunteita näitä ihmisiä kohtaan. Olin täysin keskittynyt pelkästään Herraan.

Kun pääsin lopulta tämän jonon päähän, minut saatettiin yhden pöydän ääreen ja sen luona olevan naisen luokse, joka alkoi kysellä minulta minun tietojani. Hän kysyi minulta minun nimeäni, sosiaaliturva numeroa, puhelinnummeroa, osoitetta ja kaikkea muuta tietoa minusta. Minä kerroin nämä tiedot hänelle ja vastasin tämän naisen jokaiseen kysymykseen. Minä tunsin kuinka tupla annos armoa ja rauhaa tulvi päälleni. Tunsin todella Jumalan tulen joka alkoi palaa minussa. Oli kuin mitä lähemmäksi tulin sitä että minun lihallinen minäni tuli tapetuksi, sen lähemmäksi pääsin rauhan kanssa. Minä tiesin mihin minä olin menossa, minä tunsin Herran… ja minä tiesin että Herra oli minussa. Jos minulta kysyttiin niin se olisi ollut sama kuin olisin ollut jo kuollut, sillä Jeesus asui minussa.

Sen jälkeen kun olin päässyt tuon pöydän ääreen ja tuo nainen oli kysynyt minulta kaikki nuo kysymykset, hän kysyi minulta, “oletko valmis vastaanottamaan uuden mikrosiru implanttisi?”… ja minä katsoin häntä ikäänkuin olisin ollut ihmeissäni ja olisin ollut hämmästynyt hänestä ja siitä kuinka ihmiset pystyivät olemaan niin välinpitämättömiä ja sokeita ja kuinka he eivät tienneet totuutta. Raamattu kertoo meille selkeästi näiden asioiden tulosta. Sinun täytyisi olla todella sokea tai välinpitämätön ettet tietäisi tästä mitään. Minä sanoin hänelle, “anteeksi neiti, minä en halua mitään tekemistä tämän kanssa. Minä uskon Jeesukseen Kristukseen, ja minä uskon että tämä on pedon merkki ja minä en halua olla sen kanssa minkäänlaisissa tekemisissä.” Ja nainen sanoi minulle, “lue tämä”, ja hän ojensi minulle paperin ja sanoi, “tule takaisin kun olet ensin lukenut tämän”. Katsoin otsikkoa ja siinä luki, “101 syytä miksi sinun tulisi ottaa uusi mikrosiru implantti.” Sen alla oli listattu kaikki sirun ottamisen hyödyt. Luulen että jos olet keskiverto kansalainen, todennäköisesti ajattelet että tämähän on aivan erinomainen juttu. Ei enää rikoksia, ei enää kadonneita lapsia… se ratkaisia todella monia ongelmia. Se vaikutti olevan erinomaisen hyödyllinen asia. Ainut vaan että paperissa ei ollenkaan listattu mitään tämän sirun haittapuolista.

Joten siinä minä katselin tätä paperia kauhuissani ja ruttasin sen, ja tunsin sillä hetkellä kuinka vielä enemmän Jumalan tulta tuli minuun, vanhurskas kiivastuminen nousi minussa. Melkein kuinka tuo tuli voisi tulla ulos minun silmistäni ja räjäyttää tuon pöydän joka oli minun edessäni. Tunsin poltteen sisimmässäni tätä naista kohtaan ja sitä kohtaan mitä hän oli pyytänyt minua tekemään, ja niin minä sanoin hänelle, “kuules nyt, neiti, minä en voi kieltää sitä että Jeesus Kristus on Herrojen Herra ja Kuningasten Kunings, ja jos minä olisin sinä niin minä leikkäisin oikean käteni irti ja kerjäisin häneltä armoa. Nainen vain katsoi minua ja nauroi. Luulen että sanomani vain viihdytti häntä. Hän sanoi lähellä olevalle vartijalle… “meillä on tällä taas toinen sekopää. Vie hänet tuonne.” Minä olin AINOA ihminen näistä kahdesta jonosta. Saattaa olla että niistä sadasta tai kahdesta sadasta ihmisestä jotka olivat jonoissa ennen minua, löytyi vain yksi ihminen minun lisäkseni joka ei vastaanottanut tätä juttua itselleen.

He saattoivat minut huoneesseen jossa oli giljotiini, joka yllätti minut. Yleensä mikään näkemistäni unista ei yllätä minua, ne tavallaan tapahtuvat kuten olen ajatellutkin niiden tapahtuvan. Asia oli kuitenkin niin että minut oli kasvatettu uskomaan että meidät kaikki temmattaisi pois ennen kuin kaikki tämä tapahtuisi. Pyhä Henki on johdattanut minut ajattelemaan toisin tämän jälkeen. Vartijat kiinnittivät minut ja katselin ylöspäin kuinka giljotiini oli valmis putoamaan alas päälleni, ja ylistys ja kiitollisuus ja rauha täyttivät sydämeni, sekä ilo sillä minä tiesin että minun loppuni maan päällä oli tulossa, ja pian minä saisin palkintoni siitä mitä Herra oli tehnyt elämässäni täällä maan päällä. Minä tiesin mihin olin menossa ja olin täysin varma siitä. Minä aloin sanomaan, “Hallelujaa, Herra, minä tulen kotiin”, juuri ennen kuin giljotiinin terä putosi päälleni… sitten minä heräsin unesta.