8-vuotias tyttö joka näki Jeesuksen unessa vain viikkoa ennen kuolemaansa

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin

Marty Breeden jakoi kauniin ja koskettavan sekä myös uskoa rakentavan tositarinan, jonka hän oli aikoinaan kuullut omalta isoäidiltään.

 

Minä muistin tänä aamuna erään kertomuksen jonka isoäitini kertoi minulle kun olin pieni poika. Kertomus koski hänen pikkusiskoaan Ednaa, ajalta kun he olivat molemmat vain pieniä tyttöjä.

Minun isoäitini sanoi että pikku Edna, joka oli tuohon aikaan vain 8-vuotias, rakasti Jeesusta todella paljon. Hän rukoili ja puhui Herrasta kaiken aikaa. Eräänä aamuna heidän perheensä oli kokoontunut tapansa mukaan aamupalalle.

Silloin pikku Edna sanoi perheelleen: “Oi, minä näin mitä kauneimman unen viime yönä! Voisinko kertoa siitä teille?”

Minun isoäitinui mukaan he kaikki vastasivat hänelle kyllä myöntävästi, mutta tuskin kukaan kiinnitti hänen puheisiinsa minkäänlaista huomiota.

Edna sanoi: “Olin unessa, ja minun unessani minä heräsin ja katsoin ulos ikkunasta sinne missä heinäpaali on… Yhtäkkiä, heinäpaalin kohdalla OLI JEESUS!!!…

Oi hän oli NIIN KAUNIS!!!

Hän katsoi minua ja vain hymyili minulle…

Hän oli niin kaunis että minä pyysin ettei hän lähtisi pois, mutta jos hänen täytyisi lähteä, että hän olisi kiltti ja ottaisi minut mukanaan…

Sitten hän puhui minulle… Ei vielä pikku Edna, mutta hyvin pian kyllä…”

Edna sanoi että sitten hän heräsi unesta.

Minun isoäitini mukaan, kukaan ei sanonut tähän oikein mitään sillä he olivat juuri valmistautumassa kouluun lähtöön.

Sitten aivan yllättäen, noin viikko tämän jälkeen, pikku Edna tuli kamalan sairaaksi. Lääkäri oli kutsuttu paikalle mutta kukaan ei kyennyt ymmärtämään mikä oli vialla, mutta he ymmärsivät sen että hänen tilansa heikkeni nopeasti. Hänen terveytensä lasku oli ollut niin odottamatonta että he tiesivät että hän tulisi menehtymään.

Perhe kokoontui hänen sänkynsä ympärille ja he kaikki itkivät, sillä he rakastivat kovin pikku Ednaa.

Sillä hetkellä, Edna puhui hänen perheellensä ja sanoi:

“Miksi te kaikki oikein itkette? Ettekö muista sitä että Jeesus kertoi että Hän tulisi hakemaan minut luokseen kuten olin häneltä pyytänyt?"

Silloin kaikki hänen perheenjäsenensä muistivat unen josta Edna puhui.

Edna jatkoi:

“Niin Jeesus tulee hakemaan minut hänen mukaansa… ja… odottakaa… KATSOKAA!!!… KATSOKAA!!!… Ettekö näe kauniita enkeleitä jotka seisovat minun sänkyni päädyssä?… Oi, ne ovat täällä hakemassa minua mukaansa! Ettekö te näe heitä?”

Isoäiti kertoi että Edna sulki hänen silmänsä ja nukkui pois niin rauhallisesti!! Kaikki heistä sanoivat että Jumalan läsnäolo oli täyttänyt huoneen!

Minun ystäväni, minä odotan sitä että pääsen näkemään pikku Ednan itse! Ja koska Jeesus sanoi tämän… minä tulen vielä näkemään hänet!

Joh. 11:25: ..."Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.