Cory Leatherbury näki Mormoniuskonnon perustajan kadotuksessa

Cory Leatherbury kuoli huumeiden yliannostukseen, vuonna 2008, ollessaan vain 23-vuotias. Hän oli kuolleena neljä tuntia jonka jälkeen hänen sielunsa ja henkensä palasi Jumalan armosta takaisin omaan kehoonsa, joka on itsessään jo suuri ihme sillä lääketieteestä tiedämme että aivot vaurioituvat noin viiden minuutin hapettoman tilan jälkeen. Ollessaan Tuonelassa hän näki monia kadotettuja ihmisiä ja heitä katsoessa hän pystyi tietämään kaikki yksityiskohdat heistä, kuten millä aikakaudella he olivat eläneet ja mitä kaikkea he olivat tehneet ollessaan maan päällä Tämän lisäksi hän pääsi halutessaan ikäänkuin vierailemaan heidän mielensä sisälle. Tällä tavoijn Cory pystyi kokemaan kuinka nämä tuomitut ihmiset joutuivat kokemaan yhä uudeestaan ja uudestaan jonkinlaista näytelmää jossa he olivat pääosassa. Heidän rangaistukseensa vaikutti se siis minkä synnin pääasiallisia orjia he olivat olleet. Minkäänlaista helpotusta tai toivoa ulospääsystä ei ollut yhdelläkään näillä ihmisellä.

Kokosin ja käänsin tähän omasta mielestäni kaikista mielenkiintoisimman kohdan Coryn 2023 antamasta haastattelusta 2023 Randy Kaylle. Cory näki kadotuksessa erittäin tunnetun väärän profeetan 1800-luvulta. Kyseessä oli Joseph Smith joka sai eläessään “enkelin” välityksellä uutta ilmestystä, jonka pohjalta hän aloitti mormoniuskonnon, joka poikkeaa todella merkittävästi Raamatun ilmoituksesta. Cory näki myös että näiden väärien oppien kautta, kadotukseen oli eksytetty aivan valtava määrä ihmisiä, mukaan lukien Joseph Smithin omia sukulaisia ja perhettä. Yhteistä näille ihmisille oli se että he olivat Joseph Smithille vihaisia siitä että heidät oli petetty ikuisiksi ajoiksi tuohon vaivan paikkaan.

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen videoon Youtubessa

Tämä todistus toimikoon todistuksena ja muistutuksena siitä että Mormonien opit ovat valhetta ja ne ovat kaikkea tervettä oppia vastaan ja ne vievät jokaisen ihmisen sata prosenttisella varmuudella kadotukseen joka niitä seuraa. Jumalan enkeliksi tekeytyneen demonin välityksellä on syntynyt monia vääriä uskontoja, joiden kaikkien perimmäinen tarkoitus on eksyttää näiden uskontojen seuraajat ja viedä heidän sielunsa iankaikkiseen kärsimykseen.

RAAMATTU EI TURHAAN VAROITA IHMISIÄ VÄÄRISTÄ USKONNOISTA;

Mutta vaikka me, tai VAIKKA ENKELI TAIVAASTA julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu. (Galatalaiskirje 1:8-9)

Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme; sillä ITSE SAATANA TEKEYTYY VALKEUDEN ENKELIKSI Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen. (2 Korinttilaisille 11:13-15)

 

TÄMÄ ON CORY LEATHERBURYN TODISTUS SIITÄ MITÄ HÄNELLE TAPAHTUI KUN HÄN KUOLI HUUMEIDEN YLIANNOSTUKSEEN JA LIIKKUI MUSTAN TUNNELIN LÄPI VALON NOPEUDELLA TUONELAAN:

Kertoakseni lyhyesti tämän asian, sen jälkeen mitä olin nähnyt minua lähdettiin välittömästi kuljettamaan kuin räsynukkea kohti jonkinlaista linnaa. Minut vietiin sellaiseen kohtaan joka näytti niinkuin se olisi ollut kuin National Geographicin History tv ohjelmasta. Se oli ikäänkuin kaunis linna joka oli kaiverrettu kaillion seinämään ja se oli todella hieno ja myös joka puolelta koristeltu. Se oli niinkuin keisari asuisi siellä. Se oli aivan valtavan vakuuttavan näköinen linna ja sen sisäänkäynti muistutti minua Kuninkaan linnasta.

Minua lähdettämään kuljettamaan sinne sisälle ja jotenkin minä tiesin että tämä oli paikka jossa säilytettiin ihmisiä jotka halusivat olla niinkuin Jumala. He halusivat sitä mitä Saatana tarjosi Aadamille [paratiisissa], “syö tämä hedelmä niin tulet olemaan aivan kuten Jumala”. Joten siellä olivat ihmiset jotka halusivat olla kuten Jumala, jotka rakastivat sitä että ihmiset palvoivat heitä ja katsoivat heitä ylöspäin, jotka halusivat olla kuuluisia. Nämä olivat niitä jotka olivat ylpeitä ja jotka halusivat olla jumaloinnin kohteina. Minä sain tietää tämän kun katselin sitä kaunista linnaa ja tunsin siihen liittyvän ylpeyden, joka oli siis minulle ennastaan hyvin outoa, sillä vaikka olin tehnyt paljon vääriä asioita, tämä ei kuitenkaan ollut se minkä kanssa olin kamppaillut sydämessäni. En halunnut koskaan olla ihmisten ylistettävänä, joten tuntui todella kummalliselta tuntea tämänlainen tunne, joka siis vahvistui entisestään aina mitä edemmäksi kuljimme.

Kuljimme sisään ovista ja hetken oli kirkasta ja luulin melkein meneväsi sisälle Ihmemaa Oziin jossa on kultaiset lattiat ja muuta vastaavaa. Samantien kuitenkin kun astuimme sinne sisälle huomasin että siellä oli täysin tavallisen ja pelkistetyn näköistä. Molemmilla puolilla pitkin pitkää käytävää, oli iso määrä vankisellejä, ja ne olivat täynnä kaikenlaisia ihmisiä joita en tunnistanut.

Me etenimme isompaan huoneeseen ja kun katselen ympärilleni näen miehen joka kiinnittää minun huomioni. Hän näytti olevan Aabraham Lincolnin kaudelta (1800-lukua Suom huom – toisessa haastattelussa Cory sanoi tienneensä että mies oli Väärä profeetta.). Hän kyyhötti sellinsä nurkassa ja hänellä oli silmät kiinni ja hän mutisi jotakin itsekseen. Sellin ovi oli auki, aivan niinkuin kaikissa muissakin selleissä, joten he olisivat kyllä periaatteessa voineet poistua sieltä, mutta en tiedä minne he olisivat voineet sieltä mennä.

Kun kiinnostuin tästä miehestä ja katselin häntä niin tajusin tehneeni virheen, sillä minä menin suoraan hänen mieleensä. Siellä me molemmat seisoimme nurmikolla. Kyseessä ei ollut mikään hyvin hoidettu nurmikko vaan sellainen joka vaatii ruohonleikkausta. Hän seisoi siellä potkimassa nurmikkoa. Kun katsoin tätä miestä niin sain Deja Vu tuntemuksen mutta se ei ole minun tuntemukseni vaan hänen. Hänestä tuntui siltä kuin hän olisi ollut täällä joskus aikaisemminkin. Hän tuntsi epäilystä tuota paikkaa kohtaan ja pystyin tuntemaan kuinka hänen mielensä ei pystynyt käsittämään sitä että kuinka hän oli juuri ollut helvetissä ja kuinka hän on nyt taas tullut eloon. Minäkin tunnen itseni hyvin eloisaksi. Seison nurmikolla ja on aurinkoinen ja tuulinen päivä ja linnut laulavat taustalla. Tämä mies oli transsissa ja hänellä oli jonkinlainen vainu ja epäilys siitä mitä oli meneillään. Kun hänestä alkoi tultua tältä, hän katsoi ylöspäin ja hän ajatteli olevansa kotona. Sitten näen kuinka hän katselee kohti melko tavallisen ja laatikkomaisen näköisen, kaksikerroksisen valkoisen talon ikkunoita. Hän alkaa kulkea kohti taloa ja kiriä tahtia pikku hiljaa innoissaan, unohtaen että hän on juuri ollut helvetissä.

Hänellä on vahvoja Deja Vu tuntemuksia ja silloin se alkaakin saamaan aikaan jonkinlaisen reaktion. Alan kuulla jonkinlaista meteliä ja kolinaa talon ylimmäisestä kerroksesta ja kun mietin mitä se on, niin minut ikäänkuin poimitaan ylös ja alan samantien lentää kohti tämän talon yläkertaa. Minä varauduin törmäämään seinään ja laitan kädet eteeni. Luulin hetken että menin sokeaksi tai että minut pudotettiin jonnekkin syvyyteen. Sitten yhtäkkiä minä pystyin nähdä ja kuulla, se kestikin vain pienen hetken kun menin seinän lävitse ja menetin siksi aikaa näköni ja kuuloni. Huomasin että minä olen nyt talon yläkerrassa missä on antiikkisen näköisiä [esineitä ja huonekaluja]. En kiinnittänyt niihin paljon huomiota, silsä näin välittömästi yläkerrassa kaksi demonisen näköistä hahmoa, jotka näyttivät olevan hyvin paljon identtisiä toistensa kanssa. Heillä oli alligaattorin naama, keltaiset silmät ja Notre Damen kellonsoittajan kyttyrä selkä. Heidän selkänsä oli vähän niin kuin etanoilla, mutta ilman kotiloita ja heillä oli joko tosi lyhyet jalat tai sitten ei jalkoja ollenkaan He saattoivat kävelyn sijaan vaan liukua etteenpäin. Oli jokseenkin outoa nähdä jotain tälläistä ja vielä melko läheltä. Nämä olennot olivat niitä jotka olivat pitäneet meteliä jonka olin aikaisemmin kuullut ja he puhuivat jonkinlaista pahaa kieltä, jota oli vaikea kuunnella. Pelkästään heidän puheensa kuunteleminen tuntui minusta rasittavalta, se oli jotain mitä en todella halunnut kuunnella ja halusin vain että se loppuu. He puhuivat keskenään ja olivat selvästi turhautuneita. Minä pystyin jotenkin saada selville mitä he ajattelivat juuri sillä hetkellä. He tiesivät että pihalla olevalla miehellä on Deja Vu tuntemuksia ja että hänellä on jonkinlaisia epäilyksiä, ja että heidän tarvitsee saada tuo mies tulemaan yläkertaan.

Kun katson portaisiin pystyn nähdä seinät ja lattiat ja kaiken muun ja voin myös nähdä kaiken sen läpi mitä katselen. Näen ulkona olevan miehen ja hän ei tule kohti ovea sillä hän on peloissaan jostain syystä ja hän kamppailee jonkin asian kanssa. Katson taaksepäin alligaattorin näköisiin demoneihin ja toinen heistä katsoo minua ja näkee suoraan minun sieluuni. Sitten hän telepaattisesti puhuu minulle, minun omalla äänelläni. Hän käskee minua kutsumaan tuo ulkona oleva mies yläkertaan, että minä kertoisin hänelle että se on ihan okei tulla tänne sisälle. Olen ihmeissä ja seuraavaksi ajattelin että en kyllä varmasti auta teitä. Minä vastasin tuolle olennolle telepaattisesti ja sillä hetkellä kun vastasin hänelle, hän suuntasi katseensa pois päin minusta eikä kumpikaan heistä sen jälkeen enää huomioinut minua millään tavoin.

He alkoivat huutamaan pahan ja demonisen kuuloisella puheella. Vihollinen kopioi ja matkii melkein kaikkea mitä Jumala tekee. Tämä kuulosti melkein niinkuin väärältä kielillä puhumiselta ja se aivan oli kamalaa, ei sitä pysty edes kunnolla selittämään toisille. Joka tapauksessa, kun he pitivät sitä möykkäänsä, minä ymmärsin sen sillä tavoin että niin he kutsuivat apua saadakseen tämän ongelman ratkaistua. Sitten näin kuinka tämä musta, kulmikas ja hyvin tavallinen näköinen olento ilmestyi suoraan seinän läpi. Minä ajattelin että ei se mitään ihmeellistä ole, kunnes se alkoi liikkua pitkin lattiaa ja tajusin että se jättää peräänsä valtavan vanan, ikään kuin reiän. Minne tahansa tämä olio menee tuho seuraa mukana. Voisit heittää jotain sinne vanana perässä kulkevaan reikään ja se ei koskaan koskisi mihinkään. Hän tuhosi kaiken maan alapuoleltaan mihin hän oli koskenut, jättäen jälkeensä kraaterin. Musta olio tulee noiden kahden muun olion luokse ja alkaa pyörimään vinhasti. Se näyttää niinkuin Tasmanian Tuholaiselta piirretystä. Tämä pyörre muuttui kultaiseksi ja isoksi. En pystynyt kertomaan oliko siitä muuttunut mies vai nainen, mutta se näytti todella kauniilta ja samaan aikaan oudolta, niinkuin se olisi ollut jotain miehen ja naisen väliltä. Se oli kultaisen värinen ja sillä oli kultaisen väriset silmät myös, mutta eri sävyä kuin muu keho. Katselen sitä kun se sanoo noille kahdelle alligaattorin näköiselle olennolle jotain ja antaa niille jotain tehtäviä tai määräyksiä. Niin ne menevät sitten seinän sisään ja katoavat.

Seisoin siinä tämän olennon kanssa ja vaikka se kääntyy minua kohti, se ei katsonut minua ollenkaan, vaikka se suuntasikin ohitseni kohti portaita jossa se alkaa pitämän ääntä. Olennon rintakehä alkaa täristä ja tajuan että sen sisään on rakennettu jonkinlainen instrumentti joka pitää ääntä. Sillä ei ole äänihuulia vaan se on tämä instrumentti joka pitää kuulemaani ääntä. Se oli ikäänkuin kauniin kuuloista melua, jonka oli tarkoitettu kommunikointiin. Se kommunikoi kasan lauseita jotka kuulostivat kauniilta meteliltä ja kuulen kuinka ovi pamahtaa auki ja pihalla ollut mies juoksee yläkertaan ja alkaa ylistää tätä olentoa. Sillä hetkellä kun hän on polvistuneena sen edessä kasvot maassa, minä pystyn poimimaan tuon miehen ajatukset ja saan selville että hän on ennastaan tuttu tuon olennon kanssa. Hän ajattelee jotakin siihen tyyliin että “nyt olen takaisin Jumalan luone”. Tämä olento jonka näin tulevan mustana ja tuhoisana sisään sanoo nyt tuolle miehelle erittäin lempeällä äänellä, ikään kuin auttaakseen häntä ja nostaakseen häntä ylös ja saadakseen hänen luottamuksensa ja saadakseen miehen tuntemaan olonsa hyväksi. Olento puhui miehelle todella imelästi, se oli oudon kuuloista, niinkuin se olisi naisellista ja miehekästä samaan aikaan. Se oli sellaista etten itse puhuisi kenelläkään sillä tavalla, mutta näin hän sai tuon miehen nousemaan ylös maasta pystyyn.

Tämän jälkeen olento viittoo kädellään ja nyt talon yläkerrassa ei ole enää seiniä ollenkaan. Oli kuin olisimme Woodstockissa sillä yleisöä oli silmän kantamattomiin, aivan valtava määrä ihmisiä. Olento saattaa tämän miehen siihen reunalle mistä seinä oli kadonnut. Kaikki nämä ihmiset ovat siellä ja et pysty vielä erottamaan mitä he sanovat. Tämä kultainen enkelin näköinen olento tai mikä tahansa se onkaan (Suom huom. Demoni joka osaa muuttaa muotoaan) sanoo miehelle jotain tämän tyylistä, “saarnaa heille sanoma jonka annoin sinulle”, sitten kultainen olento astuu taaksepäin ja mies joka seisoo siinä alkaa puhumaan. Silloin huomaan kultaisen enkelin nostavan kätensä pystyyn ja kultaisia hieroglyfejä ilmestyy ja hänen käsiensä välille. Kun mies puhuu niin ne vaihtavat paikkaa ja väriä ja ne pyörivät. Sitten se alkaa taas uudestaan ja kun katselen enkeliä joka pitää näitä ylhäällä, niin huomaan että kultaisen värinen kuola joka valuu sen suusta alkaa leviämään ja sen hymy alkaa vääristymään ja laajenemaan ja sen kasvot alkavat vääristymään ja tämä olento näyttää täysin pahalta. Sitten alan kuulla kiroilua yleisöstä ja sen ääni vaan voimistuu ja erotin monien heidän sanoen tämän kaltaisia asioita, “senkin idiottii, sinun takiasi olemme täällä, aiotko todella puhua meille tuota soopaa, me olemme helvetissä, sinä olet syypää siihen, me uskoimme sinua ja nyt olemme täällä jumissa…” Niinkuin sanoin linnasta jossa kävin aikaisemmin, siellä olivat ne jotka halusivat olla suuria, ne jotka halusivat että kaikki seuraisivat heitä ja he hallitsisivat kaikkea. Aloin kuulla lisää kiroilua yleisöstä ja yksi heistä sanoi tulevan sinne ylös ja repivänsä tuon miehen kappaleiksi. Sillä hetkellä talo alkoi täristä, se muistutti minua Ihmemaa Ozista, siitä kuinka talo hajosi pyörremyrskyssä palasiksi, ja tällä hetkellä minua alkoi todella pelottamaan ja sitten minut poimittiin ylös ja vietiin jonnekin ylemmäs katselemaan kuinka talo ja kaikki muu hajosivat palasiksi ja kuinka sen katto sortui. Sitten tajusin että se talo oli ollut tuon kiven päällä, samanlaisen mikä on Roadrunner piirretyssä, missä kivi tasapainoilee toisen päällä. Hän saarnasi tämän kiven päällä ja valtava joukko helvetissä (Tuonelassa Suom huom) olivat siinä ympäröimässä häntä.

Sillä hetkellä hän lopettaa saarnansa ja yleisö alkaa jakautua sen takakaosasta. Yleisö jatkaa jakaantumistaan ja jokin kulkee yleisön läpi suoraan etuosaan. Siinä ovat ne kaksi alligaattorin näköistä demonia ja näyttää että heillä oli tämän miehen perhe. Se minkä huomasin siellä (Tuonelassa Suom huom). Oli se että helvetissä ei ole lapsia, joten tämän täytyi olla osa hänen transsitilaansa, sekoittaakseen lisää hänen mieltään. Siellä oli pieni tyttö joka sanoi, “isi, miksi sinä velehtelit meille, miksi sinä valehtelit?” Siellä oli muutakin nuorisoa, tiedätkös, aivan valtava ihmisjoukko. Ja kun katsoin tuota pikku tyttöä näin että hänellä oli jopa nallekarhu ja mekko päällänsä. Helvetissä ei ole pikkutyttöjä ja sitten kuulen kuinka jotkut sanovat minulle että Joseph Smithillä ei edes ollut tytärtä ja minä kysyn heiltä, miksi tätä tyttöä sitten kutsutaan tyttäreksi? Kuka tietää mitä hän sanoi pikku tytöille [elossa ollessaan]. Tämän minä näin, hän halusi olla ihmisten palvottavana. Hän ymmärsi sillä hetkellä että han ei ollut tuonut sinne pelkästään näitä muita ihmisiä vaan myös oman perheensä. Sitten yhtäkkiä epätoivo iskee häneen jostakin ylhäältä niin raskaasti kun hän ymmärtää sen että he ovat kaikki helvetissä ikuisesti, ilman mitään toivoa ulospääsystä. Tämä toivottomuus iskee häntä päästä varpaisiin ja kun katselin siellä niin se iski minuunkiin niin että sain oksennusreaktion, aivan kuten sai tämä toivoton mieskin. Sitä ei pystynyt pitämään sisällä, se oli kuin olisit syönyt jotakin epämääräistä. Siellä hän oli täysin epätoivoisena ja totuus iskee häntä päin kasvoja, hän tietää ettei tule koskaan pääsemään ulos ja hän on todella liemessä. Hän ajattelee, “olen niin pulassa, olen niin pulassa!” ja tämänkaltaisia asioita ja sitten hän alkaa sekoamaan ja sitten kaikki alkaa taas alusta. Katson häntä taas ja hän liikkuu nurmikolla ja vaikka näyttää olevan totta hänelle, hän epäilee sitä ja hänelle tulee jälleen kerran erikoinen Deja Vu tunne. Seuraavaksi olen takaisin käytävällä jossa on vankisellejä ja minuun laitetaan vauhtia ja ajattelin että nyt minut viedään sinne osioon minne minä kuulun. Minä en tosin koskaan päätynyt sinne, sillä silloin kun me poistuimme tuolta [ylpeyden] linnasta, yhtäkkiä tuli kirkasta ympärilleni ja palasin takaisin makuuhuoneeseeni Coloradossa. Olin todella peloissani ja sekaisin. Minun kokemukseni tuntui kestäneen noin neljä päivää. Kuolin yliannostukseen noin klo 12.00 päivällä ja nyt vaimoni tuli töistä ja kello oli 16.00, joten olin kuolleena neljä tuntia.

Jeesus on tie, totuus ja elämä. Raamattu on ainoa hengellinen kirja mistä voit löytää täyden totuuden tästä elämästä ja tuonpuoleistesta. Ainoa tapa saada ikuinen elämä ja pelastus itsellesi tulee siitä kun uskot Jeesuksen ristintyöhön ja annat hänen verensä puhdistaa pois sinun syntisi. Ei ole mitään muuta tietä Isän Jumalan luokse kuin Jeesus Kristus. Ei ole mitään muuta nimeä annettu missä ihminen voisi pelastua, on vain ja ainoastaan nimi ylitse kaikkien muiden nimien: JEESUS. Ei ole olemassa muuta Jumalaa kuin yksi kolmiyhteinen Jumala: Isä, Poika ja Pyhä Henki, eikä hän hyväksy rinnalleen mitään muita jumalia, ei yhden yhtäkään. Kaikki muut kuin vääristelemättömään Raamattuun pohjautuvat uskonnot ja niiden niin kutsutut “jumalat” ovat täyttä valhetta. Ihmiselle on määrätty että hänen on kerran kuoltava ja sitten hänelle tulee tuomio. Mitä sinä teet kun tuo hetki tulee? Me emme tiedä edes seuraavasta tunnista, joten kannattaa tehdä tämä sinun elämäsi tärkein päätös pian, haluatko seurata Jeesusta Kristusta? Sinun sielusi on äärettömän arvokas sillä siitä on maksettu äärettömän kallis hinta. Sinä olet Jumalalle mittaamattoman rakas. Tule Jumalan luokse ja tee parannus ja pyydä Jeesuksesta olemaan Herrasi ja antamaan sinun syntisi anteeksi. Näin sinä saat kerran viimeisen hengenvedon vedettyäsi siirtyä turvallisesti enkelisaattueessa taivaan kotiin. Iankaikkisuus on liian pitkä aika hukattavaksi.