Buddhalaisen Steve Kangin tarina - Viilsi kurkkunsa ja vatsansa auki ja kävi tuonpuoleisessa

Steve Kang

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen videoon jossa on Steve Kangin mainio todistus

Buddhalainen Steve Kang syntyi Koreassa mutta muutti perheensä kanssa myöhemmin Yhdysvaltoihin. Hän ajautui opiskeluaikanaan huumekuvioihin, jotka lopulta veivät hänen henkensä. Steve käytti ennen kuolemaansa, monen eri päivän ajan, erilaisten huumausaineiden yhdistelmiä ja näki lopulta paholaisen, joka käski häntä viiltämään kurkkunsa ja vatsansa auki. Steve teki täsmälleen kuten paholainen oli sanonut ja pääsi sen jälkeen kokeilemaan millaiset olot on alakerran kuumassa paikassa, missä hän näki itsensä lisäksi aivan valtavan ihmisjoukon kärsimässä ikuisen tulen rangaistusta.

 

Aloin käyttämään huumeita kun olin ensimmäistä vuotta koulussa (Suom huom: yliopisto tai vastaava, ei peruskoulu). Päädyin asumaan yhdessä ystävieni kanssa ja poltimme silloin tällöin pilveä. Meillä oli isot laukut täynnä huumeita joita me kuskasimme edestakaisin myydäksemme niitä. Me poltimme huumeita kolme kertaa päivässä. Koulut alkoivat tauon jälkeen uudestaan syksyllä ja yritin sopeutua elämään mutta en kyennyt siihen sillä olin jatkuvasti huumeiden alaisena.

Yhden kaveri tuli luokseni ja me käytimme jälleen kerran huumeita, mutta tässä vaiheessa tarina menee hullummaksi. Meillä oli käytössä “kuoleman kulho”, joka on katunimi huumesekoitukselle jossa on heroiinia, kokaiinia ja PCP:tä. Minä käytin tätä huumetta kymmenen päivää peräkkäin ja kolmannen päivän kohdalla menetin kaiken ajan tajun, sekä tajun siitä kuka olin tai siitä miksi minä ylipäätään olin elossa.

LUOTA MINUUN, SINUN TARVITSEE VAIN TAPPAA ITSESI, NIIN SITTEN PÄÄSET TODELLISEEN PARATIISIIN!!!

Viimeisenä päivänä kohtasin hahmon, jonka uskon nyt olleen Saatana. Hän ilmestyi minulle avoimessa näyssä ja hän näytti aivan aasialaiselta papparaiselta ja hän sanoi minulle, “Minä tiedän että sinulla on vaikeaa”. Minä vastasin hänelle myöntävästi. Minä luulin että siinä oli minun buddhalainen jumalani, joten kun hän tuli luokseni hän sanoi minulle, “Sinun on aika ottaa oma henkesi. Leikkaa sinun kurkkusi ja vatsasi auki niin minä säästän sinut helvetiltä.”

Minä en tuntenut Jeesusta silloin joten minä tein juuri näin. Minä menin keittiöön, vaikka äitini oli talossa, nappasin sieltä isoimman veitsen jonka löysin ja viilsin kaulani ja vatsani auki. Menetin noin 90% verta tämän seurauksena. Minun äitini asteli silloin sisään olohuoneeseen ja näkee poikansa tekemässä kuolemaa. Hän soitti hätänumeroon ja poliisit saapuivat noin minuutissa paikalle ja he painivat minun kanssani saadakseen veitsen pois käsistäni. He suihkuttivat päälleni pippurisuihketta/kyynelkaasua ja löivät minua pampulla. Kun me kamppailimme niin sillä hetkellä minä pyörryin. Minua hakattiin uudestaan ja uudestaan pampulla ja tajuntani palasi välillä ja hävisi sitten uudestaan.

Olin tässä vaiheessa sairaalassa ja olin menettänyt tajuntani ennen leikkausta. Minä näin itseni (Suom huom: oman ruumiinsa, sillä hän irtautui kehostaan) mutta minulle ei käynytkään niinkuin väärä jumala, saatana, joka tuli luokseni vanhan papapn muodossa oli sanonut. Minä aloin vajoamaan alaspäin ja tuntui kuin olisin ollut hississä joka meni yhä alemmas ja alemmas. Noin viiden minuutin jälkeen, kamalan hylätyksi joutumisen ja pelon jälkeen, jotka olivat satakertaisesti voimakkaampia kuin mikään mitä ihminen voi maan päällä kokea, minä viimein laskeuduin. Minä olin saapunut helvettiin. Kuinka tiedän että se oli helvetti? Tämän ruumiista irtautumis kokemuksen aikana, kun minä katselin ympärilleni, siellä oli lukematon määrä ihmisiä, minä en ollut ainoa joka siellä oli. Siellä oli myös demoneita jotka olivat todella kookkaita ja niitä oli joka puolella. Minä koin tuskaa ja tiesin olevani syntinen ja tiesin myös sen etten koskaan pääse tästä paikasta ulos. Minä en tiedä mistä tämä tieto tuli, minä vai yliluonnollisesti ja vaistomaisesti tiesin tämän, ja sillä hetkellä tajusin että olin tehnyt ison virheen.

Minä heräsin seuraavana päivänä [sairaalasta] minulle sanottiin että olin ollut tajuton 12 tuntia. Minun helvetti vierailuni oli kestänyt viisi minuuttia ja minä tiesin etten halua sinne enää koska siellä on toivotonta ja kivuliasta. Kun tulin takaisin olin todelle traumatisoinut seuraavat kolme kuukautta, niin kivuliasta siellä oli ollut. Jeesus puhuu vaivan paikasta missä heidän tulensa ei sammua ja missä on hampaiden kiristys. Minä tunsin kuumuuden ja pimeyden, minä koin toivottomuuden ja näin minä tiesin että kokemukseni oli täysin raamatunmukainen. Se oli aivan kuten Jeesus oli kuvaillut. Kun minä avasin silmäni niin sänkyni oli pastorien ympäröimä, jotka kysyivät minulta halusinko lausua syntisen rukouksen. Minä vastasin heille, “KYLLÄ”, ja minä olin niin helpottunut ja peloissani helvetistä että rukoilin syntisen rukouksen varmaan kymmenen kertaa. Herra antoi armossaan ja rakkaudessaan minun nähdä helvetin aivan kuten siitä on Raamatussa kerrottu.

USKO HERRAAN JEESUKSEEN JA ÄLÄ TULE TÄNNE VAIVAN PAIKKAAN. JOKAINEN JOKA HUUTAA AVUKSI HERRAN JEESUKSEN NIMEÄ PELASTUU, EIKÄ YKSIKÄÄN JOKA HÄNEEN USKOO JOUDU HÄPEÄÄN