Maurice Sklar - Näky vuodelta 1985 - Hyvän ja pahan tiedon puun täyteys

Maurice Sklar

Rakkaat ystävät

Vuonna 1985 osallistuin herätyskokoukseen Dallasissa, Texasissa ja tuon kokouksen aikana Herra kosketti minun elämääni voimakkaalla tavalla useamman päivän aikana kun istuin Days Inn motellin huoneessa. Minulla oli Pyhän Hengen vierailu joka sisällytti näkyjä Jumalan tuomioista Amerikalle, maailman kansoille, Babylonille sekä Elian palvelustehtävästä ja meidän Messiaamme, Yeshuan (Suom huom: Jeesuksen nimi Hepreaksi) Morsiamen valmisteluista. Minä haluaisin jakaa nyt nämä näyt Messiaan Ruumiin kanssa, sillä Jumala on viimein antanut minulle luvan tehdä niin.

Hyvän ja Pahan Tiedon Puu

Ensimmäisessä näyssä, minä näin maapallon ulkoavaruudesta käsin. Kun minä katselin sitä, minä aloin nähdä valojen ilmestyvän kuusikulmion muotoisena. Se alkoi Pohjois Amerikan mantereelta ja se levisi sitten Eurooppaan ja sen jälkeen ympäri maailmaa. Paras tapa millä voin kuvailla sitä, on että näytti aivan kuin valkoiset laser valot muodostivat suunnilleen 160km läpimitalta olevan kuusikulmioista kennoista muodostuvan verkon maapallon ympärille, niinkuin elektronisen tai laser hämähäkin seitin. Kun valot viimein lopettivat muodostumasta ympäri maapalloa, näytti kuin koko maapallo oli peittynyt elektroniseen verkkoon. Verkko ei ollut kiinteä vaan maapallo näkyi sen alta, sinine valtamerineen, pilvineen ja atmosfääreineen.

Sitten Herra sanoi minulle:

Tämä on mitä tulee pian tapahtumaan. On olemassa elektroninen verkko joka tulee ympäröimään maan tällä tavalla. Se yhdistää koko maailman lopunajan Babylon Antikristus järjestelmän alle. Ensin näyttää että se tuo suuret siunaukset ja menestyksen. Näyttää kuin kaikki tulisivat yhteen ja uusi aika koittaisi ihmiskunnalle.”

Minä katsoin uudestaan ja näin jälleen kerran maan avaruudesta jota ympäröi elektroninen verkko. Mutta sitten, minä näin Euroopan mantereen. Jokaisen maan kennot alkoivat muuttua mustaksi ja muuttuivat läpinäkymättömiksi. Näytti kuin musta savu nousisi ylös ja yksi toisensa jälkeen, jokainen kenno alkoi savuaamaan ensin harmaana ja sitten mustana. Muutaman sekunnin jälkeen, en pystynyt nähdä Eurooppaa enää ollenkaan. Sitten tämä levisi nopeasti Aasiaan ja Afrikkaan. Viimein Australia, Kiina sekä Amerikka olivat täysin pimennossa. Minä pystyin näkemään ainoastaan valtameret. Sitten saaret jotka olivat merissä muuttuivat mustaksi. Lopulta, koko maa oli pimeydessä, jopa siniset valtameret hävisivät näkyvistä. Minä tunsin valtavaa pahuutta ja toivottomuutta. Minä kuulin miljoonien pimeyteen ansaan jääneiden sielujen itkun.

Sitten Herra puhui jälleen ja sanoi:

Näetkö sinä tätä? Tiedätkö sinä mikä tämä on?” Minä vastasin, ”En Herra.” Hän sanoi, ”Tämä on hyvän ja pahan tiedon puun täyteys. Tämä on mitä Aatami valitsi koko ihmiskunnalle Eedenin puutarhassa, sen sijaan että hän olisi valinnut yhteyden ja elämän Minun kanssani. He olisivat voineet syödä elämän puusta sen sijaan ja tämä ei olisi koskaan tapahtunut.”

Minä olin niin hämmentynyt. Minä en ymmärtänyt sitä silloin. Sinun täytyy muistaa, internetin maailmanlaajuinen verkko (world wide web) oli vasta lapsenkengissä vuonna 1985. Vain muutama tuhat tietokone nörttiä oli silloin ”verkossa”. Minä en pystynyt kuvitella maailmaa silloin kuten se on tänään. PC-koneiden myynti oli vasta alkanut siirtyä yksityiselle sektorille. Tottakai, nyt kun katson taaksepäin, minä ymmärrän näyn täydellisesti. Jumala kertoi Danielille Raamatussa että viimeisinä päivinä tieto tulisi lisääntymään räjähdysmäisesti ja monet matkustaisivat edes takaisin toisin kuin koskaan ennen ihmiskunnan historiassa. Jos on yksi asia joka voidaan liittää meidän sukupolveemme juuri nyt, se on nämä kaksi asiaa. Maailmanlaajuinen matkustaminen ei ole koskaan ollut nopeampaa ja helpompaa ja ihmiskunnan tiedon määrä tuplaantuu joka toinen viikko. Tieto on niinkuin lumipallo joka kierii alas vuorenrinnettä, tullen isommaksi ja isommaksi ja se matkustaa nopeammin ja nopeammin, tieto laajenee räjähdysmäisesti aivan ennennäkemättömällä tavalla. Mikä tieto? Sekä hyvän ja pahan tieto. Se on nyt kietoutunut ihmiskunnan ympärille kuten iso puu, jonka oksat menevät joka puolelle. Me emme voi paeta sitä.