Salamaniskuun kuolleen nuoren naisen kokemus tuonpuoleisesta

Veronica-Ulrike Barthel

TÄMÄ ON VERONICA-ULRIKE BARTHELIN KERTOMUS SIITÄ MITÄ HÄNELLE TAPAHTUI, KUN SALAMA ISKI HÄNET KUOLIAAKSI

Kun minä olin 22 vuotias, salama iski minuun kun ajoin autollani. Olin Helvetissä noin 15 minuutin ajan. Tänä aikana Herran enkeli ajoi autoani! Pitkän aikaa olin unohtanut suuren osan minun matkastani Helvettiin. Lomailessani Italiassa muistot tästä kokemuksesta palautuivat mieleeni pala palalta, eivät ainoastaan muistot ajasta jonka vietin Helvetissä mutta myös muistot lapsuudestani jolloin minä näin Jeesuksen ja enkelin seisovan vuoteeni vierellä.

Minun äitini oli 18 vuotias kun minä synnyin. Pian syntymäni jälkeen minä sain isäpuolen, joka hyljeksi minua. Hänen takiaan minä koin joitakin pahoja asioita. Viisi vuotiaana minä kävin säännöllisesti kirkossa. Tähän aikaan Jeesus tuli todelliseksi minulle ja joka kerta kun olin yksinäinen, minä rukoilin Häntä. Usein minä itkin sängyssäni, sillä minun ei kuulunut itkeä isäpuoleni edessä. Jokainen yritys itkeä aiheuttaisi lisää rangaistusta minulle. Seitsemänvuotiaana minä juoksin ensimmäistä kertaa pois kotoani ja etsin suojaa isoäitini luota. Näiden kamalien lapsuudenkokemuksien myötä minä menetin kaiken uskoni Jumalaan. Jos Jumala oli olemassa, minä ajattelin, Hän ei olisi sallinut kaikkia näitä kauheita asioita minun elämässäni.

Yritin itsemurhaa kolmesti nuoruudessani. Jeesus paransi minut menneisyyteni tuskasta ja Hänen armostaan minä pystyin antamaan anteeksi isäpuolelleni. Kunnia kuuluu Hänelle yksistään. Palataan takaisin onnettomuuteen, jossa salama osui minuun. Tämän kokemuksen kautta minusta tuli tietoinen siitä tosiasiasta että kuoleman jälkeen on elämää. Minä olin surullinen kun ajattelin että Helvetissä olisi minun rakkaitani, ystäviä ja perhettä.

Kesäkuun 13 päivänä, 1981, minä olin ajamassa kotiin juhlista, kun alkoi satamaan. Minun matkustajanpuolen turvavyö roikkui auton ulkopuolella. Tämän kautta olin maadoitettu. Yhtäkkiä autossani oli hyvin kirkasta. Salama osui minuun ja minä ajattelin että tämä oli loppu, minä kuolen.

Samantien minä huusin: Jeesus auta minua, minä en halua kuolla!

Tämän jälkeen minä jätin ruumiini ja minä näin itseni istumassa penkissäni kädet palaneina, pitäen kiinni autoni ohjauspyörästä. Minä syöksyin tunnelin läpi, mikä oli kuin kanjoni. Minä en koskenut siihen ollenkaan. Tämä lyhyt aika oli kamalaa, en löydä sanoja kuvaillakseni sitä. Tunnelin päässä minä seisoin portin edessä johon oli kaiverrettu, ”Tervetuloa Helvettiin”.

Minut tuotiin isoon odotushuoneeseen, demonien toimesta jotka olivat tavanneet minut sisäänkäynnillä. Minä olin kertakaikkiaan järkyttynyt ihmisten hartaista huudoista että Jeesus auttaisi heitä. He eivät olleet lukeneet Raamattuaan oikein, löytääkseen että ei ole tarpeeksi sanoa kyllä Jeesukselle kerran, sitten sen jälkeen elää niinkuin itse lystää ja lopuksi päätyä Taivaaseen. Tämä on valhe joka on hyvin levinnyt, jopa monissa seurakunnissa tänä päivänä.

Tämän jälkeen minä näin mustia käytäviä missä minä tunsin suurta PELKOA. Olennot jotka minä näin siellä, olivat kauheampia kuin mikään mitä olin aikaisemmin nähnyt edes kauhuelokuvissa. Tänä päivänä minä tiedän että ne olivat demoneita. Kuin sotilaat ne marssivat minun ohitseni ja niiden keskellä oli ihmisiä jotka huusivat tuskissaan. Siellä alhaalla oli hyvin vaikeaa hengittää, sen takia että tuo paikka haisi kamalalta. Minä näin järven joka näytti kuin tulivuoren sisukselta. Missä ihmiset kirosivat suuren tuskan vuoksi ja huusivat Jeesuksen puoleen.

Minä olin kiitollinen Jumalalle siitä että Hän antoi minun nähdä tämän järven tapahtumat etäältä. Eikö se satu kun vahingossa poltamme itseämme silitysraudalla tai hellan liedellä? Kuinka paljon enemmän on se kipu jota tulisessa järvessä koetaan. Ihmiset heitettiin luolaan mistä ei ollut pakotietä. Demonit seisoivat luolan suussa heittäen heitä keihäillä. Joka kerta kun keihäs osui ihmiseen, hän itki ja kiljui kivusta. Minä koin tämän kärsimyksen itse ja koko elämäni aikana en ole kokenut vastaavanlaista kipua. Minulla oli kipua joka puolella kehoani. Siellä oli käärmeitä toistensa päällä luikertelemassa maassa ja pelotellen ihmisiä. Pelkkä tämän ajattelu saa vatsassani kiertämään. Kenenkään ei pitäisi ajatella että Helvetissä on aikaa kääntyä. Jokainen on kiireinen hänen oman tuskan ja ahdistuksensa kanssa, joille ei tule loppua. Helvetissä minä kohtasin pelkoa mitä ei ole maan päällä. Se saa minut hyvin surulliseksi että siellä oli niin monia anteeksiantamattomia ja nukkuvia Kristittyjä. Nyt on viimeinen hetki, meidän täytyy herätä!

On valtavaa armoa että minä tapasin Jeesuksen tälläisessä paikassa. Jeesuksella on mitä ihanin ääni, kauneimmat silmät ja hyvin erityinen hymy. Hänen läsnäolonsa säteilee uskomatonta valoa. Hän on enemmän kuin rakkauden ruumiillistuma, minä en löydä sanoja kuvaillakseni Häntä. Hän lähetti minut takaisin minun kehooni, ohjeiden kanssa että minun täytyy julistaa siellä näkemääni.

Tällä välillä minun enkeli ajoi autoni isoäitini talolle asti. Siellä minä tulin tajuihini ja aloin kirkua, ”Minuun osui salama! Minä olin kuollut ja kävin helvetissä!” Minä huusin uudestaan ja uudestaan. Pian naapurit ilmestyivät paikalle yövaatteissaan. Ensin he eivät uskoneet minua, sitten joku näki että autoni muoviosat olivat sulaneet ja matkustajanpuoleninen turvavyö roikkui ulkopuolella.

7 Heinäkuuta, 2002, klo 2.00 aamulla minä kuulin Jeesuksen sanovan:

Minä tulen pian ja minä noudan minun morsiameni, kaikki ne jotka ovat valmistautuneet minun tulooni ja kenellä on öljyä lampuissaan. Tämän jälkeen Jumala, Isä vuodattaa HÄNEN vihansa ja raivonsa maan päälle.”

Tule nyt Jeesuksen luokse, tänään on pelastuksen päivä! On valhe uskoa että ihmisen tarvitsee ainoastaan sanoa kyllä Jeesukselle ilman että hyväksyy häntä Herrakseen päästäkseen taivaaseen.

Jeesus sanoi niille Juutalaisille jotka uskoivat Häneen: Jos te pysytte minun sanassani, te olette minun opetuslapsiani (Joh 8:31) Hänen sanansa sanoo: Ja siitä me tiedämme hänet tuntevamme, että pidämme hänen käskynsä. Joka sanoo: "Minä tunnen hänet", eikä pidä hänen käskyjänsä, se on valhettelija, ja totuus ei ole hänessä. Mutta joka pitää hänen sanansa, hänessä on Jumalan rakkaus totisesti täydelliseksi tullut. Siitä me tiedämme, että me hänessä olemme. Joka sanoo hänessä pysyvänsä, on velvollinen vaeltamaan, niinkuin hän vaelsi. Rakkaani, en minä kirjoita teille uutta käskyä, vaan vanhan käskyn, joka teillä on alusta ollut; tämä vanha käsky on se sana, jonka te olette kuulleet. Ja kuitenkin minä kirjoitan teille uuden käskyn, sen, mikä on totta hänessä ja teissä; sillä pimeys katoaa, ja totinen valkeus jo loistaa. Joka sanoo valkeudessa olevansa, mutta vihaa veljeänsä, se on yhä vielä pimeydessä.

Anteeksiantamattomuus ja toisten Kristittyjen selkäänpuukottaminen on yksi isoimpia syitä minkä takia ihmiset jotka ottavat Jeesuksen vastaan Herranaan, ihmiset jotka käyvät kirkossa joka Sunnuntai, silti päätyvät Helvettiin. Minä siunaan jokaista lukijaa Jeesuksen nimessä ja toivon hänelle viisautta ja ymmärrystä. Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Hän neuvoi meitä rakastamaan toisaan ja palvelemaan toisiaan lahjoilla jotka Hän on meille antanut. On mahdotonta palvella Jumalaa ja elää maailman mukaisesti. Jos me haluamme muuttua Jeesuksen kuvan kaltaiseksi, sitten meidän pitää nöyryyttää itsemme, sillä Hän sanoo olevansa itse nöyrä. Nöyryys, täydellinen antautuminen ja luottamus ovat avaimet Taivaaseen. Tarttukaamme näihin avaimiin ja hylätkäämme tämän maailman halut. Me emme elä tässä maailmassa, vaan kasteen kautta [me valitsemme tulla kaikessa lihassamme ristiinnaulituksi] me emme enää ole osa tätä maailmaa. Jeesus antoi minulle näyn, joka perustuu tähän ajatukseen:

Minä näin huoneen joka oli täysin pimeä, jopa seinällä olleet tapetit olivat pimeitä, siellä ei ollut ollenkaan valoa. Huoneessa olleet ihmiset (olen varma että he olivat Kristittyjä) olivat vailla suuntaa ja he olivat avuttomia. Heti tämän huoneen vieressä oli huone johon pystyit mennä huoneiden välillä olevasta ovesta. Tässä huoneessa kaikki seinät oli peitetty arvokkailla ja valoisilla tapeteilla, minä sokeuduin katsoessani sitä pimeän huoneen sisältä. Näiden huoneiden välinen ovi, oli hyvin matala ja sinä pystyit mennä siitä sisälle ainoastaan silloin kun sinä ryömit. Ikävä kyllä, kukaan ei ollut halukas ryömimään niinkuin lapsi päästäkseen sisälle tähän valoisaan huoneeseen. Tässä ongelma piileekin. Valo on monien Kristittyjen edessä, mutta he eivät ole valmiita nöyrtymään. He pysyvät mielummin pimeydessä ja se tarkoittaa että he ovat kaukana Jumalasta eivätkä pystyisi löytämään tietä Taivaaseen. Kaikki tämä ylpeyden takia.

Älä koveta sydäntäsi Jumalan rakkaudelle!

Jeesus näyttää meille että Hän ei ole pelästään vaan rakastava, vaan Hän on Rakkaus. Hän varoittaa meitä niin monien Hänen lastensa kautta ympäri maailmaa. Aika on lähellä ja Jumala vuodattaa Hänen vihansa maan päälle. Missä sinä tulet olemaan? Tule Jeesuksen luokse ja älä murehduta Pyhää Henkeä tämän enempää, huomenna voi olla liian myöhäistä. Ei pelkästään Taivas ole todellinen, vaan Helvetti on aivan yhtä todellinen! Jos sinä kuolisit tänään ja et olisi varma pääsisitkö sinä Taivaaseen, anna sinun elämäsi Jeesukselle ja rukoile tämä rukous.

Rakas Jeesus, minä avaan sinulle sydämeni oven ja vastaanotan Sinut minun Herranani ja Pelastajani. Minä uskon että sinä olet Jumalan Poika ja että Sinä kuolit syntieni puolesta. Minä olen samaa mieltä siitä että minä olen syntinen ja minä tarvitsen Sinun anteeksiantoasi. Kiitos että Sinä annat syntini anteeksi ja teet minut tietoiseksi siitä että minä olen hyvin erityinen sinulle. Ota minun elämäni hallintaani ja tee minusta henkilö jonka Sinä haluat minun olevan. Minä annan elämäni tästä eteenpäin yksin sinulle. Aamen.

Elokuun 2005 alussa, Jeesus antoi minulle näyn. Minä en pystynyt vain nähdä mitä Jumala näytti minulle, vaan minä pystyin tuntea sen myös. Minä näin kun monia ihmisiä temmattiin Taivaaseen, ja minä tunsin jonkun tarttuvan minun vyötärööni ja samantien, valonnopeudella minä kuljin taloni katon läpi Taivaaseen. Tässä kohtaa tempausta minä ajattelin: ”Tämä on uskomatonta, minä en koskenut kattoa! Taivaassa Jeesus puhui minulle, minä pysyisin vain kolme päivää maan päällä varoittaakseni Kristittyjä, jotka eivät pääsisi mukaan tempaukseen! Anna kun kerron sinulle mitä minä koin kun olin jälleen maan päällä:

Minun oli mahdollista kuulla pasuuna, julistaen Herran tulemusta, haluten viedä Hänen morsiamensa itselleen. Minä olin järkyttynyt nähdessäni kuinka monet Kristityt jäivät välistä tempauksesta, jopa pastorit jotka ovat hyvin tunnettuja TV-ohjelmien kautta. Kuitenkaan minä en tunnistanut ketään tuntemiani ihmisiä siellä, mikä on minulle niin paljon parempi, sillä kukaan ei voi kysyä minulta: ”Näitkö sinä minua siellä?” Ulkona oli pimeää, vaikka olikin päiväsaika. Kuvitte käveleväsi puiston läpi auringonlaskun aikaan yksin kuullen outoja ääniä joka puolelta, se oli outo tilanne. Minä tajusin että Pyhä Henki ei ollut enää maan päällä ja tämä päiväaikainen pimeys oli seuraamusta siitä. Jokainen henkilö kykeni näkemään demoneita ja ihmiset kiljuivat pelosta. Tämän kokemuksen jälkeen minä tunsin syvää surua sen tähden että monet olivat jääneet jälkeen. Ajatus siitä että monet ihmiset eivät tulisi uskomaan minua, sai minut itkemään.

Viisauden puutteen, laittomuuden, saastaisuuden, noituuden, kateuden vihanpurkauksien, itsekkäiden kunninhimojen, riitojen, aviorikoksen, haureuden, epäjumalan palveluksen, vihan, kiistojen, harhaoppisuuden, kateuden, murhan, juopuneisuuden, kilpailun, muiden uskovaisten hylkimisen ja rakkauden puutteen tähden he missaavat maalin.

Galatalaiskirje 5:16-21 mukaan Paavali puhui uskovaisille Kristityille; luota minuun, helvetti on todellinen ja jos me emme päästä irti edellämainituista synneistä ja salli Jumalan puhdistaa meitä, jos me emme tottele tätä sanaa, Helvetti on se mihin päädymme.

Rakkaudella Veronika-Ulrike