Kuolevan miehen viimeiset viisaat sanat

Herbert Broome kuolinvuoteellaan
Herbert Broome kuolinvuoteellaan

 

Jokainen meistä kuolee joskus. Kysymys kuuluukin olemmeko me valmiita siihen? Tässä ovat Herbert Broomen viimeiset sanat jotka hän lausui vähän ennen kuolemaansa. Älkäämme pitäkö hänen viisaita neuvojaan halpana, vaan painakaamme ne mieluummin syvälle sisimpäämme:

Minun ajatukseni turvallisuudesta on se että syntisenä sinulla ei kertakaikkiaan ole minkäänlaista turvaa sillä kaikki muuttuu. Maailma muuttuu, vuodenajat muuttuvat ja kaikki muuttuu. Sinun vaatteesi kuluvat, sinun työsi kuluu joten voitko ajatella mitään mikä ei muuttuisi? Kuinka sinä voit saada turvaa turvattomassa maailmassa? Kaikki paitsi yksi asia muuttuvat. Miten sinä voit saada turvan? Ainot tapa saada turva on tulla Kristityksi ja hyväksyä Kristus. Sinun täytyy hyväksyä hänet sellaisena kuin hän on. Sinun täytyy ylistää häntä hengessä ja totuudessa, joten sinusta täytyy tulla osa Jumalan perhettä, sitten sinulla on kaikki turva mitä tulet koskaan tarvitsemaan. Sinun turvasi on siinä minne sinä tulet menemään kun kuolet. Tässä maailmassa meillä on kirjoitukset, meillä on Raamattu sillä se on ainut ohje jota tarviset tullaksesi todellisesti viisaaksi. Joten tämän jälkeen sinusta on tullut osa Jumalan perhettä ja sinulla on turva. Jos sinä et synny uudestaan niin sinä et voi nähdä Jumalan valtakuntaa. Kirjoituksissa sanotaan että ellet synny uudestaan et pääse sisälle Jumalan valtakuntaan. Se että sinä olet hyvä ja sanot olevasi hyvä ihminen ei riitä, sillä sinä et voi sanoa eläväsi hyvää elämää etkä satuttavasi ketään. Asian ydin on se että sinun täytyy syntyä uudestaan.

Jos sinä pystyisit nähdä mitä minä olen nähnyt ollessani sairaalassa, sinun mielessäsi ei olisi ikinä epäilystä tästä. Helvetti on niin hirveä ja kauhistuttava. Se jatkuu ikuisuuden, aina ja iankaikkisesti. Kun kerran olet Helvetissä niin sinä olet siellä. Herra antoi minun nähdä välähdyksiä Taivaasta ja minä näin myös enkelin, minä näin oman suojelusenkelini. Minä näin myös välähdyksen Helvetistä ja minä kerron sinulle nyt, ole kiltti ja kuuntele, Helvetti on niin paha paikka, se on niin kauhistuttava, sinulla ei ole mitään hajuakaan siitä miten paha paikka Helvetti on. Helvetti on kauhea, kauhea paikka. Minä en halua nähdä että kukaan menee sinne. Minä kuulin jotain mikä kuulosti tuhansien ihmisten ääniltä, jotka kaikki vaikeroivat samaan aikaan. Ole kiltti ja kuuntele. Minun huoneeseeni tuli valkoinen pilvi tai usva, kun Hän (Jeesus) näki että Helvetti saavuttaisi minut. Heti kun Hän tuli minun luokseni, kaikki oli onnellisesti, täydellisen onnellisesti. Minä kerron sinulle nyt, sinun täytyy tehdä valintasi. Minä luulen että tämä on minun tarinani päätös. Jos sinä laitat uskosi ja luottamuksesi rahaan, taloihin ja materiaalisiin asioihin, niin sinun täytyy laittaa se johonkin mikä ei ikinä muutu. Ja tämä on minun tarinani.

Omat loppukommenttini:

Nämä ovat hyvin rehellisiä ja syvällisiä sanoja jotka jokaisen olisi syytä ottaa vakavasti. Tällä kuolevalla miehellä ei ollut mitään syytä valehdella ihmisille kokemuksestaan rahan tai muun hyödyn toivossa. Hän jakoi aidon kokemuksensa viimeisillä voimillaan siitä syystä koska hän oli aidosti huolissaan sinun iankaikkisesta kohtalostasi. Älä ylenkatso hänen varoitustaan vaan huuda avuksesi Jeesusta tällä hetkellä. Yhtäkään joka hänen luoksensa tulee hän ei lähetä pois.

Vaikka kuolema saattaisikin tuntua hyvin kaukaiselta asialta juuri tällä hetkellä, on se silti jotakin sellaista minkä me kaikki tulemme eräänä päivänä kokemaan. Me emme voi koskaan tietää viimeisen hengenvetomme ajankohtaa tai sitä kuinka kuolemamme tulee tapahtumaan. Älä uskottele itsellesi että sinulla on aina myöhemminkin aikaa tehdä parannus ja kääntyä Jumalan puoleen. Jumala on armollinen ja hän rakastaa sinua, mutta ihmiselle on säädetty että kerran hänen on kuoltava, jonka jälkeen tulee tuomio. Jeesus ojentaa sinulle kätensä tänä päivänä pelastaakseen sinut iankaikkiselta kadotukselta, huomista päivää ei välttämättä tule. Päätös tarttua hänen käteensä on sinun.