Vain yksi pisara Jeesuksen verta riittää

Kuinka suuri voima on yhdessä pisarassa Jeesuksen verta? Sen sai nähdä Natasha Schedrivayan, jolle näytettiin näky, josta hän kertoi Sid Rothin Yliluonnollista -ohjelman jaksossa 660. Oli kyllä kertakaikkiaan todella hyvä ja puhutteleva jakso.

Natasha kertoi mm. lukutaidottomasta isäisästään, joka oli hänen sukunsa ainoa uskovainen. Siitä huolimatta että hänen isoisänsä ei kyennyt lukemaan, hän kokosi suvun yhteen kerran viikossa ja luki heille Jumalan sanaa. Jokaisena Sunnuntaina, pöydän ääreen oli kokoontunut yksitoista lasta, jotka saivat kuulla sanomaa evankeliumista. Hänen isoisänsä joutui maksamaan uskostaan suurimman hinnan, sillä hän kuoli marttyyrinä Siperiassa.

Natasha näki raamatun ensimmäistä kertaa ollessaan 30 vuotias ja näihin aikoihin hän antoi elämänsä Herralle. Silloin Jumala muistutti häntä kertomuksista jotka hän oli kuullut hänen isoisästään. Ollessaan vielä nuori uskossaan, hän pääsi hyvän kielitaitonsa ansiosta tulkiksi T.L Osbornille, joka oli todella väkevästi Herran käytössä. Tähän liittyen Natasha mainitsi todella arvokkaan tiedon helmen, tärkeimmän asian, jonka hän oppi ajalta, jonka hän vietti TL Osbornin kanssa:

"Voima ei ole lähtöisin sinusta. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityisempää voitelua tai lahjoja Jumalalata, riittää että sinä tiedät sanoman jossa se voima on. Jos tiedät evankeliumin sanoman, sinä tiedät totuuden ja silloin ihmiset uskovat ja tästä tulevat kaikista suurimmat ihmeet, pelastumiset, parantumiset jne."

Ihmeellisin asia itselleni Natashan haastattelussa oli kuitenkin se, mitä hän kertoi näkemästään näystä, joka käsitteli Jeesuksen ristintyötä:

"Yhtenä päivänä minä sain avoimen näyn. Minä seisoin Jeesuksen ristin Juurella. Jeesus oli ristiinnaulittu ja minä seisoin hänen ristinsä juurella, yrittäen katsoa ylöspäin, sillä halusin nähdä hänen kasvonsa. Mutta hänen ristinsä näytti siltä kuin se olisi ulottunut taivaisiin asti. Minä en pystynyt näkemään hänen kasvojaan. Minä näin hänen jalkansa jotka olivat riekaleina ja veriset. Sitten aivan yhtäkkiä, näin kuinka iso veripisara, putosi Jeesuksen keholta, se jähmettyi pudotessaan paikoilleen. Silloin minä katsoin tätä veripisaraa ja kuulin Jumalan puhuvan minulle,"

"Ymmärrätkö sinä että yksi ainoa pisara Jeesuksen verta olisi tarpeeksi sovittamaan koko maailman synnit. Silti hän vuodatti kaiken hänen verensä ainoastaan sinun tähtesi?"

"Silloin minä ajattelin että tässä se on, tästä on kyse. Tämä on se millä on merkitystä uskovan elämässä!"
 

Omat loppukommentit:

Natashan näyssä Jeesuksen rististä, tuli niin kauniisti esiin tämä ylen ihmeellinen ja kallisarvoinen evankeliumin sanoma. Ristissä tulee ilmi Jumalan rakkaus meitä, Jumalan kuvaksi luotuja kohtaan. Kaikki se kärsimys, se kallein mahdollinen hinta, jonka Jeesus joutui maksamaan, se ei ollut ainostaan koko maailman puolesta, vaan hän maksoi sen juuri sinun puolestasi.

Kaikki veri jota Jeesusessa oli, vuodatettiin ainoastaan juuri sinun tähtesi, siitäkin huolimatta, että siihen olisi riittänyt, ehkä yksi triljoonasosa, yhdestä ainoasta veripisarasta. Voisikin sanoa että olemme jopa enemmän kuin sovitetut Jumalan kanssa.

Jeesuksen uhraus on hyvin henkilökohtainen, se on jokaista yksilöä varten tarkoitettu, niin sinua kuin minuakin. Jos et vielä tunne Jumalaa, niin ota Jeesus vastaan tänä päivänä sinun Herranasi ja Pelastajanasi. 

Koska yksi ainoa pisara Jumala Karitsan, riittää poistamaan koko maailman synnit, ikuisiksi ajoiksi, niin kuinka paljon enemmän riittääkään, kaikki se veri, joka minun ja sinun puolesta vuodatettiin. Siitä voimme olla 100% varmoja, että se riittää sovittamaan kaikki syntimme ja pyhittämään meidät Jumalan silmien edessä.

Emme omilla teoillamme voi omaan pelastukseemme mitään lisätä, sillä se on kallein mahdollinen lahja jonka ihminen voi saada Jumalalta, ainoastaan uskon kautta. Tämä hinta joka meistä maksettiin on niin suuri, että se riittää ikuisuuteen asti. Täysin turhaa ja jopa mahdotonta olisi siihen mitään lisätäkään. Niinkuin Jeesus Kristus itse sanoi ristillä roikkuessaan, SE ON TÄYTETTY!