Profeetta Mohammedin sanoma tuonpuoleisesta

Ba Ra Choi, Etelä Korealainen pastori on nähnyt näkyjä Helvetistä useamman viime vuoden ajan. Hän näki Muhammadin, Islamin perustajan, kärsivän Helvetissä. Hän kertoi mitä Muhammad sanoi ollessaan Helvetissä.

Linkki videoon Youtubessa - Varoitus: tämä voi järkyttää herkimpiä

Muhammad:

”Tiedätkö Sinä kuka minä olen? Minä olen Muhammad. Minä tein suuria syntejä, minä tein isoja virheitä. Minä olin tyhmä. Olen tehnyt valtavasti syntiä. Niin monet ihmiset ovat pudonneet Helvettiin minun takiani. Minä tein suurimmat rikokset, minä tein suurimmat synnit. Minä olen tehnyt väärin. Minä olen tehnyt Väärin. Jeesus, minä tein väärin. Minä tein niin, koska minä olin niin köyhä. Minä halusin johtaa monia ihmisiä ja olla niinkuin Jeesus. Minä tein niin pahoja rikoksia. Minä tapoin niin monia ihmisiä. Älkää kokoontuko yhteen! Te kuolette jos kokoonnutte yhteen minun takiani, Muhammadin. Hajaantukaa! Älkää tulko yhteen. Jos tulette yhteen, Saatana käyttää teitä! Saatana käyttää teitä enemmän jos olette yhdistyneet Muhammadille. Ilman Jeesusta kaikki menevät Helvettiin. On niin kuuma. On niin kuuma. On niin Kuuma! Ottakaa minut pois täältä! Ottakaa minut pois täältä!”

Muhammad oli tulisessa järvessä laavassa. Hän yrittää paeta tulisesta järvestä. Muhammadin liha suli pois hänen päältään, pian minä minä näin hänen luurankonsa.

Muhammad:

”Ei ole olemassa paratiisia niinkuin luulette. On vain olemassa Taivas ja Helvetti. Näitä oppeja on levitetty väärin. Ei! Älä ota sinun omaa elämääsi tällä tavalla (marttyyrikuolema Islamilaiseen tapaan). Ei ole olemassa paratiisia kuten Muslimit uskovat. Lukekaa Raamattua. Se näyttää teille miten Taivaaseen pääsee. Minun kirjoituksistani tuli Islamin Raamattu joka heikentää Jeesuksen sanoja. Ole kiltti ja kuuntele minua. Minä olen tässä Helvetissä. Minä olen Helvetin tulessa. Minä kärsin tätä valtavaa rangaistusta koska Saatana käytti minua. Älkää heittäkö elämäänne menemään Saatanalle. Älkää olko kuuliaisia minulle, Muhammadille. Se on tie joka johtaa Helvettiin. Saatana käyttää sinua. Lähde sieltä (Islamista). Minä en halunnut tätä. Minä halusin vain olla kansan johtaja. Mutta se meni väärään suuntaan. Minä aloitin monta sotaa ja taistelua tehdäkseni oman kansakunnan. Tiedätkö sinä miksi? Sen takia kun minä olin niin köyhä kun olin lapsi. Minä aloitin niin monta sotaa tehdäkseni oman kansakuntani. Jos sinä todella haluat olla minulle uskollinen niin hajaantukaa ja älkää kuunnelko teidän johtajianne (muslimi johtajia). He johtavat teitä niin monille huonoille teille. He tuhoavat elämiä. On aika uskoa Jeesukseen Pelastajananne, joka on Jumalan Poika, koska Jeesus Kristus kuoli teidän syntienne tähden. Ja tehkää parannus synneistänne ja luovuttakaa kaikki Jeesukselle. Jeesus on ainoa tie Taivaaseen."

Omat loppukommenttini:
Voit itse kuulla puhujan syvästi järkyttyneestä äänestä, että kyseessä ei ole näyttelijä tai valehtelija, vaan sataprosenttisen aito kokemus. Jos sinä olet Muslimi niin käänny pois Islamista vielä kun sinulla on aikaa. Saatana petti Muhammadin ilmestymällä hänelle valkeuden enkelinä ja vei hänet kadotukseen ja näin hän haluaa tehdä myös sinulle. Älä anna tämän tapahtua itsellesi. Jeesuksen Kristuksen veri puhdistaa sinut kaikesta vääryydestä jos tunnustat syntisi hänelle ja otat hänet vastaan Herranasi ja Vapahtajanasi. Älä pelkää Islamista luopumisen seuraamuksia, vaan usko mielummin Muhammadia, sillä hän sanoo sinulle tänään, ”ÄLÄ TULE TÄHÄN PAIKKAAN!”