Daniel Masika - Hullu sanoo sydämessään Jumalaa ei ole (2023)

Daniel Masika

29.1.2023

Minä näin henkiä joilla oli sammakoiden kasvot ja heillä oli siivet. He olivat kokoontuneet yhteen saarelle ja heillä oli tehtävä. Se näytti kuin heillä olisi ollut tapaaminen.

He puhuivat hyvin pitkään ja minä näin heidän johtajansa joka saapui paikalle ja hän näytti aivan heinäsirkalta jolla oli hevosen jalat.

Kun he vielä puhuivat niin minä kuulin kuinka ääni minun yläpuoleltani ja minun takaani sanoi minulle, “Keitä ovat nämä jotka ovat kokoontuneet yhteen Karitsaa ja Messiasta vastaan, Daniel?” Kun minä katsoin taakseni minä näin hänen kirkkautensa enkelin ja minä vastasin, “Minä en tiedä Herrani” ja hän sanoi, “Minä näytän sinulle sammakoiden ja heinäsirkkojen kokoontumisen!!!”

Psalmit 14:1 Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on.

“Daniel, nämä ovat turmeltuneita henkiä jotka on lähetetty turmelemaan ihmisrotu, saadakseen heidät tekemään kauhistuksia ja sanomaan että Jumalaa ei ole. Tehdäkseen heistä pilkkaajia totuutta kohtaan, saada ihminen vaeltamaan heidän himoissaan ja synnissä. He kääntävät monet pois uskosta sanoen että Messiasta ei tule ja se on valhe!!!

Ja enkeli kertoi minulle että “nämä ovat paholaisten henkiä jotka kokoavat kuninkaat yhteen taistelemaan Messiasta vastaan ja ne tekevät ihmeitä ja pettävät heidät, mutta ne eivät koskaan tule kestämään, sillä Jumalan Karitsa tulee esiin voimassa, ja maan kuninkaat pakenevat ja jopa vuoret ja kalliot vapisevat ja siirtyvät pois paikoiltaan. Kerro pyhille että he eivät pelkäisi!!! Nouskaa ylös ja nostakaa teidän päänne sillä teidän vapatuksenne hetki on lähellä.”

Ilmestyskirja 16:15 Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!

Sitten minä näin kuinka nuo henget joilla oli sammakon kasvot tulivat maan päälle ja ne menivät sisään ihmisiin ja heidän kehoihinsa. Heillä oli voimaa ainoastaan niistä jotka eivät laittaneet toivoaan ja luottamustaan Jumalan Karitsaan ja niistä joita ei oltu ostettu [maasta] hinnalla. (Suom huom: ks Ilm:14:4)

Minä näin kuinka sammakot menivät heihin sisälle ja heidän sydämensä kovettui valoa ja totuutta kohtaan. Näillä hengillä oli nopeus niinkuin hävittäjälentokoneilla ja ne menivät kaikkeen maailmaan, mutta minä näin Kristuksen Messiaan tulevan maahan ja heinäsirkat ja sammakot tuhottiin tulessa. Tämä tuli johtui Jumalan vihasta ja minä näin että ihmiset joissa sammakot ja heinäsirkat elivät tuhoutuivat yhdessä heidän kanssaan!

Kun näky loppui minä itkin kovaan ääneen maan puolesta. Heinäsirkat joilla oli hevosen jalat sekä sammakot joilla oli siivet sekä ihmiset jotka olivat heidän kanssaan liitossa muuttuivat tuhkaksi tulen liekissä. Ainoastaan ne jotka luottivat ja panivat toivonsa Karitsaan säätyivät.

Rakkaudella, Daniel

Linkki Danielin orpokodin ja hänen järjestönsä nettisivuille