David Jonesin näyt Jeesuksen tulemuksesta

David Jones ja Sid Roth

 

David Jones kertoi avoimessa näyssä näkemästään Herran päivästä, Sid Rothin ”Yliluonnollista” TV-ohjelman jaksossa 415. Tämä teksti perustuu tuohon jaksoon. David Jones oli silminnäkijänä maailman viimeisenä päivänä. Kaksi juutalaista profeettaa näkivät sen myös. Yksi Vanhassa Testamentissa ja toinen Uudessa Testamentissa.

"Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta.

Sentähden herpoavat kaikkien kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä kasvot tulenkarvaisina. Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset. Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota. Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden. Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta.” (Jes 13:6-12)

"Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja, sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat, kätkeytyvät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanovat vuorille, ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät, hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä hänen vihansa suuri päivä on tullut, kuka sen kestää?" (Ilm 6:15-17)

David tunsi, näki ja koki tuon kaiken. Hän ei ollut uskossa eikä hän tuntenut Raamattua. Mutta 17 vuotiaana, hän näki eräänä iltana näyn. On mielenkiintoista, ettei se ollut vain yksi näky, vaan sen jälkeen tuli toinenkin kun hän oli tullut uskoon. Aivan kuin Jumala olisi tiennyt Davidin kutsumuksen, jo ennen kuin hän tunsikaan Jumalaa.

Näin David Jones kertoo näystään:

Sisareni pyysi minut lapsenvahdiksi. Lapset nukkuivat ja kuuntelin kannettavaa radiotani.Yritin löytää siitä oikeaa kanavaa, kun kuulin naisen kirkuvan. En tiennyt mistä se tuli, enkä uskaltanut katsoa ulos. Saattaisin nähdä jotain epämiellyttävää. Minun oli kuitenkin pakko katsoa, mutta en nähnyt mitään erikoista. Katsoin ylös taivaalle, joka oli kuin suuri valkokangas. Kuu ilmestyi ja oli kuin joku olisi pistänyt siihen reiän. Veri alkoi valua siitä ja kaikki taivaan tähdet alkoivat pudota. Taivas alkoi kääriytyä kasaan kuin kirjakäärö. Kaikki tapahtui yhtäaikaisesti. Kuu muuttui veriseksi ja tähdet putoilivat taivaalta. Näin naisen jolla oli pitkät mustat hiukset. Nähdessään mitä tapahtui hän alkoi repiä kasvojaan verille. Valtavat ihmisjoukot juoksivat. Kauhu kuvastui heidän kasvoistaan. He olivat täysin avuttomia ja kauhuissaan.

Kun näky hävisi, kaaduin maahan vapisten. Mitä se oikein oli? En tiennyt mitään ilmestyksistä. Nyt piti hakea Raamattu! Etsin sitä ja rukoilin: "Jumala, älä anna, minun nähdä enempää!"

Raamatunpaikka oli Ilm. 6:12-17. Siinä kerrotaan Herran päivästä ja kuun muuttumisesta veriseksi. Ajattelin, ”Herra Jeesus, olen juuri nähnyt sen omin silmin.” Soitin enolleni, joka on pastori ja kerroin mitä olin nähnyt. Hän sanoi, "Herra on antanut sinulle näyn." Minä kysyin, ”En siis ole mennyt sekaisin.” Enonin vastasi, "Et todellakaan. Jumala ilmestyi. Koska otat vastaan Jeesuksen? Hän kutsuu sinua työhönsä." En tiennyt olisiko minusta siihen. Tunsin siitä päivästä lähtien, että minulla olisi Jumalalta saatu tehtävä.

David Jones päätyi merijalkaväkeen. Hän oli kiinnostunut vain omasta elämästään ja keskittyi siihen. Eräänä päivänä joku pyysi häntä tulemaan kanssaan kirkkoon. Davidille tapahtui jotakin joka melkein koitui kuolemaksi.

Sain pomoltani ison shekin. Päätimme lähteä pitämään hauskaa. Muistin kyllä luvanneeni mennä kirkkoon, mutta en halunnutkaan lähteä sinne. Tehdessäni tuon päätöksen kaaduin, enkä jaksanut nousta ylös. Jumala antoi minun kuulla omat sydämenlyöntini jotka. Kauhistuin ja tunsin kuinka tajuntani alkoi hiipua. Aloin rukoilla Jumalaa: "Anna vielä yksi mahdollisuus, Herra! Menen tuon pastorin mukaan, kunhan annat vielä yhden mahdollisuuden!" Tajuntani palasi ja ihmiset olivat ympärilläni. "Herra, menen tuohon seurakuntaan!" Kaverini tulivat illalla hakemaan minua ja olivat menossa pitämään hauskaa. Sanoin heille, "Kuulkaa, minä en lähde mukaan. Minä menen seurakuntaan. Minä melkein kuolin tänään." He ihmettelivät mistä oikein puhuin. Olin päättänyt mennä kirkkoon. Istuuduin aivan takaosaan. Saarnamies puhui tulisesti ja aloin tulla synnintuntoon. Minun oli pelastettava itseni. Kun kävelin eteen, vihollinen käski minun mennä ulos kirkosta. Jalkani alkoivat tuntua heikoilta. Sanoin itselleni. "Tiedän, että tämä on oikea tie jo lapsuudesta asti." Pastori kysyi minulta: "Poika, haluatko sinä pelastua?" Kyllä halusin! Koskin hänen kättään ja samassa kaaduin lattialle. Kaatuessani tuntui kuin olisin kaatunut pumpuliin. Kun tytöt katsoivat minua, halusin nousta ylös. Olinhan "cool" tyyppi ja nuo kauniit tytöt katselivat minua. Sitten tunsin Pyhän Hengen. Vatsasta alkaen tunne nousi rintaani ylös. Tunne nousi yhä ylöspäin, kunnes kieleni tarttui kitalakeeni. Kuulin itseni puhuvan kielillä. En välittänyt enää noista tytöistä. Tunsin ennen kokemattoman ilon ja rauhan. Mikään käyttämäni huume eivät vetäneet vertoja sille tunteelle. Nousin ylös kielillä puhuen. Olin Jumalallisessa hoidossa! Israelin Jumala vapautti minut täydellisesti alkoholi ja huumeriippuvuvaisuudestani!

David näki toisen näyn noin 25 vuotta myöhemmin, Helmikuussa 2012.

Olin juuri käynyt kylpyhuoneessa ja olin menossa takaisin nukkumaan, kun käsivarteeni tartuttiin ja minua ravisteltiin. Yhtäkkiä olin näyssä yläilmoissa. Näyssä oli kaunis aurinkoinen päivä. Ihmiset puuhissaan, äidit lapsineen, kaikki päivittäisissä askareissaan. Liikemiehet kravatteineen ja salkkuineen. Sitten yhtäkkiä taivas alkoi tummua. Seurasi valtaisa äänten pauhu, jollaista en ole ennen kuullut. Aivan kuin seitsemän salamaniskua yhtaikaa. Ääni oli niin kova, että se lävisti korvat ja, koko heidän kehonsa alkoi vapista. Äänen voimasta ihmiset yrittivät sulkea korvansa ja alkoivat kirkua. Kuin veitsellä leikaten taivas aukeni ja Jumalan Poika ilmestyi, ja Hänen mukanaan lauma enkeleitä. Mitkä värit olivatkaan Hänen kirkkaudessaan! Siniset, kultaiset ja vihreät. En koskaan ollut nähnyt sellaista! Hän tuli vauhdilla maata kohti. Ihmiset laskivat alleen pelosta.

Joku huusi: "Odota. Luulin, että minulla olisi vielä aikaa!" Mutta se oli liian myöhäistä. Hänelle ja koko ihmiskunnalle. Eräs mies hoki:" Tämän täytyy olla unta." Mutta hän oli hereillä. Sitten kuului suuri ääni taivaista: "Herran päivä on tullut!"

Näy loputtua vapisin lattialla. Aloin rukoilla omasta puolestani. En rukoillut edes äitini puolesta.

Rukoilin itseni puolesta, koska olin nähnyt sellaista kauhua. Jumala on rakkaus. Hän on armollinen, kärsivällinen ja hyvä. On kuitenkin toinen puoli Jumalasta, jota ihmiskunta ei ole vielä nähnyt.

Se on Herran pelko. Aloin katua tekemiäni virheitä. "Jumala pelasta minut ja anna minulle anteeksi." Haluan miellyttää Sinua. Jos olen elänyt tahtosi vastaisesti, anna se minulle anteeksi. Herra, salli minun tulla Sinun mukaasi. Olen nähnyt Herran päivän.

Sitten Jumala puhutteli minua: "Haastan sinut varoittamaan ihmiskuntaa. Minä olen tulossa! Uskovat he sinua taikka eivät. Varoita heitä! Herran päivä on lähellä."

En ajatellut Herran päivän olevan lähellä. Kirjoitukset ja Ilmestyskirjan opettajat kyllä sanoivat niin. Mutta en ollut varma siitä. Nyt olen vuorenvarma. Hän palaa hetkellä jona kukaan ei osaa odottaa.

Mitä pitäisi tehdä kuulleessaan tämän viestin Jumalalta?

Laittaa asiansa kuntoon. Tehdä se mitä Jumala on käskenyt. Pyytää anteeksi Häneltä ja tehdä se nopeasti. Sopia asiat perheenjäsenten kesken. Jumalan viha on jotakin mitä en ole ennen nähnyt.

Tiedän sinun elävän pyhää elämää. Ja, että rakastat Jumalaa. Mitä teit tuon vision jälkeen? Aloin katua ja huutaa Jumalaa. Etkö tehnyt katumusta jo ennen tuota näkyä? En tällä tavoin. Näky oli niin todellinen. Kaikki oli niin musertavaa, että sitä ei pysty ymmärtämään. Se tapahtui myös niin nopeasti.

Minulla on vahva tunne siitä, että meillä ei ole paljon aikaa jäljellä. Minun on kerrottava siitä, kuten Nooa kertoi sateen tulosta. Mutta Jumalan miestä ei haluttu kuunnella tai uskoa. Raamatun mukaan Jumala sanoin Nooalle "Mene perheinesi arkkiin" Jumala avasi taivaan akkunat ja kaikki jotka hengittivät kuolivat.

Sid Rothin loppukommentit:

Joulukuun 26 päivä 2004 Indonesian asukkaat ja turistit, eivät voineet kuvitella, että massiivinen tsunami oli tulossa. 250.000 ihmistä kuoli. He tulivat yllätetyiksi ja se on kauhea ajatus. Raamattu varoittaa meitä niin sanotusta Heran päivästä. Se tuo tullessaan tuskaa ja tuhoa. Saatat luulla ettei Jumala ole kiinnostunut sinun asioistasi. Hänen tahdostaan luet tätä tekstiä. On kyse sinun elämästäsi ja ikuisuudestasi. Nyt kun olet kuullut tästä, mitä aiot tehdä? Jos olet haalea, olet luopiotilassa, etkä ole valmiina Herran päivän tuloon. Joko kuljet eteenpäin Messiaan puolesta, tai olet eksytyksessä. Välimuotoa ei ole. Usko Jeesuksen kuolleen syntiesi vuoksi. Kadu ja pyydä anteeksi. Usko, että Hän on pessyt sinut puhtaaksi synnistä. Sano sitten omin sanoin: "Jeesus, teen Sinut Herrakseni." Tule elämääni ja ole Herrani.