John Fennin ilmestys Jumalan hyvyydestä kaikkia (hyviä ja pahoja) ihmisiä kohtaan

 

John Fenn

Ystäväni kertoi minulle jokin aikaa sitten todella hyvän tositarinan Jumalan hyvyydestä. Kyseessä on John Fennin saama ilmestys, joka hänelle annettiin enkelin välityksellä. Seuraava pätkä on hänen uutiskirjeestään (11.9.2014):

Olin rukouksessa ja minun silmäni avattiin näkemään Hänen (Suom huom: Taivaan Isän) valtakuntansa, minä olin kuten apostoli Johannes sanoi, “Hengessä”. Minun enkelini (Suom huom: hänen suojelusenkelinsä) seisoi edessäni ja sen jälkeen kun hän oli kertonut mitä Isällä oli minulle, hän kertoi että hänelle oli annettu lupa vastaanottaa minun kysymyksiäni. Minä kysyin häneltä, “Mitä sinä ajattelet Isästä?”.

Välittömästi lensimme lujaa vauhtia jonnekin kauas, ja laskeuduimme jonnekin jonka hän kertoi olevan ijossakin päin itä Afrikkaa.

Me seisoimme noin yhden metrin maanpinnan yläpuolella, katsoen miestä vihanneskärryn kanssa, joka oli täynnä satoa joka oli peräisin viljelmästä hänen talonsa ulkopuolelta. Miehen vaimo oli juuri jättämässä jäähyväisiään hänelle kielellä jota en ymmärtänyt ja mies työnsi vihanneskärryjä tietä pitkin kohti markkinapaikkaa.

Kun jatkoimme miehen vierellä matkaa samaa tahtia näkymättömänä, enkeli selitti minulle että nuo kärryssä ja viljelmässä olleet vihannekset edustivat isointa osaa tuon miehen tuloista, ja kuinka hän toivoi löytävänsä markkinapaikalta jonkun joka ostaisi hänen satonsa. Enkeli sanoi että miehen vaimo oli halunnut kolmea asiaa, joista hän ei ollut kuitenkaan maininnut hänen miehelleen, mutta Jumala tiesi silti mitä hänen sydämmessään oli, ne olivat kolme asiaa jotka hän toivoi itselleen myyntituloista: Hiusharjan, kamman ja käsipeilin. Mieskin halusi itselleen tarpeeksi rahaa että hän voisi ostaa vuohia paimennettavakseen jotta hän voisi pitää parempaa huolta hänen perheestään.

Menen suoraan asiaan – Enkeli sanoi minulle, “Katso nyt mitä sinun Isäsi on juuri tehnyt” juuri kun mies sai tehtyä kaupat jonkun kanssa markkinapaikalla joka osti koko hänen satonsa. Hän tuli takaisin iloiten vaimonsa luokse ja enkeli raportoi minulle että Isä oli niin armollinen että ei pelkästään sallinut tuon miehen myydä koko satoaan, vaan hän järjesti hinnan myös niin että miehellä oli varaa ostaa hänen vuohensa sekä hiusharjan, kamman ja peilin hänen vaimolleen.

Kun mies saapui kotiinsa ja kertoi asiasta vaimolleen he alkoivat iloitsemaan tapahtumasta, ja yhtäkkiä Henki alkoi tulkkamaan heidän puhettaan minulle ja pystyin ymmärtämään mitä he sanoivat – he ylistivät Allahia hänen hyvyydestään ja siunauksestaan salliessaan heidän myydä satonsa saadakseen nämä rahat.

Välittömästi minä ajattelin Hoosea 2:7-8 missä Herra puhuu Israelin epäjumalan ylistämisestä, kuinka Baal antoi heille viljaa, viiniä, öljyä, hopeaa ja kultaa, ilman että he ymmärsivät että Herra sanoi, että Hän oli antanut nämä asiat heille jotta he voisivat kääntyä ja ymmärtää että Hän oli kaiken hyvänsä lähde mitä heillä oli, mutta he eivät kääntyneet.

Olin shokissa kun minun Isäni siunasi Muslimeita samalla tavalla, ja minä olin samaan aikaan hämmästynyt ja ihmeissäni. Minun enkelini katsoi minua siihen malliin että etkö vieläkään ymmärrä ja sanoi, “Etkö ole lukenut että sinun Isäsi saa auringon paistamaan niin hyville kuin pahoillekin, ja sateen putoamaan niin hyville kuin pahoillekin, ja eikö sinua ole määrätty olemaan juuri niinkuin Hän?”

Minä vastasin, “Tämä on hämmästyttävää, tämä on mahtavaa. Minulla ei ollut mitään hajua (miten iso ja hyvä Hän on). Tämän jutun pitäisi olla TBN:ssä tai Charisma lehdessä!” Enkeli vastasi ihmettelevällä ilmeellä, “Sinun Isäsi tekee tämän kaltaisia asioita kerrottuna miljoonilla joka puolella maailmaa, joka ikinen päivä. Kuinka sinä voit ajatella että nämä asiat voisi sisällyttää yhteen TV-ohjelmaan tai lehteen? Ainoastaan tuleva aikakausi tulee paljastamaan sinun Isäsi hyvyyden!”

Ja näin minä olin yhtäkkiä taas yksin minun omassa olohuoneessani, täysin vielä syvemmän kunnioituksen vallassa minun Isääni kohtaan.

Jumala koskettaa niitä jotka kutsuvat Häntä

Kun Jeesus kehoitti Matteus 5:44-48 tekemään hyvää niille jotka ovat vihollisianne, Hän sanoi tämän koska Isä tekee näin – Hän aiheuttaa auringon paisteen ja sateen kaikille ihmisille tasapuolisesti – ja meidän tulee olla niinkuin Hän on. Joten jos henkilö kenen Isä tietää tarvitsevan apua, Hän antaa heille avun vaikka kyseessä olisi vihamies, siitäkin huolimatta vaikka Hän tietää että heillä ei ole aikomusta vaeltaa Hänen kanssaan. Kuten Raamatussa sanotaan, jokainen hyvä ja täydellinen lahja tulee Valkeuksien Isältä ja että hänen luonteessaan ei ole mitään vaihteen varjoa.

Jeesus sanoi että Hän teki ainoastaan mitä Hän näki Isän tekevän, joten se mikä on sanottu Jeesuksesta ollut ensiksi myös totta Isästä: “Hänet joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet.” (Apt 10:38) Isä vaeltaa ympäriinsä tehden hyvää. Niin tekee myös Herra. Niin meidänkin pitäisi tehdä – kaikille kuinka vain kykenemmekään.

Mieti hetki asiaa; Kun Buddhalainen pariskunta menee naimisiin, tai Muslimi, tai Ateisiti, niin ymmärrätkö että meidän Isämme kunnioittaa sitä heidän tekemäänsä avioliitoa, vaikka se olisi tehty toiselle jumalalle tai ei millekään jumalalle, koska Isä yrittää tehdä hyvää koko ihmiskunnalle. Hän yrittää kasvattaa heidät rakkaudessa, pitää heidät pois heidän uskottomuudestaan ja synnistään vaikka he eivät Häntä tuntisikaan, sillä Hän tekee aina hyvää. Ymmärrätkö että kuka tahansa, olivat he sitten valkeuden valtakunnan kansalaisia tai pimeyden, tekee hyvää ja laupiasta, Isä tekee Hänen parhaansa kunnioittaaksen ja tehdäkseen työtä tuon hyvän teon kanssa.