Viiden enkelin sanoma Samuel Doctorianille

Viisi enkeliä ilmestyi Samuel Doctorianille 20.06.1998

Suomentanut: Pentti ja Riitta Kuusselkä. 4. marraskuuta 1998 in Sault Sainte Marie, Ontario. Canada

Tämän sanoman on saanut tohtori Samuel Doctorian 20. päivä kesäkuuta 1998 Patmoksen saarella, siellä missä Jeesuksen opetuslapsi Johannes sai ilmestyskirjan sanoman. Tämän sanoman tohtori Doctorian kertoi Singaporelaiselle ryhmälle uskovia, jotka olivat viettämässä rukouspäiviä Patmos-saarella. Tohtori Doctorian palvelustehtävä on hyvässä maineessa Singaporelaisten keskuudessa. Tohtori Doctorian kertoi heille näin:

Minä olin eräässä talossa Patmoksen saarella useita viikkoja rukoilemassa ja etsimässä Herraa. Minä löysin pienen kappelin, jonka nimi on Pyhän Nikolain kappeli, minne kukaan ei tavallisesti ikinä mene. Minä menin sinne ja vuodatin sydämeni Jumalan edessä. Minä löysin kiven kukkulan juurella jonne menin ja istuin sen kiven päälle ja mietiskelin, rukoilin ja luin Raamattua. Minä söin hyvin vähän noiden päivien aikana. Useita kertoja menin siihen luolaan, missä apostoli Johannes näki aikoinaan suuret ilmestykset.

Viettäessäni rukouspäiviä noin kuukauden ajan tässä paikassa, minä ajattelin: "Antaisikohan Jumala minun ikinä nähdä vielä kymmenennen enkelin?" Minä olen nähnyt enkeleitä 9 kertaa aikaisemmin - Englannissa, Belgradissa, Jugoslaviassa, Jordanian Ammanissa, Jerusalemissa ja enkelin, joka vapautti naisen joutumasta hirtettäväksi Ylä-Egyptissä. Minä näin yhdeksännen enkelin Beirutissa sodan keskellä. Tämä enkeli aivan fyysisesti herätti minut aamulla kello 03.00 ja kehotti minua lähtemään maasta välittömästi. Minä olen kiitollinen Jumalalle tähän päivään asti, sillä en tiedä mitä minulle olisi tapahtunut, jos enkeli ei olisi tullut.

Niin siellä Patmoksella minä mietin, että tulenko minä näkemään enkelin kymmenennen kerran. Kun minä siellä rukoilin, niin toisinaan minä tunsin Jumalan valtavan läsnäolon, ja minä kysyin, että Herra tuleeko enkeli nyt minun luokseni, mutta ei tullut. Yhtenä yönä minä näin unta enkelistä, hän kehotti minua lentämään unessa, mutta se oli vain unta. Minä halusin nähdä oikean enkelin, jonka olin nähnyt 9 kertaa aikaisemmin.

Kesäkuun 20. päivä kello 03.50 aamulla, täällä Patmoksella yhtäkkiä minun huoneeni oli täynnä valoa, ja täällä ei ole mitään valoja, se on yksinäinen talo tien päässä lähellä munkkiluostaria. Ja katso, kun minä olin täysin valveilla, minä näin viisi kaunista enkeliä, ja minä näin heidän kasvonsa täydellisinä ihmisten kasvojen kaltaisina, mutta täynnä valoa, minä näin niiden silmät, niiden hiukset ja niiden kädet.

Minun oikealla puolellani oli kaksi enkeliä, ja kun minä katsoin vasemmalle, minä näin kolme muuta enkeliä, joilla oli siivet, ja niillä oli kauniit valkoiset puvut ulottuen maahan asti, oli jotakin, jota minä en voi inhimillisin sanoin kuvata. Minä ihmettelin, että miksi nämä viisi enkeliä olivat tulleet, minä vapisin ja tutisin. Minä halusin itkeä, mutta en voinut.

Vähän aikaisemmin minä näin nämä enkelit hengessä, siinä minä olin ollut pitämässä kokouksia, joissa oli valtavat kansanjoukot, ja minä saarnasin englannin kiellellä. Minun vasemmalla puolellani oli tulkki, jolla oli yllään harmaa puku ja hänellä oli tummat hiukset, mutta minä en muista, mitä kieltä hän puhui, siinä minä profetoin tämän sanoman: "Minun seurakuntani, sinä saarnaat rakkautta, sinä opetat rakkautta, mutta sinun täytyy käytännössä toteuttaa rakkautta ja osoittaa sitä. Minun seurakuntaruumiissani on suuri yhteyden tarve. Siellä on paljon hajaantuneisuutta ja eriseuraisuutta. Minun Henkeni liikkuu ja toimii siellä, missä on yksimielisyys ja todellinen yhteys. Minun seurakunnassani on vielä lihallisuutta, liian paljon epäpuhtautta on minun seurakunnassani. Minä haluan ja minä tahdon pyhitetyn kansan, minä kuolin tehdäkseni teidät pyhiksi."

Minä profetoin hengessä ja minä vapisin. Silmäni avautuivat ja minä katselin suurta ihmisjoukkoa, yhtäkkiä profetoimiseni keskellä nämä viisi enkeliä ilmestyivät, ja minä menin takaisin päin siitä puhujan pulpetilta ja ajattelin että putoan siitä puhujalavan reunalta alas. Tämä on nyt sitä näkyä, mutta sen jälkeen olin täysin hereillä.

Sitten yhtäkkiä se ensimmäinen enkeli minun oikealta puoleltani sanoi: "Me olemme viiden maanosan viisi enkeliä. Me olemme täällä antaaksemme sinulle ilmoituksen maailman viidestä maan osasta, ja mitä niille on tapahtuva." Sinä hetkenä, kun minä kuulin tämän, minä kuulin myöskin kansanjoukko­jen itkevän Oi, Oi voi, voi, voi. Jollakin tavalla Jumala näytti minulle, että tulevina päivinä, monilla puolilla maailmaa Jumala tulee ilmoittamaan itsensä palvelevien enkelien kautta. Se tulee tapahtumaan julkisesti, se tulee tapahtumaan kirkoissa - tuhannet ihmiset tulevat näkemään enkeleitä saman aikaisesti. He tulevat palvelemaan Kristuksen ruumista eli seurakuntaa näinä viimeisinä päivinä. Sitten enkeleiltä tuli tämä sanoma: "Mitä sinä näet ja kuulet, kerro se kansakunnille." Se, mitä olen nähnyt, ei ole jotakin, jota voin pitää vain itselläni, jos ihmiset eivät usko tai uskovat, niin sittenkin minun on se kerrottava kansoille.

Ensimmäinen enkeli

Ensimmäinen enkeli sanoi: "Minulla on sanoma koko Aasialle." Kun hän sanoi tämän, niin sekunnin murto-osassa minä voin nähdä koko Kiinan, Intian, Aasian maat, kuten Vietnam, Laos - minä en ole milloinkaan käynyt noissa valtioissa. Minä näin Filippiinit, Japanin, Singaporen, Malesian ja Indonesian. Sitten enkeli näytti minulle koko Papua Uuden Guinean, Irian Jaya:n ja alhaalla Australian ja Uuden Seelannin. "Minä olen Aasian enkeli," hän sanoi. Hänen kädessään minä näin valtavan suuren pasuunan, johon hän on puhaltava koko Aasian ylitse, mitä ikinä tämä enkeli sanoo se on tuleva tapahtumaan. Miljoonat tulevat kuulemaan mahtavan Jumalan äänen. Sitten enkeli sanoi, että siellä on oleva sekasorto ja nälänhätä ja monet kuolevat nälkään. Voimakkaat tuulet tulevat puhaltelemaan, jota ei milloinkaan ennen ole tapahtunut. Monet alueet vapisevat ja tuhoutuvat. Maanjäristyksiä tapahtuu kaikkialla Aasiassa ja vesi peittää maan monissa paikoissa.

Minä näin tämän 20. päivä kesäkuuta 1998, tänään on elokuun 16. päivä, joku viikko sitten minä kuulin uutisia, että kokonaisia kyläkuntia on hävinnyt ja vesi on ne vienyt mereen Papua Uudella Guinealla. Tämä tapahtui joku viikko sitten, ja enkeli oli kertonut minulle, että tällaista tulee tapahtumaan kaikkialla Aasiassa.

"Maa tulee vajoamaan mereen", kuulin enkelin sanovan, "Osa Australiaa tulee myöskin vapisemaan. Australia tulee jakaantumaan kahtia, ja suuri osa siitä tulee vajoamaan meren alle." Tämä oli pelottavaa ja minä ajattelin, että kuulinko minä oikein. Mutta enkeli sanoi: "Miljoonia tulee kuolemaan Kiinassa ja Intiassa. Kansa nousee kansaa vastaan veli veljeä vastaan. Aasialaiset taistelevat toinen toistansa vastaan. Ydinaseita käytetään ja miljoonia kuolee." Kahdesti minä kuulin nämä sanat: "Suuri katastrofi, suuri katastrofi!" Sitten enkeli sanoi: "Suuri rahataloudellinen kriisi tulee Aasiaan. Minä tulen vavisuttamaan maailmaa."

Minä vapisin, kun enkeli näitä puhui. Sitten hän katsoi minua ja hymyili, kun hän sanoi, että siellä tulee olemaan suurin hengellinen herääminen. Siteet tulevat katkeamaan. Raja-aitoja poistetaan. Ja kaikkialla Aasiassa, Kiinassa ja Intiassa ihmisiä tulee kääntymään Kristuksen puoleen. "Australiassa on oleva valtava herätys." Minä kuulin tämän Aasian enkelin sanovan: "Tämä on viimeinen sadonkorjuu." Sitten, ikään kuin Jumala olisi puhunut: "Minä tulen valmistamaan minun seurakuntani Jeesuksen Kristuksen paluuta varten." Minä olin onnellinen näistä hyvistä uutisista tuomion sanoman jälkeen. Koko ajan nämä viisi enkeliä olivat minun huoneessani, ja minä tunsin niiden läsnäolon, ja se oli valtavaa.

Toinen enkeli

Sitten minä näin, että toisella enkelillä oli sirppi kädessään, sellainen mitä käytetään sadonkorjuussa. Tämä toinen enkeli sanoi: "Sadonkorjuun aika on tullut Israeliin ja maihin siitä itään päin aina Iraniin asti." Minä näin nämä valtakunnat sekunnin murto-osassa. "Koko Turkki ja ne maat, jotka ovat kieltäneet minut ja vastustaneet minun rakkauden sanomaani, ne tulevat vihaamaan ja tappamaan toinen toisiansa." Minä näin enkelin kohottavan sirppinsä ja tulevan alas kaikille näille Lähi-idän valtakunnille.

Minä näin Iranin, Armenian, Azerbaidzhanin, koko Georgian, Irakin, Syyrian, Libanonin, Jordanian, Israelin ja koko Vähä-Aasian täynnä verta. Minä näin verta kaikkialla näissä maissa. Ja minä näin tulta, sillä ydinaseita käytettiin monissa näissä maissa. Savu kohosi joka puolella. Yhtäkki­nen tuho ja hävitys, kun ihmiset tuhosivat toinen toisiaan. Minä kuulin nämä sanat: "Israel, oi Israel, suuri tuomio on tullut!" Enkeli sanoi; "Jumalan valitut tullaan puhdistamaan. Jumalan Pyhä Henki on valmistava Jumalan lapset." Minä näin tulta kohoavan taivaaseen. Enkeli sanoi: "Tämä on lopullinen tuomio. Jumalan seurakunta puhdistetaan ja varjellaan, ja se on valmis viimeisenä päivänä. Ihmisiä kuolee janoon. Vesi tulee olemaan harvinainen kaikkialla Lähi-idässä. Joet kuivuvat ja ihmiset riitelevät vedestä näissä maissa." Enkeli näytti minulle, että Yhdistyneet Kansakunnat tulee hajoamaan palasiksi Lähi-idän kriisin takia, sitten ei enää ole Yhdistyneitä Kansakuntia. Enkeli, jolla on sirppi kädessään, tulee korjaamaan sadon.

Kolmas enkeli

Sitten yksi enkeleistä, jolla oli siivet, näytti minulle Euroopan laidasta laitaan, pohjoisesta aina alas Espanjaan ja Portugaliin asti. Kädessään hänellä oli punnitusvaaka. Minä näin hänen lentävän Euroopan ylitse ja minä kuulin hänen sanovan nämä sanat: "Olen surullinen. Olen surullinen. Epävanhurskautta! Epäpuhtautta! Epäjumalisuutta kaikkialla Euroopassa! Synnin mitta on kohonnut taivaaseen asti! Pyhä Henki on murheellinen." Minä näin Euroopan jokia tulvivan ja peittävän miljoonia koteja ja miljoonia ihmisiä hukkui.

Kun olin tämän ilmestyksen jo nähnyt, niin luin sanomalehdestä uutiset, että Tšekissä oli ollut pahimmat tulvat kuin milloinkaan aikaisemmin. Minä kuulin myöskin, että suuri joki Kiinassa tulvi kauheasti ja tuhansia taloja tuhoutui. Minä en tiennyt mitään näistä uutisista ennen kuin olin nähnyt näkyni ja enkeli oli kertonut minulle. Sillä minä olin Patmos-saarella, enkä tiennyt maailman menosta mitään, mutta enkeli kertoi.

Näky jatkuu: Yhtäkkiä minä kuulin että koko Euroopassa on maanjäristyksiä. "Maissa missä ei tavallisesti ole ollut maanjäristyksiä tulee niitä nyt olemaan," sanoi Enkeli. Ja yhtäkkiä näin hengessäni kuinka Eiffel-torni Pariisissa kaatui jytisten alas maahan. Suuri osa Saksaa tuhoutui. Mahtavassa Lontoon kaupungissa näin tuhoa kaikkialla. Minä näin tulvia kaikkialla Skandinaviassa. Minä katsoin etelään ja minä näin Espanjan ja Portugalin olevan suuressa nälänhädässä ja hävityksessä. Monet tulevat kuolemaan nälkään Espanjassa ja Portugalissa. Minä olin kauhistunut kaikista näistä uutisista ja minä sanoin: "Herra miten käy sinun omien lastesi?" Enkeli sanoi:" Minä valmistan heitä ja he tulevat odottamaan Herransa tulemusta ja ilmestystä. Monet huutavat minun puoleeni noina päivinä ja minä pelastan heidät. Minä olen tekevä mahtavia ihmeitä heille ja he tulevat näkemään minun voimani." Näin siis suuren hävityksen keskellä on myös oleva suuri Jumalan armo näille kansakunnille. Minä olin onnellinen siitä, että Jumalalla on suojelus ja varjelus omia lapsiaan varten.

Neljäs enkeli

Nyt me menemme Afrikkaan. Minä näin neljännen enkelin, jolla oli siivet, lentävän Afrikan yllä, ja minä näin Afrikan eteläisimmästä osasta, Kapkaupungista koko matkan koko matkan pohjoiseen ylös Kairoon asti. Minä näin kaikki maat siellä, enemmän kuin viisikymmentä eri maata. Afrikan enkelillä oli miekka kädessään, mahtava terävä miekka. Yhtäkkiä minä kuulin hänen sanovan: "Täällä on vuodatettu viatonta verta. Ihmisten välillä on raja-aitoja ja sukupolvesta sukupolveen (he?) ovat olleet kaukana Jumalasta. He ovat tappaneet toinen toisiansa, tuhansia ihmisiä. Minä olen nähnyt myös minun uskolliset lapseni Afrikassa, ja minä palkitsen kaikki uskolliset Afrikan maanosassa. Minä tulen siunaamaan heitä runsaasti. Minä tulen kontrolloimaan säät, joillekin alueille minä annan polttavan ja kärventävän auringon paisteen. Suuret joet kuivuvat ja miljoonia kuolee nälänhätään. Toisin paikoin taas tulee tulvia. Perustuksia ravistetaan. Miekka tulee tuomitsemaan jumalattomat ja verenhimoiset. Niin monia maanjäristyksiä tapahtuu, että joet tulevat etsimään uudet uomat tässä maanosassa, ja monet kyläkunnat tulevat tulvien alle." Minä näin suuria taivaankappaleita tulevan alas taivaalta, ja putoavan alas Afrikkaan. "Koko maailmassa on oleva vavistus jonka laista ei ole nähty milloinkaan ihmisen luomisesta lähtien. Kukaan ei voi paeta Herran Jumalan miekkaa." Minä näin Niilin virran kuivettuvan, se on ollut Egyptin Jumala. Kuolleita kaloja, haisevia kaikkialla Niilin virran uomassa ja sen ympäristössä, kaikkialla kuolleita, haisevia kaloja. Afrikan keskiosissa vesi tulee peittämään maan ja miljoonat kuolevat. "Herra!," minä sanoin, "nämä ovat huonoja uutisia, kaikki vain hävitystä. Eikö mitään hyviä uutisia?" Herra sanoi: "Lopullinen päivä on tullut, tuomion päivä on käsillä. Minun rakkauteni on hylätty ja loppu on nyt käsillä." Minä vapisin ja pelkäsin ja ajattelin, että minä en voi tätä käsittää.

Viides enkeli

Sitten minä näin viimeisen enkelin lentävän Pohjois- ja Etelä-Amerikan yllä, pohjoisnavalta alas Argentiinaan asti ja USA:n itäosasta Kaliforniaan asti. Minä näin hänen kädessään maljan. Enkeli sanoi, että hän aikoo kaataa tämän tuomion maljan näitten maitten ylle. Sitten minä kuulin enkelin sanovan: "Ei ole enää oikeutta, ei vanhurskautta, eikä pyhyyttä. On vain epäjumalan palvelusta, materialismia ja juoppoutta ja kansa on synnin kahleissa. Minä näen kuinka viaton veri vuotaa, miljoonia lapsia tapetaan ennen kuin ne ovat syntyneetkään. Perheet ovat hajonneet, ja tämä on haureellinen sukukunta. Sodoma ja Gomorra on täällä, on niin kuin Lootin päivinä ja myöskin Nooan päivät ovat täällä. On vääriä saarnaajia ja valheprofeettoja, jotka ovat hylänneet minun rakkauteni. Monet vain jäljittelevät oikeaa uskoa ja oppia, mutta kieltävät todellisen voiman." Kun minä kuulin tämän kaiken, minä pyysin enkeliltä etkö sinä voisi odottaa vielä vähän aikaa, etkä vuodattaisi sitä vihan maljaa vielä, vaan anna parannuksen teon mahdollisuus. Enkeli sanoi: "Jumala on säästänyt ihmisiä jo monta kertaa ja Hän on taas puhunut, mutta ihmiset eivät ole häntä totelleet ja kääntyneet pahoilta teiltänsä. Hänen kärsivällisyytensä on lopussa. Varokaa siis, sillä aika on tullut. He ovat rakastaneet rahaa ja huvituksia enemmän kuin minua." Kun enkeli alkoi vuodattaa tuomionmaljasta, minä näin mahtavien jäävuorien sulavan. Kun tämä tapahtui minä näin tulvia kaikkialla Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa - kaikki joet tulvivat ja tuhoa oli joka puolella. Minä kuulin maailman rahamarketin romahtavan ja samanaikaisesti oli mahtavia maanjäristyksiä. New Yorkin pilvenpiirtäjiä romahti alas, tappaen miljoonia ihmisiä.

Minä näin laivoja vajoavan valtamereen. Minä kuulin räjähdyksiä kaikkialla Pohjois-Amerikassa. Enkeli vuodatti maljan Meksikon ylle ja sen johdosta kaksi valtamerta yhdistyivät, Brasilian pohjoisosa joutui veden alle ja Amazon virta muuttui suureksi järveksi, tuhoten suuria metsiä. Brasilian suurimmat kaupungit tuhoutuivat, sillä maanjäristyksiä oli monin paikoin. Sitä mukaa kun enkeli maljastansa vuodatti, tapahtui suurta tuhoa Chilessä ja Argentiinassa. Koko maailma oli pelon vallassa. Kuulin enkelin sanovan: "Tämä on tapahtuva hyvin lyhyen ajan sisällä." Minä kysyin eikö sitä voi siirtää tuonnemmaksi, ettet vuodattaisi niitä vihanmaljoja kaikkialle maapallolle.

Ja yhtäkkiä minä näin ne viisi enkeliä seisomassa kädet kohotettuina ja siivet taivasta kohti kohotettuina ja sanoivat: "Kaikki kunnia taivaan ja maan Herralle, nyt on tullut se aika, että ennustukset tulevat täyttymään. Tulee uusi taivas ja uusi maa. Jumala on tuhoava perkeleen teot ikuisiksi ajoiksi. Minä osoitan voimani ja minä suojelen minun lapseni kaiken tämän tuhon keskellä. Olkaa valmiit sitä päivää varten kun Herra tulee."

Minun huoneeni oli täynnä valoa, joka säteili enkeleistä. Yhtäkkiä he nousivat kohti taivasta, ja minä näin niiden lentävän viiteen eri suuntaan. Minä tiedän, että he ovat jo alkaneet täyttämään sitä tehtävää, mikä heille on annettu. Vapisin pelosta. Enemmän kuin tuntiin en voinut liikuttaa itseäni. Olin täysin valveilla ja vapisin aika ajoin. Minä sanoin: "Herra voinko minä nyt lähteä pois Patmos-saarelta?" "Ei, minä olen tuonut sinut tänne tiettyä tarkoitusta varten." Minä sanoin: "Se sanoma, minkä enkelit toivat maailmaa varten, ei ollut hyviä uutisia. Se on tuomiota, rangaistusta, hävitystä ja tuhoa. Mitä ihmiset nyt sanovat minusta, sillä olen aina ollut rakkauden saarnaaja ja saarnannut rauhaa ja evankeliumin hyviä uutisia." Enkeli sanoi: "Se on meidän sanomamme, sinä olet vain instrumentti ja kanava." Minä sanoin: "Herra, sinun tahtosi tapahtukoon! Jumalalle kunnia!"