Daniel Masika - Näky rististä jossa oli ovi keskellä (2023)

DANIEL MASIKA

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin

Daniel masikan näky rististä jonka keskellä oli ovi

27 JOULUKUUTA 2023

Tässä näyssä näin ison ja mahtavan vesiputouksen joka tuli valtavan suuren, pilvien yläpuolelle ulottuvan vuoren huipulta. Jättimäinen risti ilmestyi tämän valtavan suuren ja mahtavan vesiputouksen kohdalle, sinne mistä vesi virtasi valtavan suuren vuoren yläpuolelta. Ristin taaksen ilmestyi enkeli Mikael liekehtivän miekan kanssa ja etupuolella ja keskellä ristiä oli ovi. Ovessa ja sen sisäpuolella oli välkehtiviä valoja. Kun ovesta käy sisään niin siellä on kirkkaus ja isot liekit tulevat sen seinämmiltä ja ristin yläpuolelta.

Ääni puhui ristin yläpuolelta ja se sai maan tärisemään. Ääni sanoi, Sillä joka menee sisään tuosta ovesta on oikeus olla lammastarhassa, sillä ovi erottelee lampaat ja vuohet toisistaan. Niiden jotka tulevat Karitsan hääaterialle täytyy käydä sisään ristissä olevasta ovesta.”

Minä näin monien tulevan idästä ja lännestä, pohjoisesta ja etelästä ja ovi aukaisi itsensä heille. Niille joille ovi aukeni oli merkki heidän sydämissään ja kun he katsoivat ristille niin kimalteleva valo loisti heidän otsistaan ja sekä ovesta. Se oli ikäänkuin salasana tai salainen koodi joka sai oven aukenemaan heille. Näin myös ihmisryhmän kenelle ovi ei auennut sillä heillä ei ollut merkkiä heidän sydämissään.

Minä näin kuinka jokainen joka kävi sisälle tuosta ristillä olevasta ovesta loistivat kirkkaammin kirkkauden ja vilkkuvien valojen takia, niinkuin puhdas kulta. Sitten heitä uudistettiin ja vahvistettiin kun he astuivat ovesta sisälle heidän ulkomuotonsa oli kuin aivan uusi.

Hän sanoi, “Siunattuja ovat ne jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle. Minä tulen kuin varas. Siunattu on jokainen joka valvoo ja pitää huolta vaatteistaan, ettei hän kulkisi alastomana.”

 

Rakkaudella, Daniel

Danielin nettisivut

Danielin Email: rhcpngo@gmail.com