Billy Joe Daughertyn näky teoista jotka yltävät ikuisuuteen

Billy Joe Daugherty oli Sid Rothin haastateltavana Yliluonnollista ohjelmassa, vuonna 2009 (jakso 204). Hän kertoo seuraavasti näkemästään yliluonnollisesta näystä:

”...Pelasin palloa yliopistolla. Seisoin kentällä ja katselin tauolla ympärilleni. Silloin näin näyn miljoonista ihmisistä. Siinä oli ihmisiä, jotka tunsin omasta yhteisöstäni. He elivät aina yhdelle asialle:saada työtä, saada koulutus, saada koti, saada kaikenlaisia asioita, mennä naimisiin, saada lapsia, päästä eläkkeelle, saada kesämökki, vene ja sitten kuolla. Näin se kulki, miljoonat ihmiset. Sitten kuulin Jumalan äänen sanovan: "Mikään heidän tekonsa ei yllä ikuisuuteen.”

Minä aloin itkeä. Seisoin siinä pelivarusteineni, kun se tapahtui. Minä näin tuntemiani ihmisiä, jotka olivat antaneet koko elämänsä asioista, kerätäkseen saavutuksia. Jumala sanoi: "Voit päättää elää minulle, mennä mihin käsken mennä ja koskettaa ihmisiä rakkaudellani.” Ei niin, etten saisi taloa – meillä on koti ja perhe, kaikki sellainen. Se ei kuitenkaan olisi elämäni tarkoitus. Eläisin auttaakseni ihmisiä. Herra sanoi, että elämäni lopussa näkisin ihmiset, joita elämäni olisi koskettanut. He menisivät iankaikkisuuteen. Se oli elämäni käännekohta. Kun mietin sitä, Herra sanoi, ettei tuo näky ollut pelkästään minua vaan toisiakin varten.

Kerroin näkemästäni näystä kerran, ja vanhempi herrasmies tuli luokseni. Hän sanoi "Minä olen se mies." Kysyin "kuka?" Hän sanoi olevansa näyssä näkemäni mies. "Olen elänyt elämäni asioiden vuoksi. Minulla on järvenrantamökki ja odotan kuolemaa. Hän sanoi: "Mutta päätän nyt, että elän lopun elämääni Herralle." Hän aloitti vaimoineen eläkkeellä ollen pienten kokousten pidon. Niihin tuli motoristeja koko tuolta alueelta, meluisaa porukkaa... Ei koskaan ole liian myöhä aloittaa. Tuossa motoristien kerhossa kerrotaan Jumalan rakkaudesta ja huolenpidosta heidän kohdallaan. Heitä on vapautunut huumeista, alkoholista, rikollisen elämästä ja väkivallasta, kaikesta sellaisesta. Vielä tänäkin päivänä tuo mies ja hänen vaimonsa elävät ja tekevät Jumalan työtä. He ovat nyt kahdeksankymppisiä. Siksi sanoin, ettei ole koskaan liian myöhäistä.