Sarah Hoffmanin näky lopunajoista

Sarah Hoffman teki itsemurhan 1979 ja hänelle sanottiin että hänen täytyisi tulla takaisin maan päälle, jatkamaan hänen maanpäällinen elämänsä loppuun. Mutta ennen kuin hän palasi eloon, hänelle näytettiin tämä erittäin mielenkiintoinen lopunaikoja käsittelevä näky:

Tässä laajakulma näkymässä maa tuli esiin ja se tuli lähemmäksi ja lähemmäksi, niinkuin olisin ollut ulkoavaruudessa ja lentänyt sitä kohti.

Minä tiesin että tämä tapahtui helpottaakseen minun päätöstäni mennä takaisin maan päälle, minun kauheaan elämääni, sillä osa minusta halusi mennä takaisin kauniiseen paratiisiin ja osa minusta halusi mennä takaisin minun kehooni muuttamaan minun elämäni. Kamppailin näiden kahden halun kanssa ja se mitä minä näin auttoi minua ymmärtämään mitä minä joutuisin käymään lävitse jos palaisin takaisin minun maalliseen majaani.

Näkymä pyöri uudestaan edessäni, niinkuin videonauha joka oli pikakelauksella, ja silti minä pystyin erottamaan ja näkemään kaiken selkeästi ja täydellisesti. Kun näin maapallon lähikuvassa, pystyin näkemään koko maailman ja sitten joitakin yksittäisiä maita.

Minä en tunne kovin hyvin maailman maita, mutta kun minä katselin näitä maita, minä tiesin vaistomaisesti mitä ne olivat. Minä katselin Lähi-Itää ja minä näin kuinka ohjus lensi Libyasta ja osui Israeliin ja sai aikaan ison sienipilven. Minä tiesin että tämä ohjus oli itseasiassa Iranista, mutta ihmiset Iranista olivat piilottaneet sen Libyaan ja laukaisseet sen. Minä tiesin että se oli ydinpommi. Melkein samantien ohjukset alkoivat lentämään maasta toiseen, leviten nopeasti ympäri maailmaa.

Minä näin myös että monet ydinräjähdykset eivät tulleet ohjuksista, vaan jonkinlaisista pommeista jotka olivat maan pinnalla. Minä tiesin että tulevaisuudessa tulisi olemaan ydinsota ja se tulisi alkamaan tällä tavalla.

Sitten minun katseeni kohdistui Lähi-Idästä Amerikkaan. Minä ymmärsin että minä tulisin näkemään joitakin asioita jotka tulisivat johtamaan ydintuhoon jota olin juuri todistanut.

Kun minä katselin Pohjois Amerikan manteretta, minun katseeni kohdistui ensin Itä Rannikolle ja sitten se tarkentui New Yorkiin. Minä näin New Yorkin kaikkine sen rakennuksineen ja ihmisineen. Sitten minä näin joidenkin korkeiden rakennusten sortuvan maahan ja siitä tuli valtavasti savua, roskaa ja pölyä joka paikkaan (WTC tornit?) Minä näin naisen pitämässä pikkutytön kädestä kiinni ja juoksemassa poispäin sortuneista rakennuksista. Naisella oli pitkät tummat hiukset jotka ulottuivat hänen olkapäidensä yli ja ne kihartuivat hieman sisäänpäin. Hänellä oli beigen värinen jakkupuku, korkokengät jotka olivat hieman tummempia väriltään. Hänellä ei ollut laseja. Pikkutyttö näytti olevan noin 6-7 vuotias ja hänellä oli lyhyt ruskea tukka joka ulottui leuan alapuolelle. He juoksivat yhdessä pitäen toisiaan käsistä kiinni, paeten sortuvia rakennuksia ja sankkaa savua ja pölyä, he joutuivat eroon toisistaan. Pikkutyttö oli kauhuissaan ja minä kuulin kuinka hän kirkui äitiä uudestaan ja uudestaan. Minä en tiedä jäivätkö he eloon vai kuolivatko he. Minä näen vieläkin tuon naisen kasvot hyvin selkeästi ja minä pystyisin tunnistamaan hänet jos näkisin hänet valokuvasta, tai minä pystyisin kuvaaamaan hänet artistille joka voisi piirtää hänet. Minä kysyin että aiheuttiko maanjäristys rakennusten sortumisen mutta sain sen vaikutelman että se ei johtunut siitä, mutta minä en tiedä mikä sai ne sortumaan.

Seuraava asia jonka minä tunsin enemmän kuin näin, oli se että lyhyen aikaa tämän jälkeen ei ollut minkäänlaista liiketoimintaa, ei ostamista, myymistä, ja minä olin siinä käsityksessä että ei ollut minkäänlaista talouselämää. Talouselämä oli epäonnistunut lähestulkoon täydellisesti ja kenelläkään ei ollut yhtään rahaa.

Seuraavaava asia minkä minä näin oli sairaat ja kuolevat ihmiset. Minä näin tämän erityisesti neljässä kaupungissa, New Yorkissa, Los Angelesissa, San Fransiscossa ja Salt Lakessa. Tauti alkoi valkoisen värisillä rakkuloilla, jotkin niistä olivat kolikon kokoisia ja ne ilmestyivät ihmisten kämmeniin, käsivarsiin ja kasvoihin. Niistä kehittyi nopeasti valkoisia turvonneita märkäpaiseita ja rakkuloita. Sairaat ihmiset kompuroivat ja kaatuivat ja monet kuolivat lyhyen ajan sisällä, ehkä noin 24-tunnin sisällä. Minä näin myös muita ihmisiä joiden nenästä, suusta, korvista ja silmistä tuli verta. Se alkoi kuten flunssa virus ja se levisi hyvin nopeasti, nopeammin kuin tuo toinen valkoinen rakkula tauti. Ihmiset joilla oli tämä tauti kuolivat vielä nopeammin. Tämä tauti levisi vielä laajemmalle alueelle, koko Yhdysvaltoihin. Oli satojatuhansia ihmisiä jotka sairastuivat näihin kahteen tautiin.

Minä tiesin että nämä taudit, ja niitä oli monia erillaisia, mutta ensisijaisesti nämä kaksi, olivat tuleet pienistä säiliöistä jotka oli tuotu Yhdysvaltoihin. Nämä säiliöt olivat kuten hillopurkkeja ja minulla oli se vaikutelma että ihmiset jotka kantoivat niitä pudottivat ne maahan ja suuri joukko ihmisiä sairastui ilman että he itse ymmärsivät sitä.

Ihmiset yrittivät paeta näistä kaupungeista maalle kun sairaus levisi. Näissä kaupungeissa oli täydellinen sekasorto ja normaali yhteiskunta luhistui. Kaupungeissa ei myöskään ollut sähköä, mutta minä en tiedä mistä se johtui. Joka puolella oli autoja pinossa, tukkien kulkuväyliä ja suurin osa ihmisistä joutui kävellä pois kaupungeista ilman mitään omaisuutta. Taudit alkoivat levitä näiden alkupaikkojen ulkopuolelle.

Kun ihmiset pakenivat kaupungeista, oli jengejä jotka hyökkäsivät heidän kimppuunsa ja tappoivat heitä. Kaupungeissa joihin sairaus oli iskenyt, oli täydellinen kaaos, ryöstely, mellakointi, murhaaminen ja täydellinen luhistuminen. Monet ihmisistä näyttivät menevän täysin hulluiksi. Minä vaistosin että sähköä ei ollut saatavissa enää missään, eikä mikään toiminut. Ei ollut kommunikaatiota tai mitään muutakaan missään päin maata. Mikään ei toiminut, ei radiot tai TV:t. Minä katselin kuinka ihmiset heittivät kiviä ja rikkoivat ikkunoita varastaakseen TV:itä, minkä minä ajattelin olevan aivan hullua, sillä ne eivät toimineet.

Välittömästi kun minä näin tämän tapahtuvan Yhdysvalloissa, näkymä hyppäsi takaisin Lähi-Itään ja minä näin saman asian tapahtuvan Israelissa. Minä näin samat rakkulat ja minä tajusin että saman tyyppiset sairaudet tai taudit tapahtuivat myös siellä. Minä tiesin että mitä tahansa tauteja oli käytetty Yhdysvalloissa, käytettiin myös Israelissa.

Tätä kesti vain hetken ja olin jälleen takaisin Yhdysvalloissa. Siellä oli poikkeuksellisen pitkä talvi joka kesti kesään asti. Se tuli kaikille yllätyksenä ja se aloitti nälänhädän. Minä ymmärsin että pitkä talvi toi nälänhädän sen täyteen mittaansa, sillä nälänhätä oli ollut jo meneillään myrskyjen, kuivuuden, tulvien ja muiden vitsauksien takia, joita oli tapahtunut muutaman vuoden aikana jo ennen pitkää talvea.

Näytti aivan kuin sinä vuonna joka seurasi pitkää talvea, kaikki alkoi mennä alamäkeen hyvin nopeasti tai sitten asiat kasautuivat toisensa päälle ilman minkäänlaista taukoa. Minun oli vaikea määritellä ajankulkua, sillä minä näin monia asioita tapahtuvan samanaikaisesti, tai hyvin lähekkäin toisistaan.

Pitkän talven aikana ja sen jälkeen, tauti levisi jokapuolelle ja voimistui sen vakavuudessa.

Talous oli täysin tuhottu eikä sähköä enää ollut. Oli vain täydellinen sekasorto ja anarkia joka puolella Yhdysvaltoja. Ei ollut hallitusta, vain täydellinen luhistuminen. Missään ei ollut ruokaa. Minä näin kuinka ihmiset yrittivät hankkia ruokaa ja he olivat täysin paniikissa sillä sitä ei ollut missään. Minä näin kuinka ihmiset kaivoivat maata löytääkseen matoja ja syödäkseen niitä, sillä he olivat niin nälkäisiä.

Tulin myös tietoiseksi että tuohon aikaan oli hyvin vähän vettä, ja suurin osa vedestä oli tullut myrkylliseksi ja jos ihmiset joivat sitä, he sairastuivat ja kuolivat. Monet joivat vettä tietäen että he tulisivat kuolemaan, sillä he olivat niin janoisia.

Osa ihmisistä näytti tulevan hulluiksi ja he liikkuivat ympäriinsä jengeissä tappaen ihmisiä silkasta tappamisen ilosta. Toiset tappoivat ruoan tai muiden asioiden takia, mutta ihmiset jotka tappoivat muita vain huvikseen olivat aivan kamalaia. He olivat kuin pedot ja elukat täysin vailla minkäänlaista itsekontrollia kun he raiskasivat, ryöstivät, polttivat ja teurastivat ihmisiä. Minä näin kuinka he menivät ihmisten koteihin ja raahasivat piileskelevät perheet ulos ja raiskasivat ja teurastivat heidät.

Ihmisten päälle tuli sellainen pelko ja viha… perheet, vaimot, aviomiehet… rakkauden siteillä ei ollut enää mitään väliä… kyse oli pelkästään selviytymisestä. Aviomiehet tappoivat heidän vaimonsa ja lapsensa saadakseen ruokaa tai vettä. Äidit tappoivat heidän lapsensa. Se oli jotain niin täysin kauheaa että sitä ei pysty kuvailemaan.

Ilma näytti täyttyvän savusta kun monet rakennukset ja kaupungit paloivat ja kukaan ei sammuttanut niitä. Kun minä katselin sekasorron, tuhon ja savun täyttämää näkymää, minä huomasin että ympäri Yhdysvaltoja oli pieniä valotaskuja. Niitä oli, luulisin, noin 20-30. Minä huomasin että suurin osa näistä sijaitsivat Länsiosassa Yhdysvaltoja, ainoastaan noin 3-4 oli Idässä.

Nämä valoisat paikat näyttivät loistaen pimeyden läpi ja ne saivat minun huomioni ja niin minä keskityin niihin, kysyen, ”Mitä nämä paikat ovat?”

Minä pystyin sitten näkemään että ne olivat ihmisiä jotka olivat kokoontuneet yhteen ja he olivat polvillaan ja rukoilivat. Valo tuli heistä ja minä ymmärsin että se edusti heidän hyvyyttään ja rakkauttaan. Minä ymmärsin että he olivat kokoontuneet yhteen turvallisuuden takia ja he välittivät enemmän toisistaan kuin itsestään. Jotkin ryhmät olivat hyvin pieniä, nissä oli noin sata ihmistä, mutta joissakin ryhmissä näytti olevan useita tuhansia ihmisiä.

Minä tajusin että jotenkin monet näistä, elleivät jopa kaikki näistä valon kaupungeista, oli perustettu juuri ennen tauti hyökkäystä, ja ne olivat hyvin organisoita. Näytti kuin he olisivat tietäneet mitä tulisi tapahtumaan ja he olivat valmistautuneet siihen. Minä en nähnyt mikä tai kuka oli organisoinut ne, mutta minä näin monia ihmisiä kamppaillen päästäkseen niihin sisälle, mukanaan vain se minkä he kykenivät kantamaan.

Näillä valon kaupungeilla oli ruokaa ja he jakoivat ruokansa niiden kanssa jotka liittyivät heidän ryhmäänsä. Ryhmissä oli rauhaa ja turvaa. He elivät teltoissa, kaikenlaisissa teltoissa, joista monet olivat vain keppien varassa olevia peittoja. Minä huomasin että Jengit jättivät nämä ryhmät rauhaan, valiten helpompia kohteita ja puolustuskyvyttömiä ihmisiä. He myös saalistivat ihmisiä jotka yrittivät päästä valon kaupunkeihin. Monilla ihmisillä näissä valon kaupungissa oli aseita joilla he pystyivät puolustamaan itseään joten jengit jättivät heidät rauhaan, näytti kuin nämä jengit eivät halunneet käydä heitä vastaan.

Minä tajusin että nämä valon kaupungit, kuten olin niistä alkanut ajatella, olivat vain lyhytaikaisia ja sitten niissä olevat ihmiset menivät muualle. Minä en kuitenkaan tiennyt mihin he menivät, mutta minä ajattelin että he kokoontuivat vuorille, korkeille paikoille.

Kun minä katselin näitä valon kaupunkeja, minä näin silloin kuinka ohjukset tulivat ja osuivat joihinkin kaupunkeihin ja jokapuolelta Yhdysvaltoja alkoi nousta sienipilviä. Jotkin niistä tulivat ohjuksista minkä tiesin tulevan Venäjältä ja jotkin niistä eivät olleet ohjuksista, mutta ne olivat pommeista jotka olivat jo Yhdysvalloissa. Ne oli piilotettu rekkoihin ja autoihin ja ne räjähtivät.

Minä näin erityisesti Los Angelesin, Las Vegasin ja New Yorkin tulevan pommitetuksi. New Yorkiin osui ohjus, mutta minä luulen että Los Angelesiin osui rekassa ollut pommi, tai useita sellaisia, sillä minä en nähnyt yhtään ohjussa. Minä näin myös kuinka Salt Lake Cityn pohjoisosassa oli pieni sienipilvi, mutta en nähnyt ohjusta.

Näin myös pimeydessä pieniä tulipalloja. Minä en tiedä tapahtuiko tämä ennen vai samanaikaisesti sienipilvien kanssa, mutta joka puolella oli miljoonia tulipalloja jotka putosivat alaspäin. Ne olivat hyvin kuumia ja niitä oli erikokoisia, suurin osa niistä oli golfpallon kokoisia. Kun ne putosivat alas taivaalta ne jättivät tuli ja savu vanan taaksensa. Mikä tahansa mihin ne osuivat syttyi tuleen, ihmiset, rakennukset, puut, ruoho tai mikä tahansa muu. Minä en kysynyt mitä ne olivat tai mistä ne tulivat, sillä minä voin pahoin näkemästäni ja niin minä vain tarkkailin enkä kysellyt monia kysymyksiä.

Melkein samanaikaisesti näiden sienipilvien kanssa, minä näin kuinka Venäläiset joukot hyökkäsivät yhdysvaltoihin. Minä näin heidän hyppäävän laskuvarjoilla moniin paikkoihin, pääasiallisesti Itärannikolle. Minä näin heidän laskeutuvan laskuvarjoilla myös Salt Lake Cityyn. Minä näin Kiinalaisten joukkojen nousevan maihin Länsirannikolta, lähellä Los Angelesia. Ihmiset jotka olivat vielä elossa alkoivat taistella heitä vastaan heidän omilla aseillaan. Minä en nähnyt ollenkaan USA:n armeijaa.

Tämä oli ydinsota jonka minä olin nähnyt aikaisemmin ja minä tiesin että se tapahtui joka puolella niinkuin olin nähnyt ennen. Minä en nähnyt paljoa tästä sodasta, mutta minusta tuntui että se ei ollut kovin pitkä sota ja Venäläiset ja Kiinalaiset tulisivat häviämään, mutta minä en tiennyt kuinka se tulisi tapahtumaan.

Nyt savu muuttui hyvin paksuksi, raskaaksi ja synkäksi savuksi. Juuri kun asiat näyttivät olevan niin pahoja kuin ne vain pystyivät olla, tuli maanjäristyksiä. Nämä tapahtuivat talvella. Näytti siltä että tämä talvi seurasi sitä hyvin pitkää talvea, ja niin sekasortoa oli kestänyt lähestulkoon täyden vuoden. Maanjäristykset näyttivät alkavan Lännessä, Idahon ja Wyomingin suunnalla ja sitten ne levisivät nopeasti ympäriinsä.

Minä näin suuren maanjäristyksen iskevän Utahiin ja sitten Kaliforniaan. Jokapuolella Kaliforniaa oli maanjäristyksiä, mutta erityisen tuhoisia ne olivat Los Angelesin ja San Fransiskon alueilla.

Nämä maanjäristykset laukaisivat tulivuoria joka puolella Länttä. Ne alkoivat syöstä valtavan määrän tuhkaa ja savua ilmaan ja ilmasta tuli hyvin synkkä ja likainen. Aurinko pimeni entisestään savun ja tuhkan takia joka alkoi sataa alas taivaasta joka puolella.

Minä näin myös jättiläismäisten aaltojen pyyhkäisevän Länsirannikon ylitse ja minä tajusin että tämä tapahtui joka puolella maailman rannikkokaupunkeja. Los Angeles pyyhittiin lähestulkoon kokonaan pois. Aallot olivat valtavan kokoisia.

Minä näin ison vesimuurin, se oli korkeampi kuin monet rakennukset, ehkä noi 6m, pyyhkäisevän Salt Lake Cityn päältä. Minä ajattelin että se oli omituista koska se oli kaukana merestä ja minä ajattelin että kuinka aallot voisivat matkustaa meresta Salt Lake Cityyn asti. Minä sain sen vaikutelman että aallot eivät olleet merestä vaan maasta. Minä näin yhtäkkiä suuria murtumia maassa Salt Lake Cityn ympärillä jotka avautuivat ja niistä tulvi vettä. Minusta tuntui että maan alla, hyvin syvällä, oli valtavat vesimäärät ja maanjäristykset pakottivat ne pintaan. Kun vesi pyyhki kaupungin ylitse, jäljelle ei jäänyt kovin monia rakennuksia. Itseasiassa jäljellä oli valtava tuho ja lähestulkoon mitään ei ollut enää jäljellä, vain muutamia rakennuksia. Vesi meni Idahosta lähelle Cedar Cityä.

Kaupungeissa oli suuri tuho ja monet rakennukset olivat tuhoutuneet ja jäljellä oli paljon raunioita. Vaikka maanjäristysten, tautien, tulvien, tulivuorten, hyökyaaltojen seurauksena kuoli paljon ihmisiä, suurin osa ihmisistä kuoli kuitenkin koska jengit ja kaikki muut tappoivat toisiaan… eivät kauheiden tuhojen takia.

Näytti siltä kuin maa olisi tullut sairaaksi kaikista kauheista asioista mitä sen päällä tapahtui ja se viimeinkin reagoi siihen. Minulla oli se käsitys että maa halusi puhdistaa itsensä kauhesta sekasorrosta ja pahuudesta joka oli vallannut ihmiset.

Koska tulivuoret purkautuivat jokapuolella, tuhka ja raskas savu sekoittuivat keskenään. Tuhka putosi alaspäin ja jokapuolella oli lähestulkoon täydellinen pimeys.

Taudeista tuli hyvin pahoja… minä näin kuinka ihmiset kirjaimellisesti kuolivat seisoaltaan. Oli myös toinen tauti jonka minä näin. Ihmisillä oli punaisia läikkiä ja sitten he alkoivat yhtäkkiä vuotaa verta joka puolelta, jokaisesta aukosta. Sitten, he kirjaimellisesti hajosivat tai sulivat tunnistamattomiksi kasoiksi lihaa ja luita. Minä en pysty edes kuvailla näkemääni. Kuolleita oli joka puolella.

Tämän kauhean talven jälkeen, minä näin kuinka hengissä selvinneet kokosivat kuolleita suuriin kasoihin ja polttivat heidät. Haju oli kertakaikkiaan kamala. Minä pystyin haistamaan siitä vain vähän ja pelkkä haju itsessään saisi sinut sairastumaan. Tätä ruumiiden polttamista tapahtui vain vähän sekasorron aikana, koska ihmiset olivat niin huolissaan selviytymisestä että he vain jättivät kuolleet huomioimatta.

Sitten minä näin neljä asiaa lisää.

Minä näin suuren maanjäristyksen keskellä Yhdysvaltoja. Se oli valtava ja se näytti halkaisevan Yhdysvallat kahtia suunilleen siitä kohdalta missä Missisippi Joki on. Maanjäristyksestä tuli valtava rako maahan ja se alue vajosi täysin. Se oli useita kilometrejä leveä ja se avautui ja maa putosi sen sisään. Se näytti nielaisevan kaiken. Sitten vesi virtasi Mexikon Lahdelta Suurille Järville asti, ainoastaan että ne eivät olleet enää järviä, niistä oli tullut osa isoa maan sisäistä merta.

Minä näin sarjan valtavia maanjäristyksiä joka puolella maailaa. Mutta kyseessä ei ollut useat erilliset maanjäristykset, vaan ne olivat osa valtavaam jättiläismäistä maanjäristystä joka järisytti koko maata. Tämän maanjäristyksen takia, vedet tulivat maalle joka puolella maailmaa. Kaikilla rannikoilla oli jättiläismäisiä vesiseinämiä. Tämä maanjäristys ja vesimassat saivat aikaisemmat näyttämään pieniltä. Minä en tiedä oliko maanjäristys joka halkaisi Yhdysvallat kahtia osa maailmanlaajista maanjäristystä vai ei.

Sitten minä näin kuinka suunnattoman kova tuuli osui maan päälle. Kun tuuli osui maan päälle, minä näin kuinka ihmiset menivät luoliin ja kallionkoloihin paetakseen sitä. Se oli valtava ja se puhalsi puut ja kaiken muun pois tieltä. Se näytti olevan vahvempi kuin mikään hurrikaani tai tornado. Näytti kuin kaikki olisi puhallettu pois.

Minä ymmärsin kysymättäkin, että suuri maailmanlaajuinen maanjäristys ja tuuli johtuivat suuresta esineestä, kuten planeetasta tai jostakin, joka oli tullut hyvin lähelle maata ja häiritsi kaikkea. Tämä tapahtui lähellä loppua.

Sitten minä olin taas takaisin avaruudessa katsellen maapalloa etäältä ja minä näin jättiläismäisen tulipallon, kaksi tai kolme kertaa suuremman kuin maapallo, joka lähestyi maata. Se oli äärimmäisen kirkas, punainen ja kultainen väriltään ja se nielaisi sisäänsä koko maapallon. Koska se oli erillainen kuin minkään muu näkemäni, minä kysyin mikä se oli.

Minä sain sen vaikutelman että se oli maan palaminen jota kuvaillaan kirjoituksissa. Minä ymmärsin että juuri ennen kuin se tulee, Jeesus oli ilmestynyt maan päälle ja hyvät ihmiset jotka minä olin nähnyt aikaisemmin olivat jättäneet maan Hänen kanssaan ja he eivät olleet enää maan päällä. Ainoat ihmiset jotka olivat jääneet maan päälle olivat muutamat pahat ihmiset jotka olivat selviytyneet aikaisemmista tuhoista, mutta heitä ei ollut montaa.