Enkeli Mikaelin viesti pastori Daniel Masikalle

Pastori Daniel Masika

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin

Tässä on hyvin vakava ja mielenkiintoinen näky ja viesti joka annettiin Daniel Masikalle enkeli Mikaelin välityksellä. En tiedä näyn tarkkaa päivämäärää, mutta viesti ilmestyi 444 Prophecy news – sivustolle 14.10.2022. Raamattua kannattaa tosiaan lukea ja tallettaa sydämeensä vielä kun siihen on aikaa. Jumala jälleen muistuttaa kansaansa siitä että monet tulevat luopumaan vaikeuksissa uskostaan.

RAAMATTUJA EI SAA KOHTA ENÄÄ MISTÄÄN DIGITAALISENA TAI KIRJANA

Daniel Masika

Rakkaat ystävät ja partnerit 444 Prophecy newsissä, Herran enkeli ilmestyi minulle sanoen olevansa Mikael. Tämä tapahtui kello 15.00 kun olin työskentelemässä orpokodissa lasten kanssa. Hän tuli sisään ovesta kuin ihminen silloin kun minä ja tiimini olimme kiireisinä syöttämässä lapsia, joiden ruoka-aika juuri oli. Hän sanoi minulle, “Tule ulos Daniel”, jolloin minä kysyin häneltä kuka hän on ja hän sanoi, “Olen Mikael, sinun luoksesi lähetetty enkeli”. Kaikki olivat järkyttyneitä sillä he näkivät minut puhumassa yksikseni. Enkeli oli heille näkymätön mutta minä puhuin hänelle ja kykenin näkemään hänet. Yksi työntekijöistämme sanoi minulle, “Daniel, sinä olet työskennellyt yötä päivää ja sinä tarvitset lepoa”. Minä sanoin hänelle, “Ashley, näitkö sinä ketään tulevan ovesta sisään? Etkö sinä näe ketään seisomassa keittiön sisäänkäynnin kohdalla?” ja hän vastasi, “ei siellä seiso ketään!”, ja kaikki muutkin sanoivat samaa, he eivät nähneet siellä ketään!!!

Minä kävelin ulos ja enkeli seurasi minua ja hän sanoi minulle, “Daniel, tämä on kiireellistä”. Olimme seisomassa ulkona niityllä jossa meillä on lasten leikkikenttä. Hän sanoi siellä minulle, “Aika on alkanut ja kello etenee nopeasti. Kaikkia Raamattuja ja digitaalisia Raamatuttuja ei tule löytymään, ne tullaan deletoimaan ja poistamaan joka puolelta, kukaan ei myy niitä. Jos ihmiseltä löytyy niitä hallustaan niin se tietää heille rangaistuksena kuoleman tuomiota. Pyhät pakotetaan säilyttämään heidän Raamattunsa ja sen sana heidän sydämessään ja mahdollisesti kirjoitetussa muodossa jossakin piilossa. Hajaannuksen aika on lähempänä kuin tiedätkään, jolloin kokoontumisia Jumalan Uhrikaritsan (Suom huom: Jeesus) nimessä ei tulla sallimaan, ja monet tulevat tapetuiksi ja murhatuiksi avoimesti, joten muut tulevat olemaan peloissaan, heitä raahataan oikeuden eteen ja pelko hallitsee maailmaa.

Aamos 8: 11 ”Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän.”

Kun hän vielä puhui minulle niin minä näin Paavin allekirjoittavan asiakirjan näyssä edessäni. Tämä asiakirja antoi vallan ja voiman piinaajille vaivata jokaista joka ei tottele sääntöä joka asetettiin Raamattua koskien. Minä näin monien ihmisten tulevan yhteen suurin joukoin joka puolelta maailmaa ja kaikki olivat samaa mieltä siitä että Jumalan Uhrikaritsan nimeä ei saisi mainita missään päin maailmaa. Arabit ja mustat allekirjoittivat asiakirjan, valkoiset allekirjoittivat asiakirjan, keltaiset allekirjoittivat asiakirjan ja koko maailma allekirjoitti sen. Ainoastaan Israel ja pyhät kieltäytyivät allekirjoittamasta sitä ja se oli heidän vaikeutensa ja ahdinkonsa syynä.

Matteus 24:9 “Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.“

Koko maailma oli pimeä ja levoton, sekä ne jotka mainitsivat Jumalan Uhrikaritsan nimeä, pyhät ja Kirjan ihmiset (Raamattu). Enkeli sanoi minulle “perustukset ovat jo ravisteltu. Minun on tullut aika mennä, mutta pidä mielessäsi että taistelu pimeyden ja valkeuden välillä on saapunut ja monet hylkäävät uskonsa, mutta ne jotka uskovat ja odottavat Pyhää tulevat voittamaan. Sitten minä vaivuin syvään uneen ja nukuin niityllä jossa olin ja minun herätessäni enkeli oli hävinnyt!!!

Rakkaudella

Daniel Masika

Linkki Danielin orpokodin ja järjestön kotisivuille

OLE HYVÄ KANSALAINEN JA OTA MERKKI OTSAAN TAI OIKEAAN KÄTEESI NIIN SAAT RAUHAN SIELULLESI.