Mies joka sai nähdä kuinka hänet luotiin

Kevin Zadailla oli vuonna 1992 todella erikoinen ja kerrassaan mahtava kokemus, joka tapahtui hänelle kesken hammasoperaatiota. Hän irtaantui nukutuksessa ruumiistaan ja näki näki Jeesuksen, joka opetti hänelle monia tärkeitä asioita elämästä. Hänet lähetettiin takaisin omaan ruumiiseensa jotta mekin voisimme tietää nämä asiat. Tässä mitä hän kertoo kokemuksestaan videolla:

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen videoon

 

Hei, olen Kevin Zadai ja haluaisin kertoa hieman kokemuksestani, joka minulla oli Jeesuksen kanssa. Se tapahtui vuonna 1992 kun olin menossa menossa hammasleikkaukseen. Oli hämmästyttävää, kuinka Jumalan henki valmisteli minua siihen, mitä tulisi tapahtumaan.Vaikka en tiennyt, mitä oli tapahtumassa, tunsin hengessäni että jotain mahtavaa tapahtuisi. Tunsin henkeni, että jotain loistavaa oli tapahtumassa elämässäni. Kun menin sisään sairaalaan leikkattavaksi, tunsin, että ruumiini alkoi rentoutua anestesian vaikutuksesta

TOINEN VALTAKUNTA JA SEN KUNINGAS

Sitten yhtäkkiä minä näin toisen valtakunnan. Kykenin näkemään lääkärin ja kaiken mitä ympärillä tapahtui, mutta näin myös Jeesuksen saman aikaisesti. Hän seisoi siellä, ja minä näin siinä pöydällä myös oman ruumiini, enkä ollut enää ruumiissani, vaan poissa siitä. Mikä on hämmästyttävää , on se kuinka voimme lukea tästä raamatusta, siellä sanotaan että olla pois kehosta, on olla yhdessä Herran kanssa. Olin hämmästynyt, kuinka Jeesus oli samantien siellä seisomassa ja odottamassa minua. Hän alkoi puhua minulle, ja hän alkoi opettaa minua. Hän on suuri opettaja. Hän sanoi minulle,

Kevin, tämä maailma, jossa elämme täällä alhaalla, on rajallinen. Mutta hän sanoi, sanat ovat hyvin, hyvin voimakkaita.” Ja hän alkoi opettaa minulle sanoista.

Jeesus on noin 180cm pitkä, hänellä on pikät hiukset ja hän on kuningas. Kun näin hänet, hän ei ollut kuitenkaan pukeutunut kuninkaaksi, kuninkaallisissa vaaatteissa, vaan hänellä oli vain tavallinen viitta päällänsä. Mutta hänellä oli tämä läsnäolo mikä huokui hänestä ja joka kertoi että hän oli kuningas. Kun hän puhui minulle, hän kertoi hänen valtakuntastaan ja siitä, kuinka minäkin olin osa sitä. Hän puhui minulle sanoistani, josta tämä koko juttu sitten alkoi.

SANOJEN TODELLINEN VOIMA

Hän sanoi, “Kevin, Matteus 12:36:ssa kerroin että sinua pidetään vastuussa jokaisesta turhasta sanasta, joka tulee sinun suustasi. Sinä tiedät minun todella tarkoittavan tätä.”

Hän alkoi alkoi puhua minulle siitä, miten olin ollut elämässäni erittäin huolimaton sanojeni kanssa. Sinä kyllä tiedät mitä tarkoitan, miten me usein puhumme ja sanomme asioita joita kadumme jälkikäteen. Mutta Jeesus sanoi, että sinun pitäisi puhua kohtalosi. Sinun pitäisi puhua, minne olet menossa. Ja hän alkoi neuvoa minua, joka oli melko epämiellyttävää aluksi, sillä hän oli nuhdellut minua sanoen etten ollut varovainen sanojeni kanssa.

Haluan vain jakaa tämän kanssasi, koska Jeesus on joku, jolla on suuri auktoriteetti, mutta silti hän välittää niin paljon. Hän välitti minusta ja hän näytti minulle, kuinka elämäni oli tuohon asti mennyt eteenpäin ikäänkuin eräänlaista siksak kuviota, sen takia koska en ollut puhunut sanojani oikein. En puhunut siitä minne olin menossa vaan sanoin vain asioita ja olin huolimaton. Tämän takia Jeesuksen piti oikaista elämääni.

Sitten hän puhui minulle sanoja luomisesta. Hän sanoi, kuinka Isä puhui maailmat olemaan ja kuinka asiat alkoivat tulla yhtään hänen käskystään. Hän sanoi sitten minulle näin,

Kun olet syntynyt uudelleen, Kevin, Jumalan Henki sisälläsi teki sinut uudeksi. Joten olet täysin uusi olento nyt. Olet uutta lajia. Nyt kun sinun henkesi on uusi, sinun täytyy puhua hengestäsi nähdäksesi vuorten liikkuvan.”

Hän selitti minulle miksi emme näe vuorien siirtyvän elämmässämme. Se johtuu siitä, se johtuu siitä, että emme puhu sydämestämme.

Kevin, sanoin että kun näet vuoren ja puhut sille, käskien sitä menemään täältä tuonne, jos uskot sydämestäsi sen mitä sanot suustasi, jos uskot, että se tulee liikkumaan, sen on tehtävä niin. Kevin, sillä ei ole väliä, mitä mieltä olet mielessäsi, vaan sillä mitä uskot sydämessäsi. Se on hengellinen harjoite.”

Joten näin kaikki alkoi. Voit varmaan hyvin kuvitella minut, katsomassa lääkäreitä leikkaussalissa, näkemässä siellä oman kehoni pöydällä, ja heidän aukovan leukaani ja alkavan poistaa minun hampaitani. Yhtäkkiä tajusin että olen menossa Jeesuksen kanssa pois sieltä. Hän vei minut pois leikkaushuoneesta ja alkaa opettaa minua hengellisestä maailmasta. Hän alkaa opettaa minulle asioista joita tapahtuu ympärillämme koko ajan. Näin enkeleitä ja demoneita. Jeesus sanoi,

Kevin, katso, kun rukoilet hengessä, kun puhut oikeat sanat, demonien täytyy kuunnella sinua.”

Silloin tajusin, hyvänen aika, tämä on juuri se, mikä on ollut väärin minun  oman elämäni kohdalla. En ole puhunut oikeita asioita. Tämän takia minun täytyi ruveta keskittymään kohtalooni.

Jeesus alkoi opettaa minua ja hän sanoi minulle,

Kevin, sinussa on osa joka estää sinua, sitä sanotaan sieluksi.”

Sitten hän näytti minulle minun henkeni. Henkeni oli valaistu ja minulla oli vanhurskauden viitta. Mutta näin myös tämän mustan osan minusta, ja Jeesus sanoi,

Kevin, näetkö, miten se hämärtää sinun kauneuttasi?”

Minä vastasin hänelle kyllä. Hän sanoi,

Se on sinun sielusi. Katso todella tarkasti.”

Ja kun katsoin tarkkaavaisesti, näin kaikki nämä sanat, lauseet ja lausunnot jotka minusta oli puhuttu. Muistan että ne puhuttiin minulle silloin kun olin vielä pieni lapsi. Ihmiset sanoivat minusta asioita ja todellisuudessa he kirosivat minua. He sanoivat asioita minusta, jotka eivät olleet totta ja se muutti tapaa kuinka näin Jumalan. Kaikki se miten näin koko tämän elämän, oli vihollisen tahraama, sillä ihmiset olivat puhuneet vääriä sanoja. Tiedän, että tämä on jotain, johon voit samaistua, koska ihmiset ovat sanoneet sinullekin asioita. He ovat kertoneet ettei sinusta tule koskaan yhtään mitään. Sinua on syytetty kaikesta tapahtuneesta. Tämä tapahtui minulle, kun olin nuori lapsi.

Kaikki asiat tuntuivat ikäänkuin olevan minua vastaan ja tämä muodosti minun tapaani ajatella. Mutta Apostoli Paavali sanoi, että niillä joilla on Hengen ajattelutapa, vaeltavat Hengessä, mutta ne, joilla on lihan ajattelutapa täyttävät lihallisia haluja. Et voi miellyttää Jumalaa silloin jos vaellat lihassa. Jeesus puhui minulle näistä asioista ja näin hän aloitti tämän matkani, joka kesti 45min.

Kun olin poissa ruumiistani ja näin sen siinä pöydällä, Jeesus näytti minulle osia itsestäni. Hän näytti minulle minun henkeni. Hän näytti minulle sieluni, joka tarvitsi uudistumista ja muuttumista. Hän sanoi,

Meidän on huolehdittava tästä, sinun täytyy päästä tämän yli omassa elämässäsi. Jumalan sana on tehokas Jos sekoitat sen Hengen kanssa. Henki ja sana, he ovat samaa mieltä. Sinun täytyy rakentaa itsesi Pyhässä uskossa, rukoilla Pyhässä Hengessä ja pysyä Jumalan rakkaudessa ja sitten sinun täytyy aina mietiskellä Jumalan sanaa, ja sinun on annettava mielesi muuttua.”

Näin Jeesus alkoi näyttämään minulle, miten elää onnistutta elämää Kristittynä. Tätä jatkui pitkän aikaa. Haluan jakaa muutaman asian vielä kanssasi, jotka hän puhui minulle.

Kun katsoin häntä, hän päästi minut kävelemään hänen silmiinsä. Kävelin suoraan hänen sisäänsä ja pyhät kirjoitukseet tulivat mieleeni, jossa kerottiin mitä me olemme Kristuksessa, kuinka meidät on asetettu istumaan yhdessä hänen kanssaan taivaallisissa, että me olemme Kristuksessa Joten kaikki nämä edut, kaikki nämä erilaiset asiat joita Jeesus oli hankkinut minulle uskovana tulivat mieleeni, kun olin hänen sisällään. Ja hän sanoi,

IHMISEN LUOMINEN

Näytän sinulle, miten olen muodostanut sinut.”

Hän hän alkoi ajattelemaan minua ja hän muodosti minut sisällään. Koska olen hänen sisäpuolellaan, pystyin näkemään kuinka tämä tapahtui hänen sisämmässä. Olin kirjaimellisesti katsomassa kuinka koko olemustani tehtiin. Sitten hän hengitti minut ulos ja menin maan päälle, äitini kohtuun. Sitten hän näytti minulle koko luomisprosessin sille miten minä synnyin. Hän näytti minulle, että kun synnyin uudelleen, se nyt minut vapautettiin täyttämään kohtaloni. Hän näytti minulle, kuinka enkelit tulivat ja saattoivat minua läpi elämäni. He loivat tämän skenaarion, missä he menivät kanssani ja he auttoivat minua, aivan kuten he auttavat sinua.

ELÄMÄN SUUNTA

Joten näin Jeesus vietti tämän ajan kanssani ja lopulta hän halusi minun palaavan takaisin. Hän sanoi,

Kevin, palaatko takaisin ja kerrotko ihmisille, mitä juuri näytin?”

Ja minä sanoin, “Herra, en halua palata takaisin maan päälle, koska siellä on niin vaikea olla.” Koska hän oli näyttänyt minulle demonit, sekä kaikki ne asiat joita siellä tehdään ihmisiä vastaan, sanoin, “Herra sinä tiedät että siellä alhaalla on todella vaikeaa olla”. Hän sanoi,

Niin, mutta kyse ei ole sinusta, Kevin. Kyse on ihmisistä, keiden luokse minä lähetän sinut. Jos kerrot ihmisille sen mitä näit, se auttaa heitä muuttamaan heidän elämänsä suunnan. Lähetän sinut takaisin ja haluan sinun kertovan tarinasi, ja haluan sinun aloittavan ihmisten elämän uudelleen suuntaamisen, jotta he voisivat pääsisivät loppuun asti oikein.”

Joten tästä on kyse. Tämän ajan, jonka Jeesus oli kanssani, hän halusi minun näkevän miten me voimme päästä loppuun asti oikein, miten me voimme voittaa paholaisen hänen omassa pelissään. Kuinka me voimme vaeltaa hengessä ja rakkaudessa.

JEESUS JA ISÄ RAKASTAVAT KAIKKIA IHMISIÄ

Tiedätkö mitä? Jumala on aivan mahtava. Tarkoitan tällä jotain sellaista mitä Jeesus kertoi minulle. Hän sanoi, “Minä ja Isä, rakastamme kaikkia ihmisiä. Me emme tee mitään näistä kauheista asioista, jotka tapahtuvat ihmisille maan päällä. Se on paholainen. Mene takaisin ja kerro tämä ihmisille ja puolustaa minua ja meitä ihmisille. Kerro heille että se on tämän maailman jumala (Suom huom: saatana) joka tekee kaikki nämä asiat.”

PALUU LEIKKAUSSALIIN

Jeesus pyysi minua palaamaan takaisin, sanoen,

jos palaat takaisin, et voi epäonnistua.”

Niin minä sanoin, “hyvä on, minä menen takaisin.”

Niin minut otettiin välittömästi takaisin leikkaussaliin ja menin kehoni sisään, tämän jälkeen heräsin. Minut vietiin lopulta sairaalasta kotiin ja vietin monia viikkoja Jumalan kirkkaudessa, ennen kuin kykenin taas toimimaan täysin normaalisti.

Joten muista nämä asiat: Jeesus lähetti minut takaisin toisesta maailmasta, auttaakseen sinua ymmärtämään, että sinä voit tehdä nämä asiat tässä elämässä, sekä kertoakseen että Jeesus on todellinen ja että hän rakastaa ihmisiä ja hän on teidän kanssanne mahtavalla tavalla.

Kiitos, kun sain jakaa tämän sinun kanssasi. Jumalan siunausta.