Mies tapaa taivaassa oman elimenluovuttajansa

Pastori Mike Olsen sairastui vuosia sitten kuolettavaan keuhkosairauteen. Monet rukoilivat hänen puolestaan ja yksi ihminen näkikin näyssä, kuinka hänelle laskettiin keuhkot taivaasta. Se kuinka tämä tapahtui tuli täytenä yllätyksenä. Mike Olsen kuoli keuhkojen siirto operaatiossa leikkauspöydälle. Tämä tapahtui siis Tammikuun 7 päivä, 2019. Hän pääsi tuolloin käymään taivaassa ja tapasi siellä Jeesuksen ja miehen jonka keuhkot hänelle oli juuri siirretty. Tämä tosikertomus on hyvä muistutus siitä että kaikki hyvä tulee Jumalan kädestä. Tulipa apu sairaalle ihmiselle lääketieteen tai selkeän ihmeen kautta, pääasia on että kärsivä ihminen saa apua:

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen videoon

 

“Ensimmäinen keuhko oli siirretty, tämä oli siis noin 12 tunnin leikkaus. Sitten toinen puoli keuhkosta siirrettiin minulle. Lääkärit sulkivat leikkaushaavaani ja ottivat puristimen pois liian nopeasti, jolloin minä vuodin kuiviin. Minä kuolin leikkauspöydälle. Se mitä he tekevät näissä tilanteissa on se että he yrittävät saada potilaan takaisin henkiin. Joten he antoivat minulle paljon verta, mutta tuolla hetkellä minä näin kuinka nousin ilmaan leikkauspöydältä.

Olen vitsailija joten sanoin itselleni että ainakin olen menossa ylöspäin, mikä oli hyvä asia. Pastorina tiesin että minulla oli vakuus siitä, minä tunsin kirjoitukset ja tiesin että sitten kun kuolen menisin taivaaseen. Minulle oli lohdullista tietää tämä asia sillä hetkellä kun kohosin ylöspäin leikkauspöydältä.

Samalla kun kohosin ylöspäin, aloin kuulla kaikenlaisia negatiivisia ääniä jotka sanoivat, “Sinä et ole tarpeeksi hyvä… kuka sinä luulet oikein olevasi?” Äänet kiusasivat minua ja minä tuumin itsekseni että tiedän kyllä mikä ääni tuo on. Sanoin niille, “Jeesuksen nimessä jättäkää minut rauhaan ja olkaa hiljaa, sillä minä olen Jumalan lapsi ja te ette voi sanoa näin.” Sitten nämä äänet vaikenivat eivätkä puhuneet enää koskaan uudestaan.

Kun nousin yhä ylemmäs leikkauspöydältä kohti katon rajaa, minä näin sateenkaaren värisiä valoja jotka pyörivät minun ympärilläni. Minä olin hämmästynyt ja yritin erottaa mitä ne olivat. Ajattelin että johtuiko tämä lääkkeistä vai jostain muusta. Sitten nämä kirkkaat sateenkaaren väriset valot alkoivat laulaa ja minä tiesin että ne olivat enkeleitä. Minä näin enkeleitä ja ne lauloivat, “Mike tulee kotiin, Mike tulee kotiin”. Ne olivat niin iloisia tästä tapahtumasta. Sitten minä kuulin äänen joka sanoi, “Ei, hän on tulossa tänne vain vierailemaan.”

Kun nousin ylöspäin tähän kirkkaaseen valoon, olin täysin ällikällä lyöty. Minä seisoin taivaassa ja oli kirkasta niin pitkälle kuin silmällä pystyin näkemään. Minä tunsin täydelisen autuuden, en pysty selittämään sitä. Se on kuin olisin ollut täysin valon vallassa. Yhtäkkiä en enää ollutkaan, sillä aloin ajattelemaan asioita elämässäni joita olin tehnyt. Oli kuin ymmärrys olisi tullut minulle taivaassa, joka kertoi että kaikesta tästä on jo pidetty huolta. Silloin minä ajattelin että Jeesus on kaikki, tunsin jokaisessa molekyylissä hänen läsnäolonsa. Ajattelin, “voi hyvänen aika, minä huolehdin aivan liikaa asioista ollessani maan päällä. Huolehdin minun talousasioistani, minun terveydestäni ja kristittynä jopa minun hengellisestä tilastani, teinkö tarpeeksi tai olinko tarpeeksi hyvä.” Tiesin kyllä että Jeesus piti kaikesta tästä huolta. Kun pääsin taivaaseen näin todella kävikin, kaikki alkoi täysin puhtaalta pöydältä ja silloin ymmärsin, “Mike kyse ei ole sinusta, miksi edes ajattelet näin? Kyse on Jeesuksesta.” Tarkoitan tällä että koko paikka oli täynnä hänen läsnäoloaan, kuten silloin kun Herran kirkkaus täytti temppelin ja Herra oli siinä.

Kun seisoin siinä niin yhtäkkiä tulin tunteelliseksi ja aloin miettimään keuhkojeni luovuttajaa. Ajattelin, “Hyvänen aika, tämä kaveri kuoli jotta minä voisin elää. Tämä kaveri kuoli jotta minä voisin saada hänen keuhkonsa.” Se ei ollut niinkuin olisin sanonut tämän asian ääneen, vaan se oli minun henkeni. Sillä kun me keskustelimme taivaassa, se ei tapahtunut kuten ääneen puhuessa, vaan niinkuin meidän hengemme olisi puhunut. Joka tapauksessa, huusin hengestäni ja sanoin haluavanani kiittää elimenluovuttajaa. Yhtäkkiä katsoin taakseni. Tunsin läsnäolon takanani ja kun katsoin vasemman olkapääni ylitse, Jeesus oli siellä elimenluovuttajan kanssa. Herra tuli minun luokseni ja laittoi kätensä vasemmalle olkapäälleni ja sanoi, “Mike, nämä ovat sinun uudet keuhkosi, ota ne vain vastaan”. Minä vastasin, “Kyllä Herra.” Sillä hetkellä kun sanoin näin, minä aloin leijumaan takaisin alaspäin kohti operaatiopöytää. Minulla oli sellainen tunne että minun täytyi olla hänen kanssaan samaa mieltä ja hyväksyä se, että ottaisin toisen henkilön sisäelimen, elämään oman kehoni sisällä. Elimensiirtopotilaana se on todella outoa edes ajatella että jonkun toisen ihmisen sisäelin on sinun kehossasi. Joten Jumala antoi minulle lohdun sillä että tiesin hänen olevan tietoinen tästä asiasta. Hän tiesi siitä jo ennen kuin se edes siirrettiin minulle ja myös muistakin asioista. Tunsin sitten kuinka tulin takaisin kehooni. Tämän jälkeen en muista mitään, mutta olin koomassa 10 päivää.

Ensimmäisten päivien aikana jolloin olin koomassa, minun vaimoni keskusteli hänen siskonsa Kayen kanssa ja sanoi hänelle yhtäkkiä, “Kay, en tiedä miten voin tietää tämän asian, mutta Mike on tällä hetkellä taivaassa kiittämässä hänen elimenluovuttajaansa. Jotenkin minä tiedän tämän syvällä sisimmässäni.” Hänen siskonsa sanoi, “Katsotaan mitä tapahtuu kun hän herää koomasta.”

Sitten tapahtui niin että yksi meidän ystävistämme, Jonathan, joka asui noin 45 minuutin ajomatkan päästä asunnoltamme, soitti minun vaimolleni. Hän sanoi, “Olin nukkumassa makuuhuoneessan ja heräsin siihen kun Jumala sanoi minulle kuultavalla äänellä että Mike on hänen kanssansa. Olin niin hämmentynyt että en halunnut soittaa sinulle kertoaksesi että hän on kuollut.” Joten Jonathan odotti monta päivää kunnes hänet herätettiin unesta uudestaan. Herra sanoi silloin hänelle että olin ollut hänen kanssaan ja palannut takaisin. Vaimoni oli hämmästynyt, tämä vahvisti sen minkä hän jo tiesi todeksi.

Meillä oli myös toinen ystävä, joka oli epäilevä tuomas, hänen nimensä on Jeff. Jeff kuulee vaimoltani Pattyltä tarinan siitä että minä olen taivaassa kiittämässä elimenluovuttajaa. Hän sanoo, “Kuulehan, kun Mike herää teho-osastolla koomasta ja he ottavat putken pois hänen kurkustaan, minä haluan olla paikanpäällä.” Patty vastaa tähän myöntävästi. 10 päivää kuluu ja he ottavat putken pois kurkustani. Jeff tulee sisään sairaalahuoneeseen ja hän sanoo vaimolleni Pattylle, “Älä sano hänelle mitään, minä haluan puhua hänelle ensin.” Joten hän tulee vuoteeni luokse, kirjaimellisesti juuri kun hoitaja on ottanut putken pois kurkustani. Puhuin silloin ehkä kolme oktaavia normaalia matalammalla äänellä, sen vuoksi koska en ollut puhunut yhtään mitään maatessani koomassa.

Jeff sanoo, “mike, kun olit muissa maailmoissa, koitko sinä siellä mitään?” Minä keräsin tarpeeksi voimia saadakseni ensimmäiset sanat ulos suustani ja minä sanoin hänelle, “Kyllä, minä kävin taivaassa ja kiitin elimenluovuttajaa.” Kun sanoin tämän niin vaimoni silmät suurenivat ja hän sanoi Jeffille, “Minähän sanoin sinulle että hän kävi taivaassa ja kiitti elimenluovuttajaa.” Silloin Jeff sanoi, “Sinä olit oikeassa, Patty.” Minä nyökytin silloin päätäni merkiksi että kyllä näin asiat todella tapahtuivat.

Palasin takaisin henkiin mukanani viesti ihmisille kerrottavaksi. Älä murehdi pienistä asioista. Luota Jumalaan, hänellä on kyllä kaikki meidän elämässä hoidettuna. Hän tietää mitä meidän elämässä on meneillään. Hän tietää kaikki asiat ennen meitä. Hän järjestää enkelit hoitamaan asioita tapahtuvaksi meidän puolestamme. Minä tulin takaisin sen ajatuksen kanssa että en enää murehtisi asioista.

Mike Olsen sai tämän jälkeen nähdä kuinka Herran enkeli vartioi häntä

Makasin siellä yrittäen toipua ja yhtäkkiä kun avasin silmäni, huoneessani seisoi enkeli joka oli niin pitkä että hän oli lattiasta kattoon. Hän vain tuijotti minua joten minä sanoin Herralle ääneen että mistä oikein on kyse. Herra vastasi, “He vain pitävät sinua silmällä. He eivät ole lähteneet luotasi sen jälkeen kun olit taivaassa.” Minä ajattelin että tämä on aivan mahtavaa. Me luemme näistä kertomuksista Raamatusta, kuinka enkeli ilmestyi Joosefille unessa tai muunlaisissa olosuhteissa ja me ajattelemme että onpa tässä kiva tarina siitä mitä joskus tapahtui. Näin tapahtuu tänä päivänäkin

ja Jumala tekee edelleen asioita tällä tavoin. Meidän täytyy vain uskoa että Hän on paljon isompi kuin meidän ongelmamme ja asiat joita me käymme läpi.