Helvetti lainauksia eri ihmisiltä

HELVETTI SITAATTEJA

 

Jos meillä olisi enemmän helvettiä saarnastuoleissa, meillä olisi vähemmän helvettiä kirkon penkeissä.

-Billy Graham

 

Helvetti on korkein palkinto jonka paholainen voi tarjota sinulle hänen palvelemisestaan.

-Billy Sunday

 

Helvetti on totuus joka nähdään liian myöhään.

-Tuntematon

 

Turvallisin tie helvettiin on asteittainen – loiva kallistus, pehmeä alusta, ilma äkkinäisiä käännöksiä, ilman kulmakiviä, ilman merkkejä.

-C.S. Lewis

 

Kadonneet nauttivat ikuisesti siitä kauheasta vapaudesta jota he ovat vaatineet.

-C.S. Lewis

 

Minä uskon vapaaehtoisesti siihen että kirotut ovat, yhdellä tapaa, onnistuneita kapinallisia loppuun sakka; että ovet helvettiin ovat lukossa sisäpuolelta.

-C.S. Lewis

 

Kun syntiset ovat huolettomia ja tyhmiä, ja he ovat uppoamassa helvettiin välinpitämättömästi, on seurakunnan on aika ravistella itseään. Se on yhtälailla seurakunnan velvollisuus herätä, kuin on palomiehen herättävä kun tuli leviää yöllä suuressa kaupungissa.

-Charles Finney

 

Menisin mielummin taivaaseen yksin kun helvettiin seurassa.

-R.A. Torrey

 

Jos syntiset tulevat kirotuiksi, antaa heidän ainakin hypätä helvettiin yli meidän ruumiimme.

Jos he katoavat, antaa heidän kadota meidän kätemme heidän polvillaan. Älköön kukaan menkö sinne varoittamatta tai ilman rukousta.

-Charles Spurgeon

 

Vapaa tahto on kantanut monia sieluja helvettiin, mutta ei ikinä yhtään sielua taivaaseen.

-Charles Spurgeon

 

Helvetti on täynnä hyviä tarkoitusperiä ja toivomuksia.

-George Herbert

 

Älä usko helvettiin, niin sinä kierrät auki, horjutat ja irroitat kaiken Kirjoituksissa.

-J.C. Ryle

 

Helvetti on päällystetty pappien pääkalloilla.

-John Chrysostom

 

Sitten minä näin että on olemassa tie helvettiin, jopa taivaan porteilta.

-John Bunyan

 

Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla.

-Niin monien ihmisten sitaatti että on vaikea sanoa keneltä se on alunperin lähtöisin.

 

Helvetin kansallislaulu on, ”Minä Tein Sen Minun Tavallani.”

- Peter Kreeft

 

Harkita ihmisiä, tapahtumia ja tilanteita vain sen valon perusteella, kuinka ne vaikuttavat minuun itseeni, on sama kuin elää helvetin kynnyksellä.

-Thomas Merton

 

Yksikään ei uppoa niin syvälle helvettiin kuin ne, jotka ovat tulleet lähimmäksi taivasta, sillä he putoavat kaikista korkeammalta.

-William Gurnall

 

Helvetti ei ole mitään muuta kuin ympäristö joka on kuollut tai erotettu jumalallisesta valonsäteestä (Suom huom: Jumalasta ja hänen hyvyydestään).

-William Law

 

Pelastumattomat ihmiset heitetään täydelliseen pimeyteen ikuisesti.

-Tim LaHaye

 

Älä sano että rakastava Jumala lähettää sinut helvettiin – Hän ei tee niin. Asia joka sinut tulee lähettämään helvettiin on se että sinä olet syntinen, etkä halua itse myöntää sitä.

-J. Vernon McGee

 

Kun olin maalaiskirkon pastori, farmari ei pitänyt saarnoistani jotka käsittelivät helvettiä. Hän sanoi, ”Saarnaa nyörästä ja alhaisesta Jeesuksesta.” Minä sanoin, ”Sieltä minä sain minun tietoni helvetistä.”

-Vance Havner

 

Kuinka monta sielua on puhallettu helvettiin raikuvien suosionosoitusten tuulella?

-Thomas Watson

 

Pienet synnit joista ei ole tehty parannusta kiroavat sinut aivan samalla tavalla kuin isommatkin. Eivät ainoasaan isot joet pääty mereen, vaan myös pienet purot; eivät ainoastaan isommat synnit vie ihmisiä helvettiin, vaan pienemmätkin; sentähden älä ajattele että armahdus olisi helppoa koska synti on pieni.

-Thomas Watson

 

Helvetin kärsimykset kestävät ikuisesti… Jos kaikki maa ja meri olisivat hiekkaa, ja joka tuhannes vuosi tulisi lintu, ja veisi yhden hiekan jyvän pois, kestäisi pitkän aikaa, ennen kuin tämä valtava kasa hiekkaa tulisi tyhjäksi; silti, jos tämän ajan jälkeen kirotut voisivat tulla ulos helvetistä, siellä olisi jotain toivoa; mutta tämä sana (rangaistuksen kesto: iankaikkisuus) särkee alituisesti sydämen.

-Thomas Watson

 

Minä en voi saarnata helvetistä, ellen minä saarnaa silmät kyynelissä.

-D.L. Moody

 

Älkäämme käyttäkö niin paljon työtä tietääksemme missä helvetti on, kuin paetaksemme sitä.

-John Chrysostom

 

Omantunto jonka olisi pitänyt hillitä syntistä täällä maan päällä, tulee ruoskaksi joka ruoskii ihmisen sielua helvetissä. Se mikä oli kaiken syyllisyyden keskiössä, tulee nyt kaiken kärsimyksen keskus.

-John Flavel

 

Mikä mukaansatempaava motiivi meillä on rukouksiin, saarnaan, sielujen voittamiseen kun me opimme että jokainen vastuullinen ihmisolento joka jättää tämän maailman, ilman varmaa muutosta sydämessä, välittömästi nostaa hänen katseensa helvetissä, kärsien liekeissä!

-John R. Rice

 

Suuri joukko ihmisiä jotka odottavat menevänsä taivaaseen, menevät helvetin kärsimykseen. Tuhannet ”hyvät” ihmiset, ”moraaliset” ihmiset, kirkon jäsenet, jopa kirkon työntekijät, kyllä, jopa profeetat, papit ja saarnaajat – löytävät itsensä kadotettuina, silloin kun he odottavat olevansa pelastuneita, tuomittuina kun he odottivat hyväksynttää, heitettynä ulos taivaasta silloin kun he odottivat pääsevänsä iankaikkiseen autuuteen. Tämä on meidän Herramme sanojen nimenomainen tarkoitus… (Matt 7:21-23)

-John R. Rice

 

On surullinen ja järkyttävä tosiasia että monet uskonnolliset ihmiset ovat helvetissä.

-John R. Rice

 

Minä uskon että suuri osa ihmisistä kuolee ja menee helvettiin koska he luottavat heidän uskonnollisuuteensa kirkkoa kohtaan, sen sijaan että he luottaisivat että heidän suhteensa Jeesukseen veisi heidät taivaaseen. Heillä on parannuksenteko ja usko vain heidän huulillaan, mutta he eivät ole koskaan syntyneet uudesti.

-Adrian Rogers

 

Kukaan ei ikinä mene helvettiin joka on laittanut luottamuksensa Jeesukseen Kristukseen, mutta monet jotka ovat laittaneet luottamuksensa heidän omaan vanhurskauteensa ja muutokseen, päätyvät kärsimykseen.

-Curtis Hutson

 

Sinusta ei tule kadotettua silloin kun sinä joudut helvettiin. Jos olet ilman Kristusta, olet kadotettu juuri nyt. Sinun oikeuskäsittelysi on jo ohi. Sinut on jo tuomittu. Sinä odotat vain aamua jolloin teloitus tapahtuu.

-Lester Roloff

 

Jumala ei pidä puolittaista taloa. Se on joko taivas tai helvetti sinulle ja minulle.

-Billy Sunday

 

Ihminen voi luisua helvettiin kun hänen kätensä ovat kiinni taivaan ovenkahvassa.

-Billy Sunday

 

Saatana saa ihmiset tanssimaan helvetin reunalla niinkuin he olisivat taivaan rajoilla.

-Charles Spurgeon

 

(Homoseksuaalisuus) ...toi kerran helvetin ulos taivaasta sodomaan.

-Charles Spurgeon

 

Jos sinut kirotaan helvettiin, annan sinulle tämän yhden lohdutuksen sinun kärsimykseesi, se on se ettet sinä ole kadotettu sen takia ettei sinua olisi kutsuttu; sinä et ole kadotettu sen puutteesta, ettei sinun perääsi olisi itketty, sinä et ole kadotettu sen takia että sinun puolestasi ei olisi rukoiltu.

-Charles Spurgeon

 

Jos helvettiä ei olisi, taivaan menettäminen olisi helvetti.

-Charles Spurgeon

 

On hyvin merkittävä tosiasia että yksikään innoitettu saarnaaja josta meillä on minkäänlaisia taltiointeja, ei ole koskaan tuonut julki yhtä kauheita sanoja koskien kadotettujen kohtaloa, kuten meidän Herramme Jeesus Kristus.

-Charles Spurgeon

 

Moraali voi pitää sinut poissa vankilasta, mutta vaaditaan Jeesuksen Kristuksen verta pitämään sinut poissa helvetistä.

-Charles Spurgeon

 

Helvettien helvetti tulee olemaan ajatus siitä että se on ikuista. Sielu näkee kirjoitettuna päänsä yläpuolella, ”Sinä olet kirottu ikuisesti.” Se kuulee huutoja jotka ovat päättymättömiä; se näkee liekkejä jotka ovat sammumattomia; se tuntee kipua joka on lievittämätöntä.

-Charles Spurgeon

 

Sinä roikut helvetin suuaukolla yhden säikeen varassa, ja tuo säie on katkeamassa. Vain yksi hengenveto, vain sydämen pysähtyminen hetkeksi, ja sinä tulet olemaan iankaikkisessa maailmassa, ilman Jumalaa, ilman toivoa, ilman anteeksiantoa. Oi, pystytkö sinä kohtaamaan sen?

-Charles Spurgeon

 

Sinun kadotuksesi on sinun oma valintasi, ei Jumalan.

-Charles Spurgeon

 

Monet ihmiset sanovat, ”no, kuinka rakastava Jumala voi lähettää ketään helvettiin?” Ensinnäkin, Jumala ei lähetä ketään helvettiin. Jos me menemme sinne, se on meidän oma valintamme. Mutta sitten kun joku sanoo minulle, ”Kuinka rakastava Jumala voi sallia kenenkään menevän helvettiin?” Minä käännyn ympäri ja sanon, ”No, kuinka pyhä, oikeudenmukainen, vanhurskas Jumala sallia syntiä Hänen läsnäolossaan?”

-Josh McDowell

 

Oletko koskaan kunnioittanut sitä armona, että sinä olet ulkona helvetistä?

-William Tiptaft

 

Ilman että on pesty Jeesuksen vedessä ja vaatetettu hänen vanhurskauteensa, ei ole taivasta sinulle, ei ole taivasta minulle.

-William Tiptaft

 

Jos en ikinä puhuisi helvetistä, minä ajattelisin että minä piilottaisin jotakin josta saa voittoa, ja minä pitäisin itseäni paholaisen rikostoverina.

-J.C. Ryle

 

Surullisin tie helvettiin on se joka kulkee saarnastuolin alta, raamatun ohi, keskeltä varoitusten ja kutsujen.

-J.C. Ryle

 

Koko helvetin olemus, nykyinen kärsimys, menneisyyden katkerat muistot, tulevaisuuden toivoton näkymä, eivät ikinä tule olemaan täysin muiden tiedossa, paitsi niiden jotka ovat siellä.

-J.C. Ryle

 

Minä menen mielummin taivasten valtakuntaan köyhän talon kautta, kuin helvettiin kultaisilla vaunuilla.

-D.L. Moody

 

Minä pidän sitä jokaisen ihmisen erottamattomana oikeutena mennä helvettiin hänen omaa tietään.

-Robert Frost (Suom huom: Ei Kristitty ihminen, mutta hän on silti oikeassa tässä asiassa. Synnin tekeminen ja helvettiin meneminen ovat jokaisen näitä asioita haluavan ”oikeuksia”.)

 

Kun tulet taivaaseen sinusta tulee enemmän ihminen kuin koskaan onnistuit olemaan maan päällä; helvettiin meneminen on ihmiskunnasta (tai ihmisyydestä) karkoittamista.

-C.S. Lewis

 

Rakkaus vaatii vapautta. Niin se on aina ollut, ja niin se tulee aina olemaan. Me olemme vapaita, vastustamaan, hylkäämään ja kapinoimaan Jumalan teitä vastaan. Me voimme saada kaiken helvetin mitä me haluamme.

-Rob Bell

 

Jos me haluamme helvetin, jos me haluamme taivaan, ne ovat meidän. Näin rakkaus toimii. Sitä ei voi pakottaa tai manipuloida. Rakkaus jättää aina tilaa toiselle valinnan tekoon.

Jumala sanoo kyllä, me voimme saada mitä me haluamme, koska rakkaus voittaa.

-Rob Bell

 

Monet ihmiset ovat jääneet kiinni nykyaikaisen yhteiskunnan leluihin. Meidän yhteiskunnassa olevien suurten edistysten takia, osa ihmisistä ovat omaksuneet ”mukavuuden” asenteen. He saattavat mennä helvettiin, mutta se tulee olemaan mukava kyyti heille.”

-A.W Tozer

 

Kuinka monta miljoonaa ihmistä löytyy, jotka eivät halua mennä helvettiin, mutta he eivät myöskään halua nousta pois tieltä, joka vie sinne?

-Alan Cairns

 

Hengellinen sodankänyti pitää sisällä kaiken. Emmekö me näe sitä? Osa ihmisistä pelastuu ja toiset tulevat ikävä kyllä kärsimään ikuisesti. Rukoile molempien puolesta.

-Dexsta Ray

 

Totuus pysyy että Kristus on totuus ja valkeus, ja ei ole mitään muuta tietä paeta iankaikkista tulta. Tämä liha on väliaikaista.

-Dexsta Ray

 

Jokainen askel jonka otat poispäin Jeesuksesta, vie sinut lähemmäksi helvettiä.

-Felix Wantang

 

Kuuntele kirjoituksia. Pyri ikuiseen uskollisuuteen Jumalalle. Helvetti on todellinen ja jokaisen meistä täytyy kuolla. Minne menemme kuoleman jälkeen, on se missä me tulemme olemaan ikuisesti.

-Dexsta Ray

 

Tultuaan toiselle puolelle, ihminen voi kerjätä Jeesukselta ulospääsyä helvetistä, mutta hän vastaa vastentahtoisesti että hän antoi runsaasti mahdollisuuksia ja varoituksia, mutta nyt on liian myöhäistä.”

-Dexsta Ray

 

Kun huudat Jumalaa vastaan joka rankaisee ihmisiä paikalla kuten helvetti, sinä huudat Jumalaa vastaan joka paljasti itsensä kirjoitusten sivuilla. Sinä huudat Hänen hyvyyttään, pyhyyttään ja oikeudenmukaisuuttaan vastaan; ja kaikki tämä tapahtuu samaan aikaan kun sinä väheksyt omaa tai muiden syntisyyttä.

-Tim Challies

 

Helvetin portit voidaan saavuttaa yhtä helposti pienillä askelilla kuin isoillakin.

-Douglas Preston

 

Ei ole mahdollista puhua liian paljon Kristuksesta. Mutta on hyvin mahdollista puhua liian vähän helvetistä.

-J.C. Ryle

 

Tämä maailma on ainut helvetti jonka todelliset kristityt joutuvat koskaan kokemaan, ja se on ainut taivas josta epäuskoiset tulevat koskaan nauttimaan.

-Jonathan Edwards

 

Ihmiset maan päällä vihaavat sitä kun heille sanotaan ”tee parannus”, ne jotka ovat helvetissä, toivovat että he voisivat kuulla sen vielä edes yhden kerran uudestaan.

-Tuntematon

 

Kaikista jumalisin Kristitty on se joka tuntee itsensä parhaiten, ja yksikään joka tuntee itsensä ei ajattele ansaitsevansa mitään helvettiä parempaa.

-A.W Tozer

 

Onko Jumala epäoikeudenmukainen jos hän ei valitse pelastaa kaikkia? 'Reilua' olisi lähettää jokainen helvettiin. Sinä et halua reilua, sinä haluat armoa. (Suom huom: Jumalan tahto on kuitenkin että kaikki pelastuisivat. Ikävä kyllä se ei ole meidän ihmisten tahto.)

- John MacArthur

 

Jos et ole Kristitty, olet menossa helvettiin. Ei ole rakkaudetonta sanoa näin. On rakkaudetonta olla sanomatta näin.

-Mark Driscoli

 

Meidän ja taivaan tai helvetin välillä on ainoastaan elämä, joka on hauraampi kuin mikään muu maailmassa.

-Blaise Pascal

 

Se ettet usko helvettiin ei laske lämpötilaa siellä alhaalla edes yhtä astetta.

-Neil T Andersson

 

Sinä voit bailata helvetissä, mutta sinä olet se jota grillataan!

-Our Saviours Church kyltti

 

Kysymys ei ole, ”miksi rakastava Jumala lähettäisi ketään helvettiin?” Kysymys on, ”miksi kukaan valitsisi helvetin, rakastavan Jumalan sijaan?”

- Souldoctor

 

Tarkalleen ottaen kuinka paljon hauskaa minä voin pitää ennen kuin menen helvettiin?

-Ironydesigns