Daniel Rodesin näky USA.n seurakunnan tuomiosta

Tämä on lainaus Daniel Rodesin kirjasta, ”The Word Of The Lord For America”. Jumala puhui hänelle jo vuonna 1960, ja Daniel on ollut lähetystyössä vuodesta 1983 lähtien. Kirja julkaistiin minun tietääkseni vuonna 1999, ja se sisältää enemmän näkyjä kuin nämä, mitkä olen tähän Suomentanut. Jos saan kirjan joskus hankittua itselleni, niin yritän kääntää muitakin hänen näkyjään Suomenkielelle. Näin Daniel kirjoittaa:

Sota & Verenvuodatus

Näissä näyissä minä näin ohjuksia ja ydinsotaa käytettävän Amerikkalaisia kaupunkeja vastaan.

Meidän rantaviivamme olivat viholliskansojen piirittämänä, ja Amerikkalaiset luopuivat vapaaehtoisesti heidän vallastaan. Amerikkalaisista tuli vihollisen orjia, ja heitä käytettiin hyväksi kuten he halusivat.

Minä näin USA:n suvereniteetin luovutettavan vihollisten käsiin, ja minä näin kuinka rantaviivoja tarkkaili tuhoisa sotilaskalusto. Koko Amerikan maa oli sekaannuksen tilassa kun miehiä ja naisia vaadittiin luopumaan kaikesta heidän Amerikkalaisista perinteistään, ”uuden paremman elämäntavan” vuoksi. Amerikkalaiset menettävät kokonaan heidän kansalaisuutensa Amerikkalaisina. Heidän kodeistaan ja kaiken heidän omistamastaan tulee uuden hallituksen omaisuutta. Koska he ovat kapinoineet Herraa, Taivaan Jumalaa vastaan, he tulevat kärsimään ankarasti. Minä näin kuolettavat, vaaralliset rauhanturvajoukot, jotka hakkasivat ja kiduttivat armottomasti niitä jotka vastustivat heidän valtaannousuaan.

Minä näin kuinka monia Amerikkalaisia kaupunkeja tuhottiin täysin tulella ja massiivisella tykisötulella. Minä näin kuinka biologisia ja kemiallisia aseita käytettiin Amerikan maaperällä sen omaa kansaa vastaan. Yhdessä näissä näyissä minä näyin kellertävän, haalean, tahmaisen näköisen aineen täyttävän ilman ja sen pilvi peitti kokonaan auringon ja lukuisia ihmisiä teki kuolemaa joka puolella. Uskon että tämän oli ydinlaskeuma, tai biologinen tai kemiallinen aine, mutta Herra ei selittänyt sitä minulle. Se sai minut hätääntymään, mutta yhtäkkiä minä tajusin että se ei vaikuttanut minuun. Minä en tiedä tarkoittaako se että Jumalalle uskolliset ihmiset tulevat pakenemaan tätä vai eivät? Herra ei kertonut sitä minulle. Mutta minä uskon että meidän tulee rukoilla niinkuin Jeesus kehoitti meitä rukoilemaan Luuk 21:36:ssa.

Vaino

Vaino on tulessa Amerikan kansan päälle. Osa niin kutsutuista Kristityistä viedään orjiksi ja heidät laitetaan samankaltaisille työleireille kuin missä Israel oli Egyptissä. Koska me emme alistu Jumalan oikeiden teiden alle, ja koska monet ovat opettaneet meidän seurakuntalaisiamme Pyhien Kirjoitusten vastaisesti, tulee olemaan suurta vainoa. Monet Kristityt pastorit tapetaan ja toisia tullaan uhkailemaan sekä kiduttamaan. Minä näin äitien itkevän kun heitä kidutettiin ja he joutuivat näkemään samalla kuinka heidän lapsensa kuolivat heidän silmiensä edessä.

Minä näin kuinka niin kutsutut Kristityt hyökkäsivät suuresti pyhää jäännöstä vastaan, ja minä kuulin Herran sanovan minulle, ”Tulkaa ulos hänestä, Minun kansani.” Minä kuulin Pyhän Hengen sanovan minulle uudestaan ja uudestaan, ”Jos he eivät erota itseään tästä pahasta järjestelmästä, heistä tulee osa vitsausta joka on tulossa koko maailmaan. He joko erottautuvat itse nyt tai sitten heidät tullaan erottamaan ikuisuudessa.”

Minä näin että tästä petoksesta tuli niin suuri, että Amerikan ihmiset kutsuivat hyvää pahaksi ja pahaa hyväksi. Niin kutsutut Kristityt yrittivät pysäyttää kaikki jotka uskalsivat häiritä heidän pahoja teitään. Osa niin kutsutuista Kristityistä ottivat vapaaehtoisesti uuden ajan järjestelmän merkin, koska se oli heidän mielestään oikea asia tehdä.

Minä näin että kun seurakunta kohtasi vakavia vainoja, Herran kirkkaus ilmestyi ja suuria herätyksiä puhkesi Jumalaa pelkääväisten, Jumalan lapsien keskellä. Mitä enemmän heidän päälleen laitettiin vainoa, sitä enemmän he puhdistuivat ja tehtiin pyhiksi. Kun osa niistä ihmisistä jotka olivat Kristinuskoa vastaan näky kuinka ihmiset iloitsivat vainon aikana, heistä myös tuli Kristittyjä ja he olivat valmiita kärsimään yhdessä vanhurskaiden kanssa.

Tämä vaino tuhosi täydellisesti kirkkokuntien väliset erot. Ainoa päämäärä näillä Kristityillä oli saada heidän oma elämänsä samaan linjaan Jumalan Sanan kanssa, heidän opillisten mielipiteidensä sijaan. Herra ilmoitti minulle että Hän ei tule seurakuntaa varten joka on jakaannuksen tilassa, vaan että hänen uskovaisensa olevat yhtä rakkaudessa ja myötätunnossa, sekä Jumalan Sanan tuntemisessa. Herran Sana sanoi minulle, ”Minä tulen seurakuntaa varten jossa ei ole tahraa eikä ryppyä.” (...saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton. Ef 5:27)

Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani...” (Ps.23:4)