Willian Branhamin näyt vuodelta 1933

Kopioitu Mauno Mattilan kotisivuilta

William Branhamin seitsemän osainen näky vuodelta 1933, joka on suurimmaksi osaksi jo toteutunut. En ota itse sen enempää kantaa hänen oppeihinsa.

1. Italian diktaattori

Italian diktaattori Benito Mussolini tulee tunkeutumaan Etiopiaan ja Etiopia tulee kaatuumaan hänen jalanjäljissään. Diktaattori tulee kuolemaan kauhistuttavalla tavalla ja hänen omat miehensä tulisivat kirjaimellisesti sylkemään hänen päällensä.

2. Amerikka vastaan Saksa

Amerikka tullaan vetämään maailman sotaan Saksaa vastaan, jota johtaa itävaltalainen (Adolf Hitler). Sota tulee kukistamaan Hitlerin ja hän tulisi samaan salaperäisen lopun. Siegfridin linjalla suuri määrä amerikkalaisia tulee kuolemaan, mutta Hitler tullaan kukistamaan. Presidentti Roosevelt tulisi julistamaan sodan Saksalle ja näin ollen tulisi valituksi 4. kerran.

3. Kommunismin nousu

On kolme sotilasmahtia maailmassa; fasismi, natsismi ja kommunismi, ja ensimmäisestä kahdesta ei tulisi mitään, mutta kolmas kommunismi tulisi kukoistamaan. Venäjää tulee pitää silmällä.

4. Teknologinen kehitys

Sodan jälkeen tulee valta teknologinen kehitys (Dan. 12:4). Näky autosta, joka on munan muotoinen ja siinä on muovinen katto, kulkien kauniisti moottoritietä täydellissä kauko-ohjauksessa. Autossa ei ole ohjauspyörää ja matkustajat pelasivat jotakin Tammi-pelin tapaista peliä.

5. Naisten moraalinen rappio

Naisten nopea moraalinen rappio (1. Tim. 4:2). Tämä alkaa siitä, kun naiset liittyvät maailmallisiin asioihin äänestämällä ja pian he alkaisivat pukea vaatteita, jotka ovat liian paljastavia. Naiset kiinnittivät hiuksensa ja omaksuvat miesten vaatteet. Lopuksi näyssä naisella ei ollut viikunan lehden muotoisia pieniä vaatteita lukuunottamatta mitään. (bikinit) Kun naisellisuus oli menettänyt arvonsa, niin täydellinen lihallinen rappio perversioineen tuli maan päälle.

6. Yhdysvaltojen kaunis nainen

Yhdysvallat nousi kuin kaunein nainen puettuna loistoon ja suuri voima oli annettu hänelle. Hän oli ihana ulkomuodoltaan, mutta hänessä oli kovuus joka pilasi kokonaiskuvan. Niin kaunis kuin hän olikin, hän oli myös julma, ilkeä ja ovela (Ilm. 17:5).Hän hallitsi maata auktoriteetillaan ja hänellä oli täysi valta ihmisistä.

7. Yhtäkkinen turmio

Kääntyessään ja katsoessaan näyssä näkyi suuri räjähdys hajotti koko maan ja jätti Amerikaan kytemään ja sekasortoon raunioina (1. Tess. 5:3). Silmän kantamattomiin ei ollut mitäään muuta kuin kraattereita, savuavia raunio kasoja ja ihmisiä ei näkynyt missään.