Maurice Sklar - Uni vuodelta 2014 - Ahdistuksen aika

Maurice Sklar

13 Maaliskuuta, 2014

Minä näin tällä viikolla kauhean pelottavan unen. Siinä unessa, minä näin jättiläismäisen enkelin seisomassa ilmassa New Yorkin sataman yläpuolella. Se näytti niin isolta että se peitti koko öisen taivaan. Hänen kasvonsa ja koko olemuksensa oli niin kirkas, että minä en pystynyt katsomaan häntä pitkään. Valkoiset valonsäteet näyttivät säteilevän ulos hänestä kaikkiin suuntiin. Hän seisoi Vapauden Patsaan yläpuolella. Enkeli oli niin kirkas, että minä pystyin hädin tuskin näkemään hänen takaansa valot, jotka tulivat New Yorkin kaupungista, sillä hän loisti niin kirkkaasti jumalista valoa.

Hän otti miekan vyöltä joka hänellä oli keskivartalon kohdalla. Se oli massiivisen kokoinen ja se roihusi valoa ja tulta joka puolelta! Se näytti ainakin 30 metriä pitkältä! Minä en ole koskaan ennen tuntenut sellaista pelkoa enkelin nähdessäni. Minä tiesin että tällä mahtavalla sotaenkelillä oli auktoriteetti suoraan Jumalan valtaistuimelta. Hänellä oli tuima ilme kun hän piteli miekkaa molemmin käsin hänen päänsä yläpuolella. Minä näin että hän oli valmis iskemään Vapauden Patsasta ja halkaisemaan sen kahtia! Minä tärisin ja yritin piiloutua, mutta enkeli katsoi suoraan minuun, ja minä tiesin että ei ole mitään paikkaa mihin voisin mennä häntä piiloon.

Sitten hän puhui! Hänen äänensä oli niinkuin ukkonen joka kaikui läpi koko sataman.

Hän sanoi:

”Kuinka kauan sinä kieltäydyt nöyrtymästä, oi Amerikka! Sinut on punnittu Jumalan vaa'assa ja sinut on havaittu köykäiseksi. Sinun alkusi oli suuri ja jalo, mutta sinun loppusi tulee olemaan häpeä ja tuho! Näin sanoo Taivaan sotaväen Herra, Herra Sebaot!”

”Aika on käymässä vähiin. Minun vihani maljat ovat täynnä Minun raivoani ja tuomiotani. Ne kaadetaan sinun päällesi. Sinä tulet juomaan ne pohjasakkaa ja jokaista pisaraa myöten! Minä olen tullut sinun luoksesi päivin ja öin, vedoten sinua tulemaan Minun luokseni jo yli sadan vuoden ajan. Minä olen armollinen ja pitkämielinen. Minulle ei tuota iloa tuomita sinua. Mutta, sinä olet kovettanut sinun sydämesi, ilkkunut Minun profeettojeni ja minun pyhien palvelijoideni kautta annetuille varoituksille. Minä toin sinut tyhjästä ja nostin sinut, oi Amerikka, korkeammalle kuin minkään muun kansakunnan! Mutta nyt sinä olet pudonnut alemmaksi kuin Sodoma. Sinä olet tehnyt suurempaa syntiä kuin Egypti. Sinusta on tullut ylpeämpi kuin Babylon ja Persia. Sinusta on tullut itsekkäämpi kuin Rooma. Sinä olet koroittanut itsesi omassa viisaudessasi ylemmäksi kuin Kreikka. Sinulla on enemmän epäjumalia, epäjumalan kukkuloita ja ylellisyyttä kuin yhdelläkään Pakana valtakunnalla historiassa. Sinun alkusi oli puhdas ja suuri, mutta nyt sinun syntiesi ja saastasi löyhkä täyttää Minun sierameni! Minä leikkaan sinut palasiksi ja sinä tulet niittämään vihan satoa jota sinä olet itse kylvänyt! Sinä et ole enää kansakuntien Kuningatar. Nyt sinä saat kantaa häpeääsi ja sinusta tulee alin kaikista pakana kansoista! Nyt, aivan kuten Agag, sinut tullaan hakkaamaan kappalaiksi! OI MAA, MAA, MAA, KUULE HERRAN SANA!”

Sitten, minun kauhukseni, tuo massiivinen miekka iski alaspäin kohti Vapauden Patsasta. Kun se osui patsaan päälakeen, tuli sokaiseva valon välähdys ja tuo miekka halkoi hänet kahtia – suoraan keskeltä! Sitten miekka tuli uudestaan ja uudestaan häntä vastaan. Se pilkkoi hänet kappaleiksi.

Aina kun miekka oli iskenyt, esiin tuli tulta. Minä kuulin kauheita räjähdyksiä. Näky Vapauden Patsaasta päättyi maanjäristykseen, kun sitä vielä hakattiin kappaleksi ja se upposi sataman veteen.

Minä itkin ja huusin Jumalalta armoa. En ole koskaan aikaisemmin nähnyt tätä puolta Jumalasta. Minä olen tuntenut vain Hänen rakkautensa ja hyvyytensä, koskaan en ole nähnyt Kaikkivaltiaan Vihaa!

Sitten kun minä katselin tuota näkyä lähikuvasta… uni alkoi muuttua ja näky ”zoomautui” ulospäin New Yorkin satamasta, matkustaen ilmassa joka puolella Amerikan yläpuolella. Se mitä minä näin seuraavaksi oli kauheampaa kuin mikään mitä minä olen koskaan aikaisemmin nähnyt! Minä näin kuinka Yhdysvallat näytti halkeavan kahtia suuressa maanjäristyksessä – suoraan keskeltä! Minä näin Minä näin kuinka Kaakkois Yhdysvallat peittyi jättiläismäiseen aaltoon joka tuli Merestä. Minä näin massiivisen maanjäristyksen joka näytti ”katkaisevan” Kalifornian rannikon pois. Se muistutti minua suolakeksistä joka halkesi kahtia! Myös suuret kaupungit Länsirannikolla vajosivat mereen, Mexikosta Alaskaan asti ja jättiläismäiset allot tulvivat sisämaahan kunnes suuri osa Länsirannikkoa ei enää ollut siellä! Se oli kadonnut mereen.

Sitten minä näin kolme isoa ohjusta jotka lensivät ilmaan. Kaksi niistä tuli merestä ja yksi niistä tuli maalta, pitkän matkan päästä. Ne räjähtivät ylemmässä ilmakehässä viiden minuutin sisällä toisistaan. Ohjukset olivat lentäneet lähestulkoon avaruuteen. Ne olivat kauheita ydinpommeja. Mutta viimeisin oli suurin ja se teki jättiläismäisen sienipilven Amerikan Keskilännen yläpuolelle. Maa tärisi ja kaikki meni pimeäksi. Kodeista ei tullut lainkaan sähköllä tuotettua valoa. Sitten kynttilät ja liekit alkoivat palamaan, ja vain vähän valoa oli nähtävillä. Tuli myös muita ydinräjähdyksiä, ja monet ihmiset hävisivät ympäri Amerikkaa. Kerran uljaiden ja majesteettisten kaupunkien tilalla oli vain vääntynyttä metallia ja kärventynyttä roskaa.

Oli laajalle levinnyttä ryöstelyä ja jengit pyörivät joka puolella aseistettuna, varastaen kaiken ruoan ja tarvikkeet mitä he vain kykenivät löytämään. Sitten minä näin mellakkapoliiseja tuhansittain, jotka menivät yhteisöihin ja jopa kaupunkeihin, pakoittaen ihmiset ulos heidän kodeistaan, ja toivat sitten heidät johonkin mikä näytti aivan keskitysleireiltä. Osalla, mutta ei kaikilla näistä ”poliisiarmeijoista”, oli siniset kypärät. Satojatuhansia ihmisiä pidätettiin tällä tavalla. Monet eivät tehneet ”yhteistyötä” ja heidät ammuttiin ja jätettiin kuoliaana heidän koteihinsa.

Mutta, oli miljoonia salaisia ryhmiä jotka pääsivät pakoon näiden kauheiden onnettomuuksien ensimmäistä aaltoa. Puhkesi herätys ja suuret evankelistat, profeetat ja apostolivat nousivat ja alkoivat saarnata miljoonille ulkona oleville ihmisille, ja monia pelastui ja syntyi uudestaan. Huolenpidon ihmeitä, ruoan ja veden monistumista, ja hämmästyttäviä ihmeitä tapahtui. Miljoonat ihmiset huusivat Jumalan puoleen ja hän vastasi heille.

Minä tiesin että tämä ei tapahtunut pelkästään Amerikassa, vaan Suuri Ahdistus oli ihmisten päällä, ja nämä onnettomuudet tapahtuivat ympäri maailmaa.

Minä näin suuret joukot Ahdistuksen Ajan pyhiä, jotka eivät suostuneet kieltämään Jeesusta heidän Herranaan. He näkivät nälkää, monet heistä, mutta silti he eivät suostuneet ottamaan leimaa heidän kehoihinsa, jotta he olisivat pystyneet syödä ja elää. Näin jokaisessa kylässä jotakin mikä näytti aivan kioskilta. Niissä mainostettiin ruokaa ja vettä, joka oli vain niille jotka menivät sisään ja ottivat elektronisen merkin. Osa ihmisistä meni sisään ja kumarsi Antikristuksen hologrammia, elävää kuvaa, ja heidän kätensä ja otsansa merkittiin elektronisella tatuoinnin kaltaisella leimalla. Kun he tulivat ulos tuosta kioskista, jos he tulivat ulos, heillä oli ”zombiemainen” ilme kasvoillaan. Heidän mielensä ja sielunsa olivat kadonneet. Näytti aivan siltä kuin heille olisi tehty hengellinen lobotomia. Sitten he liittyivät välittömästä näiden poliisiyksiköiden armeijaan, ja heille annettiin aseet sen jälkeen kun he olivat syöneet, juoneet ja levänneet tuossa kioskissa. He olivat niinkuin robotit jotka toteuttivat Antikristuksen tahtoa. Minä tiesin että he olivat kadotettuja ikuisesti. Mutta, melko monet eivät tulleet ulos tuosta kioskista. Heitä kidutettiin henkisesti ja fyysisesti tuon kioskin sisällä, mutta, jos he silti kieltäytyivät ottamasta pedon merkkiä, lasersäde ampui heidän aivojensa ja sydämensä läpi, ja leikkasi heidän päänsä irti. Heidät poltettiin välittömästi poroksi. Heistä ei jäänyt mitään muuta jäljelle kuin pelkät tuhkat. Tämä oli kaikista kauhistuttavinta. Se sai natsien keskitysleirit näyttämään piknikiltä, jos sellainen on mahdollista. Miljoonia ihmisiä teloitettiin tällä tavalla, automaattisesti tietokonejärjestelmien avulla, sellaisella tarkkuudella ja tehokkuudella että minä ihmettelin että jokin tälläinen oli edes mahdollista, ja että se tapahtui niin isossa mittakaavassa. Teknologia oli kehittyneempää kuin mikään mitä minä olin koskaan aikaisemmin nähnyt.

Sitten, minä katsoin jälleen tuota kauhistuttavaa Herran enkeliä, ja hän sanoi:

”Varoita kaikkia! Pakene tulevaa vihaa. Tee parannus ja käänny Jeesuksen puoleen kun vielä voit. Rukoile että sinä voisit paeta näitä asioita jotka tulevat pian tapahtumaan, ja että voisit seisoa Herran läsnäolossa. Nämä asiat tulevat pian tapahtumaan! Käänny Jumalan puoleen ja huuda armoa. Tule Pelastuksen arkkiin ennenkuin armon ovet sulkeutuvat ja se on liian myöhäistä!”