Lana Vawserin näky Jeesuksesta ruoskittavana

Lana Vawser oli Sid Rothin haastateltavana Yliluonnollista jaksossa 652, jossa hän kertoi näkemästään ihmeellisestä näystä. Näky koski meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen uhrista juuri sitä hetkeä jolloin hän oli ruoskittavana. Näyn sisältö koskettaa siis jokaista ihmistä joka uskoo Jeesukseen ja on ottanut hänet vastaan pelastajanaan. Vaikka näky oli lyhyt, on se silti todella voimallinen kuvaus tapahtumista joita hengen maailmassa tapahtui sillä hetkellä kun Jeesusta ruoskittiin meidän edestämme. Tehköön totuus meidät jokaisen vapaaksi:

Linkki videoon TV7 arkistossa. Kyseinen näky on 21m 09s kohdalla.

 

Sain tämän aivan uskomattoman hienon näyn Jumalalta. Istuin sillä hetkellä Herran kanssa. Kävin läpi aikakautta elämässäni jolloin minulla oli suuria taisteluita mielen alkueella. Päässäni pyöri niin paljon erillaisia asioita ja sanoin Herralle: “Herra, minun täytyy saada tietää sinun totuutesi, sillä tiedän että yksikin sinun puhumasi sana voi muuttaa kaiken. Herra mikä on sinun totuutesi?”

Samantien minulle annettiin näky, jossa näin Jeesuksen. Hän oli polvillaan kädet sidottuina ja oli eteenpäin nojautuneena puupölkkyä vasten. Kun katsoin oikealle, siellä oli mies ruoskan kanssa ja vasemmalla puolella oli vihollinen (Suom huom: saatana). Vihollinen seisoi siellä ja hän katsoi minuun ja syytti minua. Hän syytti minua asioista jotka olivat minun menneisyyttäni. Hän sanoi:

“Tämä on se mitä sinä olet” ja “sinä et tule tekemään asioita”, hän oli siis todella minun kimpussani.

Mutta joka kerta kun hän puhui, oikealla oleva mies, jolla oli ruoska, ruoski Jeesusta joka huusi kivusta. Tämä nostaa vieläkin minulla tunteet pintaan. Jeesus huusi ja sääti totuuden siitä kuka minä olin. Hän sääti totuuden siitä kuka minä olen ja hänen suuresta rakkaudestaan minua kohtaan ja siitä mitä hän oli kutsunut minut tekemään. Jokainen valhe, jonka vihollinen puhui minua vastaan, Herra asetti sen tilalle hänen totuutensa ja sillä hetkellä minä tiesin että Herra on kantanut sen kaiken. Hän on ottanut minun syntini pois, hän on ottanut kaiken sen pois, ja minä seison hänessä vanhurskautettuna, vapaana, armahdettuna ja puhtaaksi pestynä Jeesuksen verellä.

Tämä kohtaaminen muutti minun elämäni sillä ensimmäistä kertaa elämässäni minä pystyin näkemään hänen rakkautensa, nähtävillä olevassa muodossa. Sitten minä ajattelin että se oli Jumalan ääni, joka sääti totuuden ja joka rikkoi noiden valheiden voiman elämässäni.

Tämän Herra Jeesus Kristus teki sinun tähtesi.