Unityn näky (2006) lopunajoista

Tämä on nuoren Intialaisen Unity nimisen tytön lopunaikoja koskeva näky. Hän sai näyn Shillong Herätyksen aikana, 9 Maaliskuuta, 2006

 

Jeesus näytti minulle kolme asiaa:

1. Pyhien tempaamisen

2. Pedon valtakausi

3. Jumalan Tuomiot

Minä näin kuinka kaikki ne Pyhät jotka olivat tehneet Jeesuksen tahdon otettiin ylös tempaukseen, missä Jeesus ilmestyi puolivälissä taivaassa. Hän otti kaikki ylös jotka olivat tehneet Hänen tahtonsa, sekä myös uskolliset jotka olivat haudoissa.

Tempauksen jälkeen, minä näin enkeleitä jotka taistelivat lohikäärmettä vastaan joka oli 666. Hänet voitettiin ja hänelle ei ollut tilaa Taivaassa, joten hän putosi maan päälle. Lohikäärme sanoi että hän tulisi hallitsemaan maata tietyn määrän vuosia.

Hän meni pois näkyvistä ja sitten tuli toinen peto jolla oli 10 päätä ja 7 sarvea. Hänellä oli kruunuja päässään joihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

Hän näytti aivan ihmiseltä, mutta hän oli erittävän pelottava. Minä näin että hänen valtakautensa aikana, jopa riisissä oli merkki. Jopa rahassa oli merkki. Ihmisissä jotka uskoivat häneen oli merkki myös, joka on 666.

Tuohon aikaan, ne jotka uskoivat Jeesukseen, joutuivat vakavasti vainotuiksi. Heidän lihaansa leikattiin vielä heidän elossa ollessaan, heidän silmänsä puhkottiin. Heidän kurkkunsa viillettiin auki ja heitä käristettiin valtavissa säiliöissä.

Kun Jeesus tuli takaisin maan päälle uudestaan, Hän laskeutui suoraan maan pinnalle. Kun lohikäärme, joka oli 666, näki Jeesuksen kirkkauden, hän ei pystynyt kestämään sitä vaan hän pakeni. Silloin kun Jeesus tuli alas uudestaan, ne jotka olivat kuolleet, ne jotka olivat jääneet jäljelle tempauksesta, heräsivät henkiin heidän haudoistaan.

Enkelit puhalsivat heidän pasuunoihinsa ja kaikki kuolleet nousivat haudoistaan mennäkseen Jumalan tuomiopäivään.

Sitten Jeesus laittoi vuohet vasemmalle ja lampaat oikealle puolelle. Vuohet olivat niitä jotka eivät tehneet Hänen tahtoaan sekä ne jotka olivat ottaneet Pedonmerkin 666.

Ne jotka olivat oikealla puolella, olivat lampaita. Heillä oli ristinmerkki ja he olivat niitä jotka tekivät Jeesuksen tahdon.

Sitten Jumala tuomitsi jokaisen henkilön, lampaat ja vuohet. Ja jokainen heistä tuomittiin Jumalan edessä ja heidän syntinsä näytettiin TV-ruudulla.

Jumala kysyi, ”Kun henkilö todisti sinulle Jeesuksesta Kristuksesta, uskoitko sinä ja teitkö parannuksen vai et? Jos he vastasivat ”EI” niin heidät kirottiin Helvettiin. Minä näin kuinka ne jotka heitettiin helvettiin, putosivat pohjattomaan kuoppaan. He putosivat kuoppaan saapumatta mihinkään. Siellä oli kuuma raivoava tuli. He huusivat ja itkivät kerjäten Jumalalta armoa.

Minä näin myös paikan joka oli täynnä matoja, isoja käärmeitä ja helvetin tulta. Minä näin siellä ihmisiä myös. Madot menivät sisään yhdestä sieraimesta ja tulivat ulos toisesta. Minä näin isojen tuhatjalkaisten kiinnittyneen yhden miehen kasvoille. Minä näin kuinka käärmeet ja tuhatjalkaiset vilisivät ihmisten kehojen päältä.

Parannuksenteko koskee vain maanpäällistä elämää, eikä kuolemanjälkeistä elämää!

Jeesus sanoi että sinun on nyt aika tehdä parannus.

 

Omat loppukommenttini:

Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.” (Luuk 8:17)

Sillä kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa.” (2 Kor 5:10)

Kiitos Jumalalle, ne jotka ovat Kristuksessa eivät joudu häpeään. Jumala ei muista heidän syntejään, sillä heidän pahat tekonsa on pyyhitty pois Jeesuksen kalliilla verellä. Yhdenkään uskovaisen syntejä ei tulla katsomaan TV-ruudulta. Jos sieltä ruudulta näkyy jotain, niin kyllä se on pelkkää lumisadetta. Mitään kadotustuomiota ei ole niille jotka Herra on pelastanut. Toista se on niille jotka kääntävät selkänsä Jeesukselle.

Vaikka teidän syntinne ovat verenpunaiset, ne tulevat valkeiksi kuin lumi” (Jes 1:18 92-käännös)