Howard Pittmanin Placebo kirjan tiivistelmäElokuun kolmantena päivänä, 1979, Howard Pittman, Baptisti saarnaaja 35 vuoden kokemuksella, kuoli kesken leikkauksen operaatio pöydälle ja sai kokemuksen hänen oman kehonsa ulkopuolelta. Sen jälkeen kun enkelit olivat näyttäneet hänelle toisen ja kolmannen taivaan, hänet vietiin Jumalan valtaistuimen eteen jossa hän sai viestin jaettavaksi koko maailmalle.

Hän kirjoitti kokemuksestaan kirjan “Placebo”, tässä hänen kirjansa viimeinen sivu jossa kerrotaan lyhennettynä koko viisi osainen viesti jonka Jumala antoi hänen toimitettavakseen tämän päivän maailmalle:

1: Niille jotka kutsuvat itseään Kristityiksi, tämä on Laodekian seurakunnan aikakausi jota me elämme. Suurin osa niin kutsutuista Kristityistä elävät tosiasiassa petoksessa. He puhuvat Jeesuksesta ja leikkivät seurakuntaa, mutta eivät elä sitä. He väittävät olevansa Kristittyjä mutta he elävät kuin paholainen. He ovat nielleet suuren valheen saatanalta joka kertoo heille että he ovat okei. Hän kertoo heille että on okei mennä seurakuntaan Sunnuntaina ja osallistua keskellä viikkoa oleviin kokouksiin, mutta mikä heidän muuhun aikaansa tulee, heidän tulee otta kaikki irti elämästä. Mikä heidän Kristillistä elämäänsä koskee, he ovat tyytyväisiä eivätkä ole minkään tarpeessa ja tämän seurauksena, he ovat haaleita Kristittyjä jos ovat Kristittyjä ollenkaan.

2: Saatana on henkilökohtainen paholainen

3: Koko maailmalle, nyt on Nooan toinen päivä. Kuten oli Nooan päivinä, niin tulee olemaan myös Ihmisen Pojan tulemuksessa. Ihmiset eivät ajatelleet mitä Nooa sanoi eivätkä uskoneet että mikään tulisi muuttumaan. Ihmiskunta pystyi kyllä näkemään myrskypilvet horisontissa, mutta ei uskonut että sade olisi juuri tulossa. Huomaa läheinen vertaus tähän päivään. Ihmiskunta voi nähdä kaikki viimeisten päivien merkit, silti se ei usko että mikään tulisi muuttumaan. Hän ei usko meidän Herramme pikaiseen tulemiseen ja näin hän ei valmistaudu kohtaamaan Jumalaa.

4: Ne jotka väittävät olevansa Kristittyjä, heidän tulisi olla Kristuksen lähettiläitä täällä maan päällä. Ihmisellä ei voi olla todellista todistusta tai voimaa hänen elämässään ellei hän elä hänen Kristityssä uskossaan joka hetki, 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa. Ollakseen todellinen Kristitty, ihmisen täytyy elää sen mukaan eikä vain puhua siitä. Jumalan kunnioittaminen pelkästään huulilla eikä sydämestä ei ole hyväksyttävää. Ne jotka hyväksyvät vastuun opetuksesta tai saarnaamisesta, tai minkäänlaisesta johtavasta roolista joutuvat vastuuseen paljosta.

5: Jumala on tällä hetkellä kokoamassa armeijjaa jonka avulla Hän tulee ravistelemaan tätä maailmaa vielä yhden kerran. Toimien hänen sotilaidensa kautta, Jumala tulee tekemään suuria ihmeitä jotka tulevat järistelemään niin sanotun järjestäytyneen uskonnon hierarkiaa tämän päivän maailmassa. Nämä sotilaat jotka Jumala tällä hetkellä ottaa palvelukseen tulevat osoittamaan Jumalan voimaa suurempana kuin opetuslapset tekivät Helluntain aikana. Palveluun ottaminen on todella alkanut koska Jumala tulee tekemään suuria ihmeitä hänen armeijansa kautta, jonka Jumala lupasi meille Raamatussa. Johannes kastaja toi Elian hengen tähän maailmaan ja hän ei edes tiennyt että hänellä oli se. Johannes kielsi sen, mutta Jeesus todisti että hänellä oli se. Sen hengen tarkoitus oli tehdä tiet suoriksi Herran tulemusta varten.

--------------------------------------------------------------------------------

Alpha ja Omega, koko maailmankaikkeuden olemassaolon syytä (Jumalaa) satutti se, koska pientä maan lasta sattui (kirjan kirjoittanutta saarnaajaa). Oi, mitä Rakkautta! Mitä Ymmärrystä! Tämä oli yli kaiken mitä tavallinen maan asukas pystyisi ymmärtämään. Oi kuinka arvokas on yksikin, pieni, merkityksetön maan lapsi Suurelle Jumalalle

Howard Pittman