Clarence Larkinin kuvat ja kaaviot

Clarence Larkin (1850–1924)

Clarence Larkin syntyi Lokakuun 28, 1850, Chesterissä, Delavaren kunnassa, Pennsylvaniassa. Hän oli Amerikkalainen Baptisti pastori, Raamatun opettaja ja kirjailija. Larkin tuli uskoon 19-vuotiaana ja koki silloin kutsun Evankeliumin työhön. Clarence Larkinin kirjat ja hänen tekemänsä kuvat ja kaaviot ovat olleet todella hyödyllisiä resursseja Kristityille siitä lähtien kun ne alunperin julkaistiin. Niistä on suuri hyöty Raamattun tutkiskelussa.

Viimeisen viiden elinvuotensa aikana, Larkinin kirjoista tuli niin valtavan suosittuja että hän päätti lopettaa toimimisen pastorina ja omistautua täysipäiväisesti kirjoittamiseen.

Larkinilla oli valtavasti tietoa ja ymmärrystä Raamatusta ja sen profetioista. Käytännössä kaikki Raamatun profetioita opettavat käyttävät suorasti tai epäsuorasti tietoja jotka ovat Larkinilta, C. I. Scolfieldiltä ja C.C Goseyltä. Vain harva viimeisen 75 vuoden aikana julkaistu kirja on onnistunut parantamaan Larkinin tekemiä kaavioita. Ne ovat helposti luettavissa ja niitä on helppo käyttää Jeesuksen paluuseen liittyvien Raamatun tapahtumien opiskeluun.

Clarence Larkinin lyhyt esittely on kopioitu Clarence Larkin Charts nettisivuilta

 

LARKININ KUVAT JA KAAVIOT

Kaikki alla näkyvät Clarence Larkinin tekemät kuvat .zippinä täältä